sandu07 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Sarumana' nenea florin ca m-ai ajutat(de fapt el mi-a intins lantul) 1700e pe un gixxan din 2002 e un pret foarte bun,chiar si polizat pe o parte...arata poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Nou posesor de suzuki gsx-r 600 din 2002 cazut putin pe partea dreapta dar din punct de vedere mecanic este impecabil,din 2007 nu a circulat am dat acum 2 sapt 1700euro pe el. Vreau sa stiu daca am facut o alegere buna.Sper sa se vada si . Bine ai venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Sarumana' nenea florin ca m-ai ajutat(de fapt el mi-a intins lantul)1700e pe un gixxan din 2002 e un pret foarte bun,chiar si polizat pe o parte...arata poze Cu mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 cum pot pune cateva poze pentru ca sunt nou si nu prea ma descurc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 cum pot pune cateva poze pentru ca sunt nou si nu prea ma descurc? da-mi=le mie si le pun eu. adresa mess vf_daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Salut Vecinul meu are un Gsxr K1 de 750 si vreau sa ii fac vitezometru sa mearga. La cine sa ma duc? Senzorul este bun l-am verificat eu. Am senzatia ca lipsesc niste piese de pe pinion acolo unde citeste senzorul. Motocicleta asa a fost cumparata. M-am uitat la a mea sa vad daca e ceva diferit dar probabil trebuie sa desfac mai mult ca sa imi dau seama dc nu merge. Mai merg si eu cu ea si e f enervant cand trec de la a mea la asta sa nu vad viteza mai ales ca nici nu pot vedea cati km am facut. A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta. A treia intrebare este ce solutie de astupat gauri sa bag in radiator ca azi am pierdut niste lichid , cred ca sa spart pe undeva. Maine cand s-o termina cu ploaia asta o sa merg sa vad daca mai curge, si capacul de sus era un pic desfacut. Merci Editat Iunie 23, 2010 de Mad Max1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 (editat) Salut Vecinul meu are un Gsxr K1 de 750 si vreau sa ii fac vitezometru sa mearga. La cine sa ma duc? Senzorul este bun l-am verificat eu. Am senzatia ca lipsesc niste piese de pe pinion acolo unde citeste senzorul. Motocicleta asa a fost cumparata. M-am uitat la a mea sa vad daca e ceva diferit dar probabil trebuie sa desfac mai mult ca sa imi dau seama dc nu merge. Mai merg si eu cu ea si e f enervant cand trec de la a mea la asta sa nu vad viteza mai ales ca nici nu pot vedea cati km am facut. A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta. A treia intrebare este ce solutie de astupat gauri sa bag in radiator ca azi am pierdut niste lichid , cred ca sa spart pe undeva. Maine cand s-o termina cu ploaia asta o sa merg sa vad daca mai curge, si capacul de sus era un pic desfacut. Merci la radiator stiu de la un mecanic : la gauri mici - pori , baga ou crud; zat de cafea cand avea scurgere pe langa axul de la pompa de apa mai intreaba... mai asculta si alte sfaturi Editat Iunie 23, 2010 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta. /index.php?showtopic=498757 Incearca aici ! Baietii fac treaba buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Salut A doua intrebare este daca poate sa imi zica cineva unde este un service de roluit Roti. Am inteles ca este unu pe la 23 august f bun (cica cel mai bun din buc) dar nu stiu adresa exacta. Service-ul respectiv e in spatele Petromului de pe Bd. Nicolae Grigorescu (la Diham). Parca se poate intra si pe langa Petrom, prin service-ul auto. Daca nu, cum vii pe Bd. Basarabia (dinspre Pta. Muncii) faci la dreapta pe ultima alee pe langa blocuri de dinaintea semaforului de la intersectia Bd. Basarabia cu Bd. N. Grigorescu (unde incepe refugiul de tramvai). Mergi cam 100m si pe stanga e o intrare la service si spalatorie auto. Chiar la intrare, inainte de spalatorie, e atelierul unde poti sa roluiesti jenti de aluminiu. Pe baiatul care face treaba il cheama Sirius (sper ca nu ma inseala memoria). E foarte sufletist si se ocupa si de sudura in aluminiu. Pe mine m-a ajutat si cu un roluit, mai demult si cu sudatul schimbatorului de viteze. Face treba buna si repede. Cu schimbatorul am stat acolo cat l-a facut, cam 1h. Pt roluit cred ca am luat janta a doua zi. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 apropo...cam cat estimati ca ma costa de indreptat janta spate si de sudat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Si eu vreu sa indrept janta fata ca am dat in cateva ,,gropite'' din asfalt si s-a indoit putin marginea jantei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 esti un inconshtient daca vrei sa sudezi janta spate , cumpara una sh , motocicletele astea merg cu sute de km/h , ma rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Se poate si suda dar sa se face la nivel de "aerospace". Deloc intamplator stiu cine face aceasta operatiune. Obligatoriu dupa aceea insa trebuie centrata roata. Centrata nu echilibrata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 VA multumesc pt raspunsuri, inca mai astept pe cineva cu un sfat pt vitezometru. Din cate am auzit costa roluitul cam 190 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 apropo...cam cat estimati ca ma costa de indreptat janta spate si de sudat ? Nici eu nu cred ca sudatul e cea mai buna idee pentru janta de mobra, dar ... e cum vrei tu Estimarea de pret ma depaseste, dar cand am fost la Sirius cu schimbatorul se ocupa de sutat niste jenti de aliaj (de auto ce-i drept si nu cu tehnologie aerospatiala) Cu siguranta pretul va fi in functie de cat are de lucrat. Daca se duce Mad Max, poate pune intrebarea pentru tine. Imi pare rau, dar nu mai am numarul de tel al lui Sirius. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 0723 821 598 - Sirius Cine vrea aerospace intreaba si gaseste. Cine nu, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 VA multumesc pt raspunsuri, inca mai astept pe cineva cu un sfat pt vitezometru. Din cate am auzit costa roluitul cam 190 ron. iti lipseste steluta de pe pinion , deaia nu-ti indica ,se poate face din fier ,e o steluta cu 4 colturi parca ,eu mi-am facut una mai demult cu flexu si bormasina dar am avut modelul , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mad Max1 Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Pei o am pe a mea de 600 care e completa si o sa demontez sa vad cum e facuta. Daca e simpla o fac , daca nu o sa ma uit pe la dezmembrari daca gasesc. Multumesc, mi-ai dat o idee buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 pai ... janta e sparta la modul urmator : una din cele 3 spite a trecut prin ea si exista o crapatura de vreo 10 cm. pretul la sudura in aluminiu este cam de cateva sute pe cm. deci .... offtopic : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 pai ... janta e sparta la modul urmator :una din cele 3 spite a trecut prin ea si exista o crapatura de vreo 10 cm. pretul la sudura in aluminiu este cam de cateva sute pe cm. deci .... offtopic : frate mare carpaci mai esti<cum ti-a trecut prin cap sa repari o geanta care a trecut o spita prin ea?> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 tind sa cred ca a glumit sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 si sa mai cumperi motor din romania mobre cu carene sparte jenti indoite cica cazute la 20km/h,toata lumea baga numai motul 300v etc..bai eu nu am vazut un anunt inafara in care sa se laude ala ce ulei a bagat in el..si poate mie nu-mi place 300v'u deci zic pas la motoru tau..ce chestii frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 de obicei pica dupa cric ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) si sa mai cumperi motor din romania mobre cu carene sparte jenti indoite cica cazute la 20km/h,toata lumea baga numai motul 300v etc..bai eu nu am vazut un anunt inafara in care sa se laude ala ce ulei a bagat in el..si poate mie nu-mi place 300v'u deci zic pas la motoru tau..ce chestii frate Si ai uitat sa mentionezi, toate sub 20.000 km. chiar daca sunt din 1994. Toate state in garaj, luate de la unu in varsta, de la o fata care a nascut, de la varu' lu mama care ala nu a mers ca avea hepatita etc etc. Mesaj completat de obicei pica dupa cric ! da, pica dupa cric de la etajul 2. Editat Iunie 24, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Si ai uitat sa mentionezi, toate sub 20.000 km. chiar daca sunt din 1994. Toate state in garaj, luate de la unu in varsta, de la o fata care a nascut, de la varu' lu mama care ala nu a mers ca avea hepatita etc etc.Mesaj completat da, pica dupa cric de la etajul 2. poza mea o mai pui? poate e cineva curios:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate