delu Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 ma poate ajuta cineva cu un manaual de reparatii pentru un gsx-r 600 2001-2002? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 o intrebare pt cei cu miare... mai ales 2007-2008, motorul este in sinea lui mai zgomotos fata de 600? are un sunet specific pe are trebuie sa il aibe? este greu sa-ti zica cineva pe nevazute. numai s-o vada/auda cineva care are sau sa vezi/auzi tu alta sa poti compara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 theos cand mai treci pe la Pitesti iti dau si rimstripe ca le am dar nu le-am pus Sal ce culoare sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 sa mai dau un feedback la k6 1000. prima iesire, 298 stiti voi ce/ce, genunchiul jos pe curbe. merge, se incadreaza, mobra este avion cu reactie Sal ce culoare sunt ? rosu. sunt din alea cate 1/4 de roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 o intrebare pt cei cu miare... mai ales 2007-2008, motorul este in sinea lui mai zgomotos fata de 600? are un sunet specific pe are trebuie sa il aibe? suzuki au motoare mai zgomotoase in general.k9 face ca tractorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 (editat) depinde de motor,pune 2-3 poze sa-l vedem si noi,e cel de la prof? suntem nerabdatori Editat Mai 7, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 depinde de motor,pune 2-3 poze sa-l vedem si noi,e cel de la prof? suntem nerabdatori trebuie sa le spalam, in weekend poate avem timp( dupa ce ii schimb uleiul si toate lichidele) sa facem o sedinta foto cu ambele parasute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Multumesc Cesar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 da e cel de care ziceam,nu ne-ai spus si noua cat au costat jucariile [ pe bucati ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Poate auziti si voi de vrun gsxr 1000 k6... nu refuz nici k7 Am in jur de 4800E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Am un kit de lant(fara pinionul fata) in stare buna pe care il dau in schimbul unui comision simbolic,cine e interesat sa strige E compatibil cu gsxr600 k1-k5 Kitul e 520,did sau regina,ca nu mai stiu....nici pe unde l-am dosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Salve, hotelul a fost Ok. 20 leva pe noapte. In banii astia a si un intrat mic dejun, dar pe ala nu prea ne-am putut baza. Totusi, camerele proaspat renovate si aflat in centrul vechi. Ultima poza este la fo 80 km mai in munti, este o super zona acolo. Merita sa bagati un drum acolo. stiu cum a fost hotelul. eu ti l am recomandat, eram la masa alaturata, si ai mai parcat mobra si langa fordul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 (editat) iesiri ceva? Editat Mai 9, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 neata. aveam semnalizarile din oglinzi vopsite cu spray asa ca le-am schimbat, am pus clare (oem) si o sa urmeze si stopul spate. azi este un prieten cu ea la identificare si am pus toba stock de k8 sa nu am probleme, scrie pe ea suzuki cred ca o sa vopsesc rezervorul negru, too much red for me. place mai mult "black attitude" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Cumpara-i o husa moderna din piele,impusti 2 iepuri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 Cumpara-i o husa moderna din piele,impusti 2 iepuri!! nu stiu ce sa zic, nu prea sunt fan huse, nici pe scaune la masina, nici pe rezervor, nici pe botul capotei s.a. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 iesiri ceva? Si eu sunt amator de iesiri pentru weekend, daca aveti vreo sugestie, eu ma bag sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 am vorbit cu florin ,face o iesire cu 2 prieteni valeni,siriu si intoarcerea pe cheia,daca este ne auzim la telefon,o sa mai vorbesc si eu cu 2-3 prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 stiu cum a fost hotelul. eu ti l am recomandat, eram la masa alaturata, si ai mai parcat mobra si langa fordul meu Moammm Florin, daca stiam ca esti motorist si tu .... Oricum multam fain pentru recomandare, pacat ca asa putini au ajuns pana acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 iesiri ceva? Daca aveti timp sa ajungeti pana in Alba va asteptam cu placere. Un link cu iesirile noastre: /index.php?/topic/677592-ieiri-2012/&do=findComment&comment=3123564 Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) da,frumoasa,sa te bucuri de ea si de drumuri uscate! N-ai o poza cu portbagajul suplimentar inainte sa-l montezi? Uite pozele cu el montat, dar iti dai seama foarte bine cum vine Editat Mai 10, 2012 de The Rev Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Uite pozele cu el montat, dar iti dai seama foarte bine cum vine Nu uita de contrapiulite la suruburile din spate (carena), daca vrei sa cari ceva mai greu. Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 o sa iesim si noi cu motoarele dar nu cred ca weekendul asta ca nu prea mai sunt bani dupa ultimile investitii, dar cat de curand ne bagam si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 CrashtestPilot cat au costa "biju" per bucata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 nu vezi ca nu vrea sa dea din casa ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate