JOker Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 hai mitica k trece vara ...lasa vopseaua k merge motoru si fara ea da oare el mai stie sa mearga ? hai ma ca daca nu iesi umplem forumu facand caterinca de tine :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 asa deci, aveti glume in program, ciudat nu v-am vazut pe nici unul cu motorul prin oras zilele astea, ma rog, maine la prima ora sunt la garaj sa montez roata spate ca am facut ieri pana, duminica odihna, luni montez rezervorul si marti fac asigurarea. ce parere aveti, asa merge? apropo care se baga de 1 Mai la mare, cica se org ceva pe pro-bike, mini vacanta la neptun sau cam asa ceva, ce ziceti, va tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 asa deci, aveti glume in program, ciudat nu v-am vazut pe nici unul cu motorul prin oras zilele astea, ma rog, maine la prima ora sunt la garaj sa montez roata spate ca am facut ieri pana, duminica odihna, luni montez rezervorul si marti fac asigurarea. ce parere aveti, asa merge? apropo care se baga de 1 Mai la mare, cica se org ceva pe pro-bike, mini vacanta la neptun sau cam asa ceva, ce ziceti, va tine? lasa vrajeala k nu tine cu noi parca a dat cineva cu deteteu in garajul ala la voi...numai cioby mai iese din an in paste ciprian a plecat sorin a cazut la datorie si tu mai ai o strigare dak te duci de 1Mai la mare treb sa stai la hotel si ai discount 10% de la pro-bike dak tot tii mortis sa mergi poate te bagi la un traseu in Mai de 500 km prin Moldova...o sa pun mai multe detalii la momentul oportun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 lasa vrajeala k nu tine cu noiparca a dat cineva cu deteteu in garajul ala la voi...numai cioby mai iese din an in paste ciprian a plecat sorin a cazut la datorie si tu mai ai o strigare Ciprian vine maine in Bacau, luni pune numere si pana joi-vineri e la datorie. Dupa aia, tinem legatura pe calea undelor (unde eshti bah??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 de ce ? ti se pare simpatic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 rugaminte, cine il cunoaste pe tipul cu suzuki SV, vreau numarul lui. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 rugaminte, cine il cunoaste pe tipul cu suzuki SV, vreau numarul lui. mersi! care tip?care suzuki sv? fii mai explicit eu nu am vazut nici un suzuki sv in bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 e unu cu numere de moldova negru sau albastru inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 e unu cu numere de moldova negru sau albastru inchis. este un suzuki cu nr de moldova dar este un suzuki k4 dak nu ma insel numele baiatului imi scapa dar il poti gasi la ADAL la parter in partea dreapta cum intri la bijuterii din aur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 merge cineva maine spre Bucuresti? (daca nu ploua torential) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Maine nu plooo...Vineri dimineata o trage! Cel putin asa arata pe site... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 rugaminte, cine il cunoaste pe tipul cu suzuki SV, vreau numarul lui. mersi! special pentru tine si mertan : /index.php?showtopic=334633 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 special pentru tine si mertan : /index.php?showtopic=334633 bogdan tu stiii ceva si nu vrei sa spui??? e nasol..astia au inceput sa intrebe de baieti pe forum...oare e ceva molipsitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyman Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Salve!!! Fost Bucurestean proaspat Bacaoan,propietar de yamaha xj BC-05-SXE....iubitor de galagioase pe 2 roti...restu' ... doar vorbe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salve!!! Fost Bucurestean proaspat Bacaoan,propietar de yamaha xj BC-05-SXE....iubitor de galagioase pe 2 roti...restu' ... doar vorbe!!! Salut , bine ai venit ,in fiecare joi la stadion in jurul orelor 18.00-19.00 ne adunam cativa din Bacau si daca ai placerea sa ni te alaturi te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Salve!!! Fost Bucurestean proaspat Bacaoan,propietar de yamaha xj BC-05-SXE....iubitor de galagioase pe 2 roti...restu' ... doar vorbe!!! bine ai venit ...sa mai ramai la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Salut, sunt porcu am ajuns si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Am ajuns la hayabusa, in sfarsit Porcu' sunt, din Nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don_gyovany Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 dan matei, bacaoan forever, sunt la facultate in bucuresti, proaspat posesor de fzr 1000 din '90 Salut, sunt porcu am ajuns si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 buna sunt Rodica si ea e albinutza gsx-r600,amandoua suntem bacauance,doar ca nu suntem acasa .dar o sa revenim noi candva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 buna sunt Rodica si ea e albinutza gsx-r600,amandoua suntem bacauance,doar ca nu suntem acasa .dar o sa revenim noi candva unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 danemarca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prk Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 danemarcawoow misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adysnt2008 Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 danemarca SE PARE CA NE-AM MAI INTALNIT ODATA LA BENZINARIA ROMPETROL INTR-O DUMINICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roro Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 da.eu sunt incepatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate