ninja_skija Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Acum m-a sunat Stef, Accident moto cbr 600 - b 93 buk Sunt ceva discutii la fata locului- tigani- care puteti da o fuga acolo ca sustinere morala acum va rog s-o faceti Motociclistul nu are nimic, e ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 nu pot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 bre din nefericire suntem cam multi prinsi pe la munci observ... iar daca motoristul e in regula si poate pleca de acolo nu vad de ce ar trebui sa mai stea la discutie cu oricine ar fi acolo! bafta lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Gata, s-a rezolvat, evident cu banuti. Din cate am inteles, motociclistul a picat, dar la viteza mica, cu protectii pe plasa, si a sifonat usa masinii. Scandalul era cu mersul la politie dar pana la urma s-au inteles partile. Deci happy end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius66 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Gata, s-a rezolvat, evident cu banuti. Din cate am inteles, motociclistul a picat, dar la viteza mica, cu protectii pe plasa, si a sifonat usa masinii. Scandalul era cu mersul la politie dar pana la urma s-au inteles partile. Deci happy end nopa daca ii hapy end ii bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am fost acolo. Baiatul este ok. A urcat motorul in duba si a plecat la politie pt constatari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Ce imi plac povestile cu Happy End Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 In sfarsit un incident cu sfarsit fericit. Era si cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Doamne ce bine ca s-a terminat asa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 bre din nefericire suntem cam multi prinsi pe la munci observ... iar daca motoristul e in regula si poate pleca de acolo nu vad de ce ar trebui sa mai stea la discutie cu oricine ar fi acolo! bafta lui! Cand iti pune mana in gat nu vad cum pleci asa usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Cand iti pune mana in gat nu vad cum pleci asa usor. Era nervos tiganu',avea si ceva alcool la bord,dar s'a calmat repede. Tot insista ca tipul cu motoreta(nu i'am retinut numele exact,Claudiu parca,sper sa nu ma insel) sa ia masina si sa se intoarca cu usa schimbata.Cred ca daca era singur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Happy end! Doamne ce bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_eu Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Urasc ciorile...in general si/sau de obicei.Nu e regula,dar mi se intampla mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Uffff. ce bine ma simt..chiar nu voiam sa mai folosesc consecutiv tastele R, I si P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 chiar nu voiam sa mai folosesc consecutiv tastele R, I si P. doamne fereste! bogdan... uraste, daca vrei, dar pe fiecare om in parte, nu o specie intreaga ca nu e corect. bine ca s-a terminat cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 de terminat, nu prea cred....motociclistul a fost de acord sa-i plateasca daunele cioroiului( 'ga-mi-ash!!! ) ,in loc sa se se duca la politzie cu cheile shi actele ce i s-au oferit ca sa declare accidentul( mie mi s-a parut o gluma buna)...plus ca mai are shi ceva reparatzii la motorul lui... sper sa-i fi venit mintea la cap... P.S. CAUZELE ACCIDENTULUI: shina tramvai udata in mijlocul zilei( bag la primarie carne multa!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 i'm against racism! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) P.S. CAUZELE ACCIDENTULUI: shina tramvai udata in mijlocul zilei( bag la primarie carne multa!!!) Salut, asa cum am mai zis intr-un post cei care uda drumurile isi fac doar job-ul pentru ca sunt platiti sa faca asta si sanctionati daca nu o fac Nu este vina lor, este vina acelei sclipociri de prostie expirata denumita paradoxal "inteligenta de la primarie", aceeasi "inteligenta" care a fost in trecut stanjenita de constructiile noastre ilegale (a se citi garaje) amplasate cu atata nerusinare si tupeu nesimtit pe domeniul public , pentru care aveam autorizatie poate, dar ce conteaza, daca nivelul de "inteligenta" este prea mare se revarsa si uda pe jos, spala strazile Pentru acea "inteligenta" si numai pentru ea, din partea mea, o mare de M E! Bine ca s-a terminat cu bine si s-au strambat doar fiare. Totusi instinctiv ar trebui sa eviti liniile de tramvai si marcajele ude, nu??? Daca ploua si era sina uda, atunci cine mai era de vina? Daca era noroi, mazga sau balegar(sorry), ulei sau orice alta substanta de natura sa poata cauza derapaje, atunci evident tot cisternarii erau de vina ca nu au spalat strada, nu? Sa nu ma intelegi gresit, nu le iau apararea, nu-s cisternar, nu am prieteni sau rude care sunt, pur si simplu pot sa inteleg faptul ca ei isi fac doar meseria, pentru care repet sunt platiti sau, dupa caz, sanctionati daca nu o fac De multe ori multe situatii care pot avea urmari nu tocmai placute, pot fi evitate, daca actionezi in acest sens, nu crezi? Probabil ca si eu daca pateam asta dadeam vina pe sinele ude sau mai stiu eu pe conserva parcata acolo, sau mai stiu eu pe ce, impulsul de moment datorat excesului de adrenalina, insa judecand la rece as trage aceleasi concluzii. Parerea mea - fara suparare! Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Viata e cruda! Ce putem face? Bine ca nu ne-am imputinat iarasi Editat Iunie 21, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate