Korben Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Makaveli has reached the upper processing limit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 (editat) fromoasa scuza, te pricepi sa te scoti. nu am spus ca nu exista cuvantul MAGNETII, doar ca in propozitia forumulata de tine nu se foloseste MAGNETII ci MAGNETI ! Si ma rog, care sunt acei 'MAGNETII' ? Acei magneti se folosesc precum "saibele" sau "piulitele" din masina...dupa ce depasesti...il arunci pe geam:D...rezultat...parbriz spart garantat. Pe motocicleta nu prea ai unde sa tii saibe si piulite...iar magnetii cu doi de "ii" se lipesc pe rezervor...si se foloseste la nevoie:) Editat Aprilie 2, 2012 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 iar magnetii cu doi de "ii" se lipesc pe rezervor...si se foloseste la nevoie:) Aici o sa fi penalizat ... PS: Imi place la ce discutii s-au ajuns la topicul de Moto Joi. Faine metode de atentionare a soferilor ca si noi existam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 ...un pliant ceva facem si noi cu actiunea ... sa lipim pe unde mai umblam....poate mai vin si altii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 ...un pliant ceva facem si noi cu actiunea ... sa lipim pe unde mai umblam....poate mai vin si altii.... ceva de genu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 ...un pliant ceva facem si noi cu actiunea ... sa lipim pe unde mai umblam....poate mai vin si altii.... lipim pliantul de magneti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) fixăm pliantul cu magneții de frigider, de rezervor Editat Aprilie 3, 2012 de branconier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Eu sunt pro ! Un pliant asemanator cu cei din TM cred ca e cel mai ok, scurt si la obiect ! Sunt programate cel putin10 masini din partea mea pt stickuit! Let's do it ! ...un pliant ceva facem si noi cu actiunea ... sa lipim pe unde mai umblam....poate mai vin si altii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 ...un pliant ceva facem si noi cu actiunea ... sa lipim pe unde mai umblam....poate mai vin si altii.... De acord....great ideea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 foarte buna ideea,dar sa vedem cine o sa le faca?cat o sa coste si cati o sa puna bani pt asa ceva?vedem joi cati se inghesue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) ...iar magnetii cu doi de "ii" se lipesc pe rezervor...si se foloseste la nevoie:) doar ca tu nu ai unde sa lipesti "MAGNETII"... motor de kinder aka plastic PS: decat atatea pliante si campanii mai bine bagati benzina in rezervor si va plimbati, de atatia ani se fac "enspe mii de campanii" si nimic, eu raman la ideea ca moto joia sa ramana o intalnire la un suc ,la o barfa cum de altfel e peste tot. Editat Aprilie 3, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Deci dupa o analiza a rezultatelor atator actiuni moto joi rezulta: Nu promovam nimic, numai ne afisam la gramada debusoland pe ceilalti participanti la trafic. Nu am convins vre-un sofer sa lase masina si sa-si ia mobra, soferii nu sunt mai atentila motociclisti dupa vre-un mars din asta, etc. Eu oricum nu ma bazez in trafic pe nimeni, ca este atent si ma vede pe mobra sau nu. Nu am stat cu soferi de vorba, nu am dat pliante tematice, etc. Finalul intalnirilor moto joi : barfe cu prietenii, ne mai vorbim de ale noastre, vedem noile achizitii ale amicilor si de asemeni noile lor prietene sau amante, facem o tura sa ardem gazu de pomana, aducem un aport la bugetul covrigariei Gigi sau al altui comerciant. In fine vom incepe moto joi de spt asta tot asa. Daca vin stau la Kaufland, daca nu am alte treburi. Am promis ca vb cu patronul de la Riviera, voi vb pana joi. Asa sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 S-a abandonat ideea cu gulasul (macar 1 data pe luna )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 (editat) ...Ideea cu pliantu e ca sa ne facem "reclama" sa ne adunam cat mai multi...sunt motociclisti in Arad care habar nu au de actiunea asta.... ...aa si bani.... iaca nu mancam joia asta covrigu si facem pliantele...ne face Rolly un pret bun Editat Aprilie 3, 2012 de Larking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca vin stau la Kaufland, daca nu am alte treburi. Am promis ca vb cu patronul de la Riviera, voi vb pana joi. Asa sa fie! Tu vii cu mine daca vii, clar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Pai alegeti voi o poza, dimensiuni si nr de bucati...>20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Pai alegeti voi o poza, dimensiuni si nr de bucati...>20 Asta e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Am cautat unu alb-negru sa fie mai eftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Asta e buna? Pai alegeti voi o poza, dimensiuni si nr de bucati...>20 2000 de bucati Rolly ! Hai ca stiu ca iti place R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 2000 de bucati Rolly ! Hai ca stiu ca iti place R1 asta da ) 2000 sa fie! Am cautat unu alb-negru sa fie mai eftin. asta ar fi ok pentru ca si in anii trecuti a fost acelasi doar pe fundal galben daca imi spuneti un numar de bucati si pt cine le fac(nu vreau sa fac n bucati pt mine) ca sa nu raman cu ele va spun maine un pret. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Mi-a placut foarte mult motojoiu' de ieri data viitoare aducem o minge de fotbal si un fileu sa tragem si o miutza Nu stiu a cui a fost ideea cu parcarea aia, dar daca ne adunam iar ca pe vremuri, sigur vom fi observati - nu de alta, dar vom bloca parcarea Nici nu mai trebuie sa ne chinuim sa vizitam orasul, ne viziteaza orasul pe noi, facem economie de benzina Pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Mi-a placut foarte mult motojoiu' de ieri data viitoare aducem o minge de fotbal si un fileu sa tragem si o miutza Nu stiu a cui a fost ideea cu parcarea aia, dar daca ne adunam iar ca pe vremuri, sigur vom fi observati - nu de alta, dar vom bloca parcarea Nici nu mai trebuie sa ne chinuim sa vizitam orasul, ne viziteaza orasul pe noi, facem economie de benzina Pe bune De acord . E destul de mare parcarea aia cat sa incapem toti motociclistii, plus ca la ora aia e destul de goala. Fiind in centrul orasului, nu trebuie sa mai dai ture aiurea sa ne vada lumea, ca suntem vazuti acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Mi-a placut foarte mult motojoiu' de ieri data viitoare aducem o minge de fotbal si un fileu sa tragem si o miutza Nu stiu a cui a fost ideea cu parcarea aia, dar daca ne adunam iar ca pe vremuri, sigur vom fi observati - nu de alta, dar vom bloca parcarea Nici nu mai trebuie sa ne chinuim sa vizitam orasul, ne viziteaza orasul pe noi, facem economie de benzina Pe bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Mi-a placut foarte mult motojoiu' de ieri data viitoare aducem o minge de fotbal si un fileu sa tragem si o miutza Nu stiu a cui a fost ideea cu parcarea aia, dar daca ne adunam iar ca pe vremuri, sigur vom fi observati - nu de alta, dar vom bloca parcarea Nici nu mai trebuie sa ne chinuim sa vizitam orasul, ne viziteaza orasul pe noi, facem economie de benzina Pe bune "Posted 26 February 2012 - 01:17 AM Salut, Anul trecut MJ a cam "degenerat" usor, de aceea m-am gandit sa incercam sa revenim la ideea principala a acestei manifestari moto saptamanale. Obiectivele acestuia le stim cu totii: "-Constientizarea de catre participantii la trafic, public si organele statului a existentei motociclismului ca si comunitatea unitara de pasionati ai vehicolelor cu doua roti. -Constientizarea potentialului comunitatii Moto din Romania - atit de catre participantii la trafic, public si organele statului cit si de insasi membrii comunitatii, astfel obtinindu-se o coeziune mai buna si deschizindu-se posibilitati de actiune punctuale pe viitor. -Constientizarea necesitatilor particulare a motociclistilor de catre public, parteneri de trafic, organe de ordine, institutii." De aceea propun sa revenim la ideea de a ne aduna intr-un loc anume, de unde la o ora fixa se pleaca, pe o ruta stabilita in prealabil. In primul rand m-am gandit sa schimbam locatia...stim cu totii ca vara MURIM DE CALD la Kaufland. Ne putem intalni in parcarea dintre cele doua linii de tramvai de la Primarie...GIGI...asa stiti mai exact locul:D. Este totusi in centru, parcarea este mare, ne putem parca motoarele intr-un sir ordonat, si cel mai important lucru, vara este UMBRA:). In plus acolo putem fi bagati in seama ca in parcarea de la Kaufland nici dracu nu ne vedea. Am vb si cu Lutzifer...ii place ideea, de aceea JOI, 1 MARTIE, prima zi a primaverii ne intalnim la locul stabilit la ora 16.00. PS...vor fi 9-10 grade..si nu va ploua...am vb cu cel de sus:)) " Asa am scris eu...pe 26 februarie...iar in scurt timp mi-a sarit lumea in cap...ca dece Gigi si nu Kaufland, ca nu e bine acolo, nu e bun locul, tralalala... S-a adeverit ca e un loc ok:D.....doar tre avut grija cu tramvaiele:P Tu acum dai agree...cum de nu te-ai adunat la Kaufland? Glumesc doar...vezi...uneori iti ia gura inainte. OFF Topic...de unde ti-ai luat guma si cu cat...ca imi tre si mie:) Danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 (editat) "Posted 26 February 2012 - 01:17 AM Tu acum dai agree...cum de nu te-ai adunat la Kaufland? Am dat agree la ideea cu mingea ! si dupa cum bine ai vazut nu am dat nici o tura, noi oricum acolo mergem seara sa stam la o barfa si ar merge si o minge...poate si un gratar Editat Aprilie 6, 2012 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate