CuCun Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 no beteshig...azi e de la ora 19 motojoi'u? sau tot de la ora 20?(in Arad) PS: acuma m-am documentat care e faza cu "Burnout meatballs"... suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 no beteshig...azi e de la ora 19 motojoi'u? sau tot de la ora 20?(in Arad) Eu ma duc la ora 19:00. La ora 20:00 in 15 min e intuneric deja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 eu o sa trec pe acolo sa vad cine mai vine catre timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Ne vedem la 19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 caut numarul de telefon al lui Razvan de la magazinul moto de pe Andrei Saguna.am fost pe la el inainte sa plece in concediu,si nu i-am salvat nr de tel care ma puteti ajuta? va multumesc 0722554865 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 8.Sept.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 maine.................la cate si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 mai ok ar fii la 20,eu unul am far la mobra,si nici frig nu e.dar...voi stiti...e noapte la 20,ne papa baubaul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 maine.................la cate si unde? ora 19, parcare Kaufland! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 pai mai pierdem vremea pe acolo pana la 20:) se zice ca............!astazi intalnirea este la ora 19.si pe la 19:30 este plecarea catre timisoara pentru cine doreste si cine pofteste:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Multumim de vizita!Speram ca v-ati simtit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Multumim de vizita!Speram ca v-ati simtit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 eu m-am simtit f bine,poate ne vedem si joia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 29.Sept.2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 joi la ora 6 PM mergem la moto joi la timisoara, se mai baga careva inafara de mine si andy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 joi la ora 6 PM mergem la moto joi la timisoara, se mai baga careva inafara de mine si andy? ....na nu vine nimeni?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) Azi ar trebui sa ne vorbim legat de ora de intalnire. De saptamana viitoare ar fi mai ok sa ne vedem de la ora 18:00, sa mai prindem lumina. Azi 6.Oct la ora 19:00 la Kaufland! Editat Octombrie 6, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) da ce, pe night mode nu se poate merge? Editat Octombrie 6, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 da ce, pe night mode nu se poate merge? Se poate, dar e mai aiurea. Din partea mea ne putem intalnii si la ora 21:00 , 22:00! Numa ca e mai placut sa prinzi cateva raze de soare si lumina. Ramane de vazut dupa ce vorbim cu majoritatea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) mai bine am lua exemplu de la timisoara, acolo da moto joi Editat Octombrie 6, 2011 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 mai bine am lua exemplu de la timisoara, acolo da moto joi Baga mare si hai cu propuneri! Cateva poze de azi: Toti cei care au fost azi prezenti, si pe cine am intrebat au fost de de acord ca de saptamana viitoare 13.oct.2011 sa fie intalnirea la ora 18:00, pentru a prinde lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 ....de saptamana viitoare 13.oct.2011 sa fie intalnirea la ora 18:00, pentru a prinde lumina. Cum naiba sa prinzi lumina? are viteza luminii mai bine am lua exemplu de la timisoara, acolo da moto joi Pai ce mai stai? Pune mana si organizeaza si tu un asemenea eveniment, nu astepta dupa altii De vorbe suntem satui Mi-ar place si mie sa mananc pe gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 mai bine am lua exemplu de la timisoara, acolo da moto joi eu te sustin...moral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Cum naiba sa prinzi lumina? are viteza luminii Pai ce mai stai? Pune mana si organizeaza si tu un asemenea eveniment, nu astepta dupa altii De vorbe suntem satui Mi-ar place si mie sa mananc pe gratis Gresit mosu. Nu urmaresti topicul moto joi de la Tm. Portia e 5 lei de papa. Mai sunt si ocazii cand vre-un mobrist serbeaza ziua de nastere si da un ceaun de-a moaca. Informeaza-te si apoi da cu bata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Gresit mosu. Nu urmaresti topicul moto joi de la Tm. Portia e 5 lei de papa. Mai sunt si ocazii cand vre-un mobrist serbeaza ziua de nastere si da un ceaun de-a moaca. Informeaza-te si apoi da cu bata! Eu am raspuns unui mesaj in care s-a postat doar o poza, nu scrie nicaieri ca e gratis ceva sau ca e cu 5 lei si de fapt nu e problema mea Nu eu am sugerat ca "asa trebuie facut", eu sunt multumit cu ce am,sau daca nu sunt, fac in asa fel incat sa fiu Nu dau indicatii, ca Ceausescu Io stiu ca sangele apa nu se face, dar lasa-l pe Makaveli sa se descurce singur, ca nu pateste nimic daca poarta un dialog civilizat cu mine Nu urmaresti topicul moto joi de la Tm. Asa e, m-ai prins Dar... unde topicul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate