kalator Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Salut. La Florin la Sag, MaxiScuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Salutare, știe cineva o vulcanizare unde pot pune sambata un set de Mitas E09 Dakar pe niste roți spițate (cu camera)? Da, stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreig Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 priceput om, face și furci în timp ce pune cauciucuri Da, stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 E secret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 17, 2018 Share Postat Mai 17, 2018 E secret? Nu. Omul intreba pentru ziua de sambata. Eu am raspuns marti cu titlul de gluma pentru ca sambata i-am montat eu anvelopa fata si la vulcanizarea de pe Dan Capitan cea de spate. Aceasta vulcanizare e (cred) singura nonstop din oras. Poate e de folos informatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 (editat) Salut! imi trebuie azi sau maine un cablu de ambreiaj de XTZ 750 Supertenere, uzat sau nou. Vin dupa el in oras si il cumpar. Merci! Editat Iunie 7, 2018 de arcgotic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Neata . Pt service roti mai puteti incerca si la Pit Moto , 0726 003995 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 Salut! unde as putea comanda piese de Yamaha in TM? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 daca vrei noi incearca la Ciclop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 (editat) Salut! unde as putea comanda piese de Yamaha in TM? Merci! La Paul Moto ai încercat? Ce vrei sa iei nou? Editat Iunie 28, 2018 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Niste maruntisuri. Transportul de afara e 30euro. Si piesele costa tot cam asa. Ma duc la Ciclop si la Paul apoi, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 Q? La ce magazin din Timi am sansa sa gasesc folie vinyl cu aspect carbon, pentru infoliere auto/moto. Am un proiect cu niste ornamente auto si pe online e tare slaba oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 la Ciclop au , daca nu acolo, in Mehala 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Un posesor de XT660R este prin zona? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 (editat) Cumpar pompa + maneta pt ambreaj hidraulic KTM/Husaberg, de preferat Magura cu piston de 9,5mm. Dar in lipsa de altceva, e buna orice pompa... Editat Septembrie 20, 2018 de high_voltage_tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Stiti unde as putea monta 2 simeringuri? Nu e legat de moto. Simeringurile sunt 40x70x12TC, si vin presate pe interiorul unui cilindru. Probabil trebuie ceva presa speciala. Am incercat la 2 service-uri auto, si ei nu aveau scule pt asa ceva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 26, 2018 Share Postat Septembrie 26, 2018 Astia de la Rolling te-ar putea ajuta, macar cu un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_voltage_tm Postat Octombrie 12, 2018 Share Postat Octombrie 12, 2018 Gasesc de cumparat in Timisoara racord pt furtun de frana, cu ochi Ø10mm? Adica banjo; nu conteaza unghiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Octombrie 14, 2018 Share Postat Octombrie 14, 2018 Salut,ştiţi pe cineva care centrează roţi spiţate in Timişoara sau în împrejurimi?Mersi. Ai gresit topicul, dar vezi aici /index.php?/topic/752281-verificare-janta-spitata-transalp-in-timisoara/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 20, 2019 Share Postat Februarie 20, 2019 Salutare! Caut echipa/meseriash pentru reparatie la un acoperish. Va rog recomandati pe cineva. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 Rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gexy Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 salut am achizitionat cauciuc nou pentru roata fata recomandare : unde pot sa il schimb si echilibrez. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 pascota in giroc, sau in sag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Am vreo sansa sa gasesc pe la cineva cu imprumut o cheie picior de cioara 17mm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate