Sari la conținut

Spliff

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Spliff

  1. Va salut! Vand scut si portbagaj pentru DR RS din '93 . Pret 100 RON pachetul! Numai bine!
  2. Salut! Ma intereseaza pe mine freewheel-ul, kit-ul de pornire la pedala, daca are, si amortizorul spate. Fa-le un pret! Numai bine!
  3. Multumesc...Ramane sa mai caut rulmentul asta pacatos...asta e urgenta! M-am uitat pe el...n-are nici un reper, nimic...
  4. Aaa...ok! Am inteles! Dar idee ai de unde pot comanda asa ceva!?
  5. Va salut! Proaspat posesor de Dr 650 din '93, cu ocazia asta am schimbat si clasa, de la moto de viteza la enduro, deci "proaspat" si in enduro. Si cum problemele n-au intarziat sa apara, de cateva zile n-a mai vrut sa porneasca. Luand prin eliminare posibilele cauze, am gasit buba la semeringul de pe volanta (sau coroana) pe care l-am gasit spart si dintii semeringului uzati. Stiti pe unde pot gasi piesa asta, sau pe cineva care se ocupa cu piese pt DR, sau pe cineva care dezmembreaza un DR? Imi pare rau ca n-am avut timp sa citesc toate postarile , de aceea va intreb daca se poate pune pornire la pedala (am observat ca are un capac din plastic in partea dreapta a motorului langa care scrie kick starter) si in ca consta asta.Atasez cateva poze cu piesa respectiva, si mai tarziu cu motoreta! Multumesc pt intelegere! Numai bine!
  6. Eu unu' nu stiu ce model e exact! Cei de aici care au sau care se pricep mai bine pot spune!
  7. Wow! Nu ma asteptam asa de repede! Multumesc mult pt promtitudine! deci 3000 nu e un pret mare! Vineri cred ca vad motoreta si daca mai e ceva o sa te intreb! Oricum daca ma inteleg cu omu' o dau pe-a mea la schimb! Pace man! Mesaj completat Asta e motoreta cu pricina http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...001-308617.html
  8. Salut stimati posesori de BMW! Stiu ca inainte de adresa urmatoarele intrebari ar fi trebuit sa citesc cele 200 si ceva de pagini dar e cam din scurt si nu prea am timp! Ideea e ca de ani buni merg numai pe motorete de viteza si as vrea sa ma linistesc putin (stiti voi familie, copil) si sa trec la altceva mai soft, cum ar fi enduro. Deci am gasit un BMW F650Gs din 2001. Daca e cineva destul de amabil sa ma lamureasca si pe mine i-as ramane dator! Spuneti-mi mie mie va rog care sunt plusurile si minusurile (in mare) acestei motorete? Cat consuma? Ce tinuta de drum are? Cat de comoda e? Din ciclul fiecare motoreta cu buba ei , asta ce boala are? La ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar sau fac schimb? (momentan am un GSX750R K1) La ce pret se invarte un bmw f650gs din 2001? Cat de scumpa e la intretinere? In speranta ca n-am plictisit sau deranjat pe nimeni astept ajutorul vostru! Va multumesc! Pace!
  9. Multumesc! O sa postez si acolo...acolo sunt 400 de pagini de citit Mesaj completat Da,am vazut! Sper sa ma ajute baietii d-acolo...si l-oi citi eu si p-alea...
  10. Salut stimati posesori de BMW! Stiu ca inainte de adresa urmatoarele intrebari ar fi trebuit sa citesc cele 200 si ceva de pagini dar e cam din scurt si nu prea am timp! Ideea e ca de ani buni merg numai pe motorete de viteza si as vrea sa ma linistesc putin (stiti voi familie, copil) si sa trec la altceva mai soft, cum ar fi enduro. Deci am gasit un BMW F650Gs din 2001. Daca e cineva destul de amabil sa ma lamureasca si pe mine i-as ramane dator! Spuneti-mi mie mie va rog care sunt plusurile si minusurile (in mare) acestei motorete? Cat consuma? Ce tinuta de drum are? Cat de comoda e? Din ciclul fiecare motoreta cu buba ei , asta ce boala are? La ce ar trebui sa ma uit cand o cumpar sau fac schimb? (momentan am un GSX750R K1) La ce pret se invarte un bmw f650gs din 2001? Cat de scumpa e la intretinere? In speranta ca n-am plictisit sau deranjat pe nimeni astept ajutorul vostru! Va multumesc! Pace!
  11. Spliff

    Bursa SuperMoto

    Sal baieti! Imi vand/schimb(variante mai ieftine)cu cross,enduro,supermoto,touring Suzuki GSX750R K1 tinuta numai in garaj,alarma,evacuare full Akrapovic,parbpriz Puig,carene-vopsea originale,furtune frana racing,mici zgarieturi pe dreapta,accept orice test. Pret 3000 euro Tel: 0768078855 Mail: hyubris@yahoo.com Poate auziti pe cineva interesat de un schimb! Pace! http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...001-317422.html
  12. Sal baieti! Imi vand/schimb(variante mai ieftine)cu cross,enduro,supermoto,touring Suzuki GSX750R K1 tinuta numai in garaj,alarma,evacuare full Akrapovic,parbpriz Puig,carene-vopsea originale,furtune frana racing,mici zgarieturi pe dreapta,accept orice test. Pret 3000 euro Tel: 0768078855 Mail: hyubris@yahoo.com Poate auziti pe cineva interesat de "problema"! Pace!
  13. Sal! Frumoasa Nasule (toate sunt frumoase)! Sa ai parte de ea! Imi pare rau ca n_am avut nici bani nici rabdare sa_mi iau si eu o Busa (doar un 750 gixx)! Poate mai incolo...! Urmaresc cu interes sectiunea vostra...macar atat! Sa ne vedem sanatosi!
  14. Da, am vazut si eu asta...cica a fost prima data cand sistemul a dat o eroare asa mare! Militieni...ce sa le ceri!?
  15. Salut! Ce viteza tre' sa ai ca radarul sa numai inregistreze, sau sa dea eroare,apropos de ce zicea Emylyo mai devreme! Nu e la misto, chiar sunt curios daca asa e, plus ca pe net nu prea am gasit nimic refiritor la asta! Pace!
  16. Bravo tie si bine ai venit!!! ps: blana poza de la avatar;) Multumesc! Totusi, nimeni...un capac monopost...sau o carena dreapta! Sau macar o relatie ceva! Multumesc! Asfalt uscat! Pace!
  17. Sal! Caut si eu un capac monopost pt un 750 K1... Are cineva de vanzare? Multumesc!
  18. Salut! Mi-am luat si eu de cateva zile un GSXR 750 K1! Sper sa ne intelegem bine si sa n-am probleme cu ea! Sa ne vedem cu bine! Asfalt uscat!
  19. Multumesc pentru intentiile bune! La multi ani! si voua Sa ne vedem sanatosi la anu'! Pace!
  20. WOW! Am reusit in cateva zile sa termin de citit cele aproape 300 de pagini din topic-ul asta...WOW...! Nu cred ca gasesti in tot topic-ul asta 2% informatii utile despre motoreta asta! Numai aberatii, bascalie, mistocareala, "experti", nonsensuri...discutii fara o finalitate logica...numai atat cat sa te enerveze la culme! Dar,nu ma mai mira nimic la forumul asta! Ti-e si "frica" sa intrebi ceva, ca imediat se gasesc 2-3 "experti" sa te ia la misto, macar de ti-ar raspunde pana la urma! Asta e! Sper sa imi iau si eu la primavara o Hayabusa...asta gratie "utilelor informatii" gasite aici si review-urilor "excelente"! )))) Just kidding!!!!
  21. Multumesc pentru raspuns!
  22. Sal! Spuneti-mi si mie va rog, daca stiti, ce inseamna "VFR" si "VTR"! Si care ar fi marile diferente dintre aceste doua motorete! Asta daca vreti sa ma lamuriti si pe mine! Va multumesc!
  23. Cu cea mai mare placere as trece sa mai stam de vorba, dar stau in Zimnicea, cel mai sudic punct al tarii, si o sa ies din tara pe la Giurgiu care e la 60 km de mine! Asa ca...! Sa ma vad eu cu motorul cumparat si de vazut ne vedem noi! Multumesc! Peace man!
×
×
  • Creează nouă...