Bogana Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 O cunoasteti pe motociclista cu HONDA SHADOW BC 18 SIA ? Am vazut-o astazi prin oras, Foarte curajoasa! Afara erau doar +4 grC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 daca era un shadow mic, de 125, cred ca Stress era (parca asa are userul pe forum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 daca era un shadow mic, de 125, cred ca Stress era (parca asa are userul pe forum) eheheee.... pe / ce vremuri .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Salutare tuturor. Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti, in toamna m-am angajat la Aerostar, nu am venit cu mana goala, am adus cu mine un Zx6r din 98, cu care merg de cativa ani. Sper sa ma primiti si pe mine la intrunirile voastre, de saptamana viitoare as vrea sa incep sa merg, cred ca sambata aduc mobra de la Bucuresti. Sa aveti o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Salutare tuturor. Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti, in toamna m-am angajat la Aerostar, nu am venit cu mana goala, am adus cu mine un Zx6r din 98, cu care merg de cativa ani. Sper sa ma primiti si pe mine la intrunirile voastre, de saptamana viitoare as vrea sa incep sa merg, cred ca sambata aduc mobra de la Bucuresti. Sa aveti o zi buna Salut, sa vii joia in parcare la stadion pe la ora 6-7. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogana Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Salut, sa vii joia in parcare la stadion pe la ora 6-7. asfalt uscat! Salut, Ce se intampla " joia in parcare la stadion pe la ora 6-7" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Ne strangem mai multi motociclisti din Bacau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Party la maxim cu gratare in aer liber ). Ce sa fie, o intrunire, ne adunam stam de vorba si de acolo plecam la plimbare.... depinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 O sa vin si joi, azi vreau sa fac un prim drum la Magura sa mananc, estimez plecarea pe la ora 16. Daca este cineva interesat, 0727429509. Dan Niculescu Am ajuns la stadion... pana acum nimeni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Multi nu au facut inca schimburile de inceput de sezon.. nu cred sa fie prea multi in seara asta.. inca 2-3 sapt sa se dea si ora si atunci vine multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danut1984 Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Da pai oricum am si plecat ca era pierdere de vreme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 e inca Martie, sunt putini care sunt iesiti pe strada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cabo de hornos Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 e inca Martie, sunt putini care sunt iesiti pe strada! asa e. cati au ramas de la primul inghet ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Salutare baieti. am si eu o intrebare. unde este mai exact sediul RAR Bacau? miercuri am programare sa-i fac identificarea la motor, dar nu stiu unde e exact. in programare e trecuta : Calea Republicii, nr 207. dar GPS-ul nu mi-o gaseste. niste puncte de repere mi-ar fi de ajutor. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 S-au mutat pe varianta pe unde stau "doamnele" de la sarata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Bun. Dar unde mai exact? Asta vreau sa ştiu. Cred ca am sa iau un taxi sa ma ducă, pt ca motorul mi-l aduce pe platformă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 In loc sa mergi catre sarata mai mergi 100 metri catre margineni si pe stanga ai sa vezi sediul.. nu ai cum sa il ratezi daca treci pe varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 e cumva cladirea de se vede in dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Aia e zona, numai ca nu e aia cladirea. Imediat dupa ea se vede cladirea RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 (editat) e o biserica si cimitir peste drum? sau peste drum de benzinaria aia OMV gata bagami-as eu in site-ul RAR. ei ma trimit pe Calea Republicii, cand sediul e pe Doctor Alexandru Safran Editat Aprilie 13, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Racky Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 E de c aca site-ul lor. Stiu 2 persoane care au fost pentru identificare, si au fost la noul sediu. Noua cladire RAR e chiar langa cladirea aia din poza postata de tine. E gard in gard sa zic asa. Nu ai cum sa o ratezi ca scrie mare RAR si e singura din zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 (editat) am inteles. merci mult. oricum, eu voi ajunge mai devreme in Bacau si o sa astept omul cu platforma care-mi aduce motorul. probabil ca o sa ma duc in recunoastere, poate mai schimb o vorba cu fetele de acolo, sa vad cum merge piata (glumesc) merci inca odata. Editat Aprilie 13, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 mergi fara grija acolo ca nu ai cum sa nu il gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macfero Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Catalin, incepator, proaspat posesor de Kawasaki GPZ 500S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutul19 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Catalin, incepator, proaspat posesor de Kawasaki GPZ 500S. Bine ai venit in grupul celor cu 2 roti . hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate