todea Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 am o aripa fata de k5 putin crepata de la disc lock..daca e careva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am dat comanda pt placute de frana EBC 90 ron setul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Ce ti-ai pus? placute de frana! Mesaj completat am o aripa fata de k5 putin crepata de la disc lock..daca e careva interesat asa am patit si eu...tot aripa fata...de la o alarma XENA... am vazut la elf aripa full carbon dar era undeva pe 350 E ...ma gandesc sa o repar pe asta si sa o fac replica , carbon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 placute de frana!Mesaj completat asa am patit si eu...tot aripa fata...de la o alarma XENA... am vazut la elf aripa full carbon dar era undeva pe 350 E ...ma gandesc sa o repar pe asta si sa o fac replica , carbon ! eu ma gandesc s-o dau cu 50 ron tinand cont ca una carbon e 350e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am o aripa fata de k5 putin crepata de la disc lock..daca e careva interesat merci todea pentru telefoane si asteptare imi pare rau ca nu am mai apucat sa ajung intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am dat comanda pt placute de frana EBC90 ron setul De unde le-ai cumparat la pretul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 placute de frana!Mesaj completat Eu ma refeream la ce tip - ca sunt mai multe tipuri la Carbone.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 merci todea pentru telefoane si asteptare imi pare rau ca nu am mai apucat sa ajung intrunire daca esti multumit ma bucur...bem noi o bere cu alta ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 daca esti multumit ma bucur...bem noi o bere cu alta ocazie cu alta ocazie cu siguranta - sambata am fost muscat de o potaie cand plecam de pe loc de glezna stanga - asa ca ... sunt pe antibiotice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 De unde le-ai cumparat la pretul asta? De AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 a umblat careva la amortizoru de ghidon ? cu ce a reusit sa-l desfaca, dimensiuni la semeringuri, daca le stie careva, cantitatea si tipul de ulei folosit la umplere. Mesaj completat cine are un set de crashpaduri de K1-K3 sa le masoare si sa-mi dea si mie dimensiunile vreau sa-mi fac,am plasticele dar nu stiu cum arata celelalte parti(bucsi suruburi).vreau sa le pun pe un K1 de 750 daca am timp le masor eu sambata... dar conteaza si ciuperca. daca faci cumva rost de terflon, bara diametru 5cm, mergem la un strungar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 a umblat careva la amortizoru de ghidon ?cu ce a reusit sa-l desfaca, dimensiuni la semeringuri, daca le stie careva, cantitatea si tipul de ulei folosit la umplere. Mesaj completat daca am timp le masor eu sambata... dar conteaza si ciuperca. daca faci cumva rost de terflon, bara diametru 5cm, mergem la un strungar. nu prea ai cum sa desfaci amortizorul ala la mine curgea ulei - l-am lasat la cineva sa il repare si sa ma sune cand il rezolva-daca il rezolva (el mi-a zis de atunci ca nu prea se pot repara) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 pai am bagat niste lichid in el ... dar cred ca mai tb. Mesaj completat vand carene fibra de circuit, pt k3 de 1000, cred ca se potrivesc si pe k4, negre. vand combinezon 2 bucati FLM - protectii interioare, protectii exterioare, cocoasa, negru cu alb si argintiu, captuseala detasabila, pt o persoana cam de 1.80, 1.85 m si vreo 85-90 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikuuu Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) Am un k5 600 si caut un final YOSHIMURA daca poate sa ma ajute cineva si pe mine .multumesc Editat Iulie 31, 2010 de nikuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 cumpar carene k4-k5 750/600 pt circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 (editat) cand si unde vrei sa te duci? Mesaj completat nu stiu cati bani esti dispus sa dai, dar au carene la red racing parts Editat Iulie 31, 2010 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 multzam pt info metoxil , stai sa o pregatesc intai , vreau sa termin cu strada neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 Am un set de furtune stock de frana de gsx r 600 k6! 50 ron. Pt cine e interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 cumpar carene k4-k5 750/600 pt circuit vezi daca se potrivesc carenele mele ... sunt de k3 1000cc gaurile de la ram sunt la fel ca cele de la k4. combinezonul il dau in jur de 250. el a fost vreo 500. dar numai cu proba.. e pacat sa dai banii pe el, si sa nu ti se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 cumpar carene k4-k5 750/600 pt circuit vezi daca se potrivesc carenele mele ... sunt de k3 1000cc gaurile de la ram sunt la fel ca cele de la k4. combinezonul il dau in jur de 250. el a fost vreo 500. dar numai cu proba.. e pacat sa dai banii pe el, si sa nu ti se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 cei din IT spun k nu se potrivesc:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spliff Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Sal baieti! Imi vand/schimb(variante mai ieftine)cu cross,enduro,supermoto,touring Suzuki GSX750R K1 tinuta numai in garaj,alarma,evacuare full Akrapovic,parbpriz Puig,carene-vopsea originale,furtune frana racing,mici zgarieturi pe dreapta,accept orice test. Pret 3000 euro Tel: 0768078855 Mail: hyubris@yahoo.com Poate auziti pe cineva interesat de "problema"! Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 we asta fac tot posibilul sa termin matritele pt ram-uri. sper sa se mai lase caldura. Mesaj completat we asta fac tot posibilul sa termin matritele pt ram-uri. sper sa se mai lase caldura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 stiti pe cineva care dezmembreaza un gsxr? am nevoie la buburusa mea de starter clutch(bendix) din poze parca se potriveste si cu alte modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 stiti pe cineva care dezmembreaza un gsxr?am nevoie la buburusa mea de starter clutch(bendix) din poze parca se potriveste si cu alte modele. incearca aici /index.php?showtopic=559967 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate