Budd Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Daca as cauta atent as gasi poza aia la multi altii (si nu doar aici pe forum ) . Evident fara Shoei . Am s-o schimb cand ma voi plictisi de ea. Hai decembrie zic eu, pentru mine e suficient,nu trebuie sa astept pana la primavara sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_cojocaru Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 Bai! De cand pui tu poze cu motorul meu? <small>--- Mesaj completat în 18 Oct 2007 10:21 -------------</small><br/>@ adi cojocaru: Hai sa pun eu 2 poze cu motorul tau oooooooooo ce poze faine, cam mica evaluarea la cum arata motoru merci de poze --- Mesaj completat în 30 Nov 2007 21:12 -------------aaaaaa o poza noua, incet dar sigur, progresez merci IULIAN pentru sfaturi merci sky pentru poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 Vezi ca echipamentul nu intra in asigurare daca te versi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 mneata si eu. credeam ca am postat acum 2 ani aici dar.... Eu sunt Adi, motocicleta e suzuki dr-z 400s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina-alexandra Postat Decembrie 27, 2007 Share Postat Decembrie 27, 2007 tinand cont de faptul ca ma voi muta in Brasov din toamna..... faine peisaje...pe unde erai in poza1?, ca parca imi pare cunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucitopspeed Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 salut eu sunt luci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Luci, bine ai venit printre noi! Felicitari pentru "utilaj"...in sfarsit o sportiva care nu e japoneza.Cica V2-ul asta trage bine chiar de la ture joase,e si ushurica(190kg parca). In fine,uite nishte link-uri utile: http://mgu.mtnsub.org/sl1000/index.html http://www.speed-sports.com/motorcycles/ap...Lfalco1000.html http://motoprofi.com/motospecspictures/apr...falco-2005.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucitopspeed Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 mersi de urare Tryharder si de linkuri bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Salut tuturor! Eu sunt Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Ianuarie 20, 2008 Share Postat Ianuarie 20, 2008 bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 bine ai venit printre noi! bine v-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmoarcas Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 sal.eu si atv-ul Cand iesim la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 salut sunt alex (satan)sunt din brasov si abia astept sa ne vedem la o tura mai sunt cativa care ma stiu pt cei care nu ma stiu astept sa ne cunoastem o poza cu mine si cu roschata cam batranica dar mie imi place si cu doamna in spate sper sa ne vedem la vara asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 salut sunt alex (satan)sunt din brasov si abia astept sa ne vedem la o tura mai sunt cativa care ma stiu pt cei care nu ma stiu astept sa ne cunoastem o poza cu mine si cu roschata cam batranica dar mie imi place si cu doamna in spate sper sa ne vedem la vara asfalt uscat Bine ai venit!Da cam sperii lumea cu nick.-ul asta ,nu esti satanist,rocker,violator de virgine nu?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Bine ai venit!Da cam sperii lumea cu nick.-ul asta ,nu esti satanist,rocker,violator de virgine nu?!? Vorba era de babe bre!!! Sau mai nou babele's virgine? De fapt asta e parola mea cu un prieten : "Bunica e virgina!" Bine ai venit Alexe printre mirificii internetului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu\cbr Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 salut sunt alex (satan)sunt din brasov si abia astept sa ne vedem la o tura mai sunt cativa care ma stiu pt cei care nu ma stiu astept sa ne cunoastem o poza cu mine si cu roschata cam batranica dar mie imi place si cu doamna in spate sper sa ne vedem la vara asfalt uscat Bine ai venit printre noi si.... lasa zapada ca nu-i bine. Mai e putin pana la primavara Prietenii stiu de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 ne vedem vara prin oras, va vad pe unii la Livada seara cand merg spre casa, imediat vine vremea sa ne vedem din nou pe motoare. Deci, e cazul sa ne prezentam: Mihai (st.) -Brasov si Daniel (dr.)-Brasov si Madrid. Va salutam si va dorim drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 ne vedem vara prin oras, va vad pe unii la Livada seara cand merg spre casa, imediat vine vremea sa ne vedem din nou pe motoare. Deci, e cazul sa ne prezentam: Mihai (st.) -Brasov si Daniel (dr.)-Brasov si Madrid. Va salutam si va dorim drum bun. ooooo...domnu mihai ! nu ne'am mai vazut de cind am lucrat impreuna < ma rog , a fost cit pe ce > la ziua de brasov . ne vedem deci pe sosea ...welcome to the jungle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 Salut Mihai, cele bune si tie. Ai vazut "mobra" cea noua. daca te saluta un necunoscut de pe un BMW , sa stii cine e . Mi-a placut faza cu "domnu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piromaniakkk Postat Februarie 20, 2008 Share Postat Februarie 20, 2008 (editat) sal...andrei bv 21 ani yamaha fzr1000 bv83yam ancepator!!!!!!!!! --- Mesaj completat în 24 Feb 2008 17:10 -------------place la nebunie motocicleta lu' gocu\cbr am shi yo o antrebare....vopseaua se poate arunca pe orice coaja? sau tre sa fie metal? Editat Februarie 20, 2008 de piromaniakkk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gen-Gen Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Salutare, Sunt Eugen, ucenic motociclist pe un Suzuki GS 500 albastru cu BV-14-LKY. Sa auzim de bine ! Gen-Gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eva_b77 Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Hei ! Salutare Sunt Eva si calaresc motociclete,dar de capacitate mica. Tare mult imi place acest forum si ceea ce se discuta prin el. Vreme buna si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Betty Boop Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 Hop si eu printre voi Poze mai tarziu, nu am luat aparatul cu mine. Va poop dulce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 hopaa... se inmultesc fetele motocicliste? bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate