delu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Propunere - doreste cineva sa ne intalnim saptamanal cum fac altii cu cbr etc etc...? Mai ne cunoastem, un suc, mai discutam de moto, mai furam o idee de la unu de la altu. Veniti cu propuneri. P.S. Cei din Bucuresti ofc la mine acasa - in fiecare zi dupa munca sa ne facem muci avantaje: 3 camere libere(nu pleaca nimeni), loc de mobre, Auchanul aproape (preturi mici) dormim ca porcii pana dimineata , apoi la munca - nu iau chirie acum serios pai hai sa vedem cine raspunde - eu vin - preferabil intr-un loc accesibil pentru toata lumea - dar daca nu vine nimeni din militari/crangasi nu are rost gasim locatia in partea aia (desi regia suna bine) eu zic miercurea si asa numai cocalari la arc care o dau in uili pe langa mame cu copii de mana eu doar zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 pozeeeeee !!!!!!! poze n-am dar poti sa vezi toba de la mobra mea in poza lu' delu Eu sunt de acord sa ne intalnim iar ..regie...imi suna foarte bine...si cel mai important,e aproape de mine iar eu sunt al dracu de lenes si imi e scarba sa merg cu mobra prin oras.v-a riscati sa ne intalnim sambata seara le o saorma(ieftina si buna) in regie? Delu,frate as vea ca porcu' sa stii ca imi cad ochelari cand beau prea mult si nu mai vad.Basca ca ma apuca draci si daca am vreun calculator cu conexiune la enternet mai compun un pm cu injuraturi cuiva drag si raman si fara contul asta ...noroc ca am ip dinamic Hai care se risca sa ne intalnim in week? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ma bag si eu la o iesheala sambata seara ! Anuntati ora si locul si vine si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ma bag si eu la o iesheala sambata seara ! Anuntati ora si locul si vine si eu ! imi retrag cuvintele sambata si duminica sunt la nunta verisoare mele el mobrist, ea mobrista - ma duc cu mobra - costum cravata pantofi si casca pana la calarasi am sa ajung cu musculite pe frac Mesaj completat poze n-am dar poti sa vezi toba de la mobra mea in poza lu' delu poze pot sa pun eu cu mobra ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Naspa bre' Sa nu bei prea mult la nunta ca se inverzeste viziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Naspa bre' Sa nu bei prea mult la nunta ca se inverzeste viziera nu beau cand sunt cu motorul sau ... si asa ma intorc duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 0726 456 821 k5 1000- 24.000 km pret de plecare 5.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 0726 456 821 k5 1000- 24.000 km pret de plecare 5.000 O stiu am trecut o data pe langa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 0726 456 821 k5 1000- 24.000 km pret de plecare 5.000 ffffffff frumoasa ..... bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 oricum,daca aveti chef ne putem vedea in week la o bere ...light.Iar delu da un rand la toata lumea drept penalizare la urmatoarea intalnire Mi-ar plecea sa mai aflu cate ceva de la cei care stiu mai multe decat mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 0726 456 821 k5 1000- 24.000 km pret de plecare 5.000 E frumoasa foc, Daca nu te grabesti prea tare,vreau sa o iau eu Saptamana viitoare ma duc sa vorbesc de un credit...si poate vin si eu sa o vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Baietilii m-as baga si io la ieseala dar sunt la munca sambata.Ne vedem duminica daca vreti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Veniti cu idei si locatii si in ce zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Veniti cu idei si locatii si in ce zi. eu raman cu miercurea in regie! terase la care se poate sta - la preturi decente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) 2500E + un supermoto minim 2005, stare f. buna, acte in regula si te alegi cu un k7 impecabil Mobra mea: Productie 2007, 20.000+, primul propietar, carte service, ITP 07 2011, linie racing fata(nemontata), crash-pad'uri Rizoma, cazuta pe partea stanga - implicit crash-pad un pic avariat, carena foarte putin zgariata(se vede in poza un autocolant alb pe carena st ... l-am pus pentru a schimba un pic aspectul... se poate da jos fara nicio problema, fara sa afecteze aspectul original al carenei), alarma Sorpio. Oglinzile trebuiesc schimbate! Este o problema generala la acest model de motocicleta. Cu timpul se slabesc foarte mult ... Daca aveti intrebari, sunt deschis la discutii! 0766.569.300 Gabriel sau gabi_matei2000@yahoo.com Editat August 27, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 2500E + un supermoto minim 2005, stare f. buna, acte in regula si te alegi cu un k7 impecabil Mobra mea: Productie 2007, 20.000+, primul propietar, carte service, ITP 07 2011, linie racing fata(nemontata), crash-pad'uri Rizoma, cazuta pe partea stanga - implicit crash-pad un pic avariat, carena foarte putin zgariata(se vede in poza un autocolant alb pe carena st ... l-am pus pentru a schimba un pic aspectul... se poate da jos fara nicio problema, fara sa afecteze aspectul original al carenei), alarma Sorpio. Daca aveti intrebari, sunt deschis la discutii! 0766.569.300 Gabriel sau gabi_matei2000@yahoo.com Schimba opinca aia de pe fatza si mai discutam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) hahahaha, mda ... In cazul asta trebuie sa-l sun pe marlitza Si eventual sa fac rost de cativa zeci de lei Silviu sa traiasca pentru guma spate, iar Nyt sa infloreasca pentru guma fata Am uitat de o precizare importanta ... supermoto intre 400-660cc Editat August 27, 2010 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Nu ie bani dom'le - nu e bani! Daca era miar - poate mai gaseai - dar 600, multa lume care cunosc nu se baga la asa ceva, vor sa treaca la litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 multa lume care cunosc nu se baga la asa ceva, vor sa treaca la litru. nu ma-nebuni! nea nicu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 nu ma-nebuni! nea nicu?! Am spus multa lume care cunosc eu - nu tu - mai citeste si tu. Toti au avut de 600 - 900...vor litru. Intelegi matale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 0726 456 821 k5 1000- 24.000 km pret de plecare 5.000 bine bine, am inteles pretul la plecare... care e cel la sosire? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dtkmt Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) iti spun eu pretul,are o intarziere de 45min,s-a lucrat la calea ferata si au fost restrictii de viteza Editat August 27, 2010 de dtkmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Oglinzile trebuiesc schimbate! Este o problema generala la acest model de motocicleta. Cu timpul se slabesc foarte mult ... Se refac foarte repede si foarte simplu. Eu am gasit metoda si stau beton de 2 luni aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 Am spus multa lume care cunosc eu - nu tu - mai citeste si tu. Toti au avut de 600 - 900...vor litru. Intelegi matale? hehehe, da man, si eu as vrea ... doar ca mi-am adus aminte de reclama cand ai zis tu cu litrul... nu te-am atacat geez, nu mai fumati atat ca va ia paranoia aia grava.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 bine bine, am inteles pretul la plecare... care e cel la sosire? bafta! ) pleci si tu cu 5 mii de acasa si daca ajungi la mine cu 4.700 vedem. da sa mi zici unde i pierzi pe aia 300 ca ii gasesc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate