oldgeorge59 Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Burtica ramane un lucru sfant la barbati ... . Daca te oboseai un pic sa te uti pe profilul "lydieekoto" ai fii gasit la "gender = female", deci NO oo PS Citez dintr-un " clasic" in viata : "Tehnologia . Cu stima domnu ." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb. Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 Caut un Electrician rapid si priceput sa imi monteze un radio in masina. Sa nu ma tina mai mult de 2 ore cu masina blocata pt a monta un radio... Ofer 100 ron, dar fara carpaci ca de carpit pot si singur. Merci ai rezolvat ? s-ar putea sa iti ofer nu unul, ci 3 baieti care se pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Va salut. Imi poate spune cineva locatia exacta a celebrei "plescavita de la Vrset"? Si cetatea care este tot la Vrset... Sau plescavita este la cetatea de la Vrset? Daca nu aveti o descriere foarte simpla, ma ajuta si coordinate GPS Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Rugăminte: Vreau să lustruiesc o tobă din inox. Îmi puteţi recomanda pe cineva. Mulţumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Autosol - Metal Polish e pasta de evacuare ... cumparati una e vreo 15-20 ron si tio lustruiesti tu bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Autosol - Metal Polish e pasta de evacuare ... cumparati una e vreo 15-20 ron si tio lustruiesti tu bafta ! Daca tin bine minte la Ciclop gasesti tot felul de lustruit metal, aluminiu, etc etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 unde gasesc trusa oxyacetilena in TM ? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Parca la Linde am vazut(au magazin de desfacere acolo inauntru), si cred ca la Ciclop. By the way, la Ciclop poti comanda produse de pe Motomike.eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Multumesc tuturor pt PM si raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Ianuarie 6, 2014 Share Postat Ianuarie 6, 2014 http://postimg.org/image/hlpemxgi5/ care ma ajuta si pe mine cu un vopsitor care poate sa faca asa culoare prin timisoara ? merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Incearca la fox paint. Am vazut ceva masini facute de ei si arata bine. 16decembrie, visavis si mai spre centru de pompieri, prin spatele blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Incearca la fox paint. Am vazut ceva masini facute de ei si arata bine. 16decembrie, visavis si mai spre centru de pompieri, prin spatele blocului... lucrează bine acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zore_1984 Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 salutare unde pot gasi in Timisoara piele la mp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 salut materiale din piele, musama poti gasi la un depozit in Timisoara care se numeste Textile si se afla chiar vis-a-vis de biserica Mehala. mai exact, mergi pe gh lazar, treci de cetatii si mergi inainte, iar cand ajungi in dreptul bisericii, in stanga ta vei vedea o cladire cu un etaj si pe un bener scris: textile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zore_1984 Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 salut materiale din piele, musama poti gasi la un depozit in Timisoara care se numeste Textile si se afla chiar vis-a-vis de biserica Mehala. mai exact, mergi pe gh lazar, treci de cetatii si mergi inainte, iar cand ajungi in dreptul bisericii, in stanga ta vei vedea o cladire cu un etaj si pe un bener scris: textile! multumesc din cate am inteles acolo au doar piele artificiala, stii sigur si de piele naturala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 stie cineva cat m-ar costa inmatricularea unui motor pe RO? are acte de Italia si e in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 stie cineva cat m-ar costa inmatricularea unui motor pe RO? are acte de Italia si e in tara. In 2012, am dat aproape 1000. La rar a fost aproape 500, tradus acte 150, RCA 140, vreo 40 numerele, 60 parca talonul. Si restul alte chestii mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 sa inteleg ca suma ajunge spre 300 euro ms de raspuns Emil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Chiar 300 nu cred, eventual intreaba la o firma de inmatriculari, ca ei stiu exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Cam 1000ron, depinde cate pagini ai de tradus. Oricum, iti recomand sa apelezi la firme de inmatriculari, alea de la mol de la parter de exemplu, dai 100ron dar nu stai la 15 cozi si nu te duci/intorci si nu pierzi 2zile din viata. ======================== Merge cineva din TM la B zilele astea si are un loc in masina? nu conteaza ziua sau ora... 0724222539 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 - pai ai nevoie de asigurare pe min 6 luni ... asta te costa in functie de varsta si asigurator 150..300 RON - traducerea actelor ...aici depinde iar cate pagini ai - CI + talon de la RAR parca 300+ - taxa firma 100-150 RON deci da... pe la 300 de euro... Eu am fost la auto Ion... au sediu langa fosta sectie rutiera ... nu zic ca sunt the best da a mers repede totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tankcsapda Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 salutare tuturor! am o rugaminte: are cineva o presa de lant functionala sa mi-o imprumute o zi ca sa fac niste masuratori? vreau sa-mi fac una la fabrica si am nevoie de niste cote pt aceasta lucrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Ahh, ca n-am vazut mesajul ieri ca iti aduceam eu DID-ul . daca mai ai rabdare, ti-o aduc duminica viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Ianuarie 29, 2014 Share Postat Ianuarie 29, 2014 Salut tuturor! Caut o sala de inchiriat pe termen lung in oras, minim 25mp. Sala va fi folosita pentru repetitii cu trupa de rock. Daca stiti un loc ce ar corespunde -sa nu deranjeze volumul ziua si noaptea, paza la poarta, va rog dati un reply. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 2, 2014 Share Postat Februarie 2, 2014 Sablare timisoara stiti pe cineva ? undeva parca era un baiat ce vopsea in camp electro static dar nu mai gasesc topicul ma indruma careva mersi frumos .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate