adria1977 Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Salutare In speranta ca postez unde trebuie, as avea nevoie de capacul care este in partea stanga la cutia de viteze pentru un Suzuki GSXR K3. Capacul respectiv este crapat si curge ulei. Multzam pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 SalutareIn speranta ca postez unde trebuie, as avea nevoie de capacul care este in partea stanga la cutia de viteze pentru un Suzuki GSXR K3. Capacul respectiv este crapat si curge ulei. Multzam pentru ajutor mda... capacul de la alternator, sau stator, tb sa stai la coada ! daca vrei unul nou iti dau nr de telefon al unui tip care-l vinde cu 320 RONI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 parbriz te sfatuiesc sa i-ti iei ceva prin care sa vezi cat de cat,prin asta inchis nu vezi nimic si la viteze mari e un pic incomod trebuind sa te uiti peste el,se micsoreaza "ecranul" in partea de josasa arata fff bine pe motoreta si castigi la stat "drept" ceva km/h in plus(sparge aerul mult mai bine) al meu e de la puig, luat de pe bd timisoara anul trecut cand am luat motoreta motoreta i-mi place f mult,dar nu am apucat sa fac cu ea decat 7000 km anul asta....lipsa de timp,copil mic 1an si o luna acum Sa-ti traiasca bebelu,sa fie sanatos. Da,cand apar astia micii,se cam schimba treburile,numai este timp personal prea mult.E bine totusi ca nu renunti la moto,spun asta,ptr ca mute cunostinte de ale mele au renuntat,pe motive materiale,sau griji... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hummerro Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Salutare, daca are cineva de vanzare niste piese, care in urma unui accident sunt ireparabile, pt un gsxr 750 2002 sau componente pe parte electrica, sunt interesat si dispus sa le iau! In principiu ma intereseaza o furca fata INDOITA(e bine dc are si roata si discurile indoite) releu incarcare, CDI,rampa injectie,bobone - DEFECTE TOATE. Contact - 0761 093 046 - 0743 162 362 Scuze ca am postat aici, dar poate ma puteti ajuta, ca...cu asigurarile din Ro prevad ca mi-o iau in mana tare de tot. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Stie cineva unde pot gasi si eu un buton de oprire de urgenta (ala rosu) pt un gixer 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sa facut cumva anul asta o intrunire al detinatorilor de gsxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 sa facut cumva anul asta o intrunire al detinatorilor de gsxr? Nu..poate la anul ..intr-un final ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Nu..poate la anul ..intr-un final ! optimistule Daca nu trecem noi la onda, sa-mi spui tu mie cutu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 ' onda folosesc de mult Gabi ! Eu vorbeam de lucruri serioase ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 nu esti zdravan !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 pai dak nu s-a facut am putea trage una in 2010 e de preferabil sa adunam de pe acuma sfaturi ideii locatia data etc..eventual putem face un topic unde sa adunam toate informatiile..ce ziceti? oricum sunt destui posesori si ar putea sa iasa ceva mare..am putea chiar infiintza un club cu membri din toata tara visez sau chiar se poate?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 i'm in, si pentru club si pentru intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 i'm in, si pentru club si pentru intalnire nu prea pare interesata lumea sau poate ca e cale lunga pana la vara...lasa radule ca ne facem noi club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) nu prea pare interesata lumea sau poate ca e cale lunga pana la vara...lasa radule ca ne facem noi club dupa cum am mai spus este ffff greu sa organizezi o intrunire<DAR NU INPOSIBIL SI AS VREA LA ANU SA O FACEM> intradevar vara e departe dar am putea la nivelul comunitatilor locale sa ne alegem o zi pe saptamana<de preferabil aceiasi peste tot>si o locatie unde sa ne intalnim si sa punem tara la cale<ex. cei cu r1 joia la academie> cred ca numai dupa ce ne vom strange mai multi la un loc se va putea lua o hotarare asupra locatiei si a datei<ma mai uit pe net la intrunirile de hayabusa si ma ia capu> oricum asta e doar o parere personala, asa ca daca aveti alte idei le asteptam expuse Mesaj completat ps. cu gsxr.ro ce s-a intamplat? Editat Octombrie 27, 2009 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 si cam care ar fi ordinea de zi la o intalnire din asta? izbucneste in sfarsit razboiul cu cbr-istii? sarim pe ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 parbriz te sfatuiesc sa i-ti iei ceva prin care sa vezi cat de cat,prin asta inchis nu vezi nimic si la viteze mari e un pic incomod trebuind sa te uiti peste el,se micsoreaza "ecranul" in partea de josasa arata fff bine pe motoreta si castigi la stat "drept" ceva km/h in plus(sparge aerul mult mai bine) al meu e de la puig, luat de pe bd timisoara anul trecut cand am luat motoreta motoreta i-mi place f mult,dar nu am apucat sa fac cu ea decat 7000 km anul asta....lipsa de timp,copil mic 1an si o luna acum Dragos,am gasit capac monopost la BS Motors,faci comanda si-ti vine nou frumos,si pe culoare,la 120euro.Eu zic ca este super ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 (editat) multumesc classalex pt informatie si multumesc si pt urarile de mai devreme(acum 2 pagini) Editat Octombrie 28, 2009 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 multumesc classalex pt informatie si multumesc si pt urarile de mai devreme(acum 2 pagini) PAi m-a luat capul cand am vazut ca astia cer 80-100e pe capacele lor albe si tarnosite.Si mai trebuie sa si le vopsesti..Sunt exagerati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 aveti grija cu bds-ul ca nu mai aduc piese<sau daca vin le iau 2-3luni> cel mai bine cautati si la elf motors<sunt tot reprezentanti suzuki> Mesaj completat si cam care ar fi ordinea de zi la o intalnire din asta? izbucneste in sfarsit razboiul cu cbr-istii? sarim pe ei? pei la marea intalnire de gsxr tot de cbr vreti sa vb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
classalex Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 aveti grija cu bds-ul ca nu mai aduc piese<sau daca vin le iau 2-3luni>cel mai bine cautati si la elf motors<sunt tot reprezentanti suzuki> Mesaj completat pei la marea intalnire de gsxr tot de cbr vreti sa vb? Pai de la Elfi mi-am luat Yoshimura.Pot vb si cu ei atunci,banuiesc ca-s cam aceleasi preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) referitor la intrunire daca e prea greu cu intrunirea poate facem o intalnire (locatie,ora) classalex vad ca nici tu nu ai aripa pe spate treaba cu carbonul a cazut deoarece e prea scump materialul dar cred ca merge din fibra de sticla Editat Octombrie 29, 2009 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThS Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Salut ! Urari numai de bine !!!.Am o intrebare de proaspat gixxer-ist si sper sa ma puteti ajuta (sunt noob <incepator> putin spus am 1200 km facuti pana acum , nici un incident si sper sa ramana asa mult timp )Am un GSXr 600 k1 carburator si relantiul merge undeva la 1000-1100 cu socul tras e la 1400-1500 si e sub-turata . (e si carburator e si din k1 se simte) Unde este surubul sau piulita sau ce o fi care modifica relantiul pe sub carena in care parte?.. Ms anticipat!!! Asfalt uscat!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovii Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Nu ai cum sa ai pe carburatie , k1 sunt injectie. Poate ai srad, sau poate nu stii ca ai un motor pe injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThS Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Da sunt eu handicapat in 99 s-a renuntat la carburatie e injectie cum am zis sunt praf dar intrebarea ramane aceeasi? Unde este surubul sau ce o fi sa modific relantiul? Ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Da sunt eu handicapat in 99 s-a renuntat la carburatie e injectie cum am zis sunt praf dar intrebarea ramane aceeasi? Unde este surubul sau ce o fi sa modific relantiul? Ms anticipat pai iti sta bine relantiu la 1100 de ture.dar ca sati raspund la intrebare uita-te in partea stanga deasupra de cutia de viteza.da sa te uiti bine...ca mi se pare ca nu-i chiar la vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate