Survolaj Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 fac un filmulet si-l postez aici.se aude binisor, in prima zi am crezut ca am cea mai galagioasa motoreta din craiova (nu ma obisnuisem cu zgomotul) Nu ti se balbaie ? Cum e la relantiu si ture joase? As incerca o remapuire direct pe CDI sa vezi atunci ca isi revine motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Nu ti se balbaie ? Cum e la relantiu si ture joase? As incerca o remapuire direct pe CDI sa vezi atunci ca isi revine motorul ba da, la turatii mici pana se incalzeste motorul bine. am zis ca dimineata cand e frig se mai opreste motorul. unde as putea face o remapare, cat costa ? Editat Septembrie 15, 2010 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 ba da, la turatii mici pana se incalzeste motorul bine. am zis ca dimineata cand e frig se mai opreste motorul. Dadusi jos si exupu? Chiar nu stiu daca are - intreb si eu - mai aflu ceva nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 exupul este pe galerie, nu pe toba. din pacate am cumparat motocicleta fara sonda lambda si cu exupul nefunctional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu_copilu Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 ba da, la turatii mici pana se incalzeste motorul bine. am zis ca dimineata cand e frig se mai opreste motorul. unde as putea face o remapare, cat costa ? TNG te rezolva cu remaparea direct pe cdi<ia legatura cu eu si te lamureste cu tot> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 exupul este pe galerie, nu pe toba. din pacate am cumparat motocicleta fara sonda lambda si cu exupul nefunctional pai ala e motivul balbaielii Ma gandesc ... daca as proceda cum ai facut tu, eu avand exupu nu voi avea aceleasi probl. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 la mc ma delule? sa agati mitritze...ia si o "shinshila" d-aia de acasa barem sa avem un punct de atractie! ca motoare n-avem...frumosi nu suntem ...dreq ! ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minel Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Vreau sa schimb anvelopa fata la motocicleta dar trebuie sa merg doar cu roata la vulcanizare si nu stiu cum se demonteaza; desfac cele 4 suruburi,iar axul se invarte cu totul. Motocicleta este un suzuki k2.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 aveti careva prieteni cu mv agusta ?ma bate gandu la un 1000r din 2006 dar nu prea as vrea sa-mi petrec timpu cu ea prin service..oare merita sa las k5 pt o agusta?daca aveti tovarasi cu agusta sau ati lucrat la asa ceva bagati detalile aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 agusta din 2006? uu, suna foarte tentant Nu prea cred sa ai noroc pe praful asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 gata, am facut si filmuletul. nu se aude exact ca in realitate dar este pe undeva pe acolo; in mers se aude mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 agusta din 2006? uu, suna foarte tentant Nu prea cred sa ai noroc pe praful asta pai il dau pe el meu part exchange cu 6 mi si agusta e 6500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 6000? scump dom'le scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) 6000? scump dom'le scump e pretu' dealerului la starea motorului,kilometri si accesorii..unu stock se vinde cu 5 mi.daca ma apuc sa stau cu el pe ebay i-au peste 6 mii Editat Septembrie 15, 2010 de todea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 (editat) Vreau sa schimb anvelopa fata la motocicleta dar trebuie sa merg doar cu roata la vulcanizare si nu stiu cum se demonteaza; desfac cele 4 suruburi,iar axul se invarte cu totul. Motocicleta este un suzuki k2.Multumesc anticipat Axul are un cap cu loc de cheie imbus. Desfaci doar cele doua suruburi din capatul ala, iar pe cele de la capatul fara le lasi stranse. Desurubezi axul, care n-o sa se mai invarta in gol, pentru ca e strans la celalalt capat, apoi desfaci si celelalte doua suruburi mici, de pe partea cealalta, si scoti axul. Cheie pentru ax poti sa-ti faci dintr-un surub cu cap la dimensiunea respectiva, sudat de o teava. Editat Septembrie 15, 2010 de Dudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 (editat) Poze de sambata.......... Editat Septembrie 16, 2010 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Poze de sambata.......... ohoooo......maestre,zilele astea ma duc sa caut "datoria" si o arunc prin curier iute iute sa nu se strice.la mai mare florine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 ohoooo......maestre,zilele astea ma duc sa caut "datoria" si o arunc prin curier iute iute sa nu se strice.la mai mare florine!!! sambata show mare, iara.............te bagi? cazarea o ai la mine free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 sambata show mare, iara.............te bagi? cazarea o ai la mine free m-am intors la maramu` in jaful asta de praf........ ...ajuns la bucale prin noiembrie din nou si atunci iti vin pe cap la o beuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 m-am intors la maramu` in jaful asta de praf........ ...ajuns la bucale prin noiembrie din nou si atunci iti vin pe cap la o beuta Cu mare placere!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 am observat ca relantiul sta pe undeva la 1000 rpm si am citit ca trebuie sa fie la 1.300 +/- 100. poate sa fie asta cauza opririi la rece. am aruncat aseara un ochi sa vad de unde se regleaza relatiul dar nu am putut vedea. so, de unde se regleaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 am observat ca relantiul sta pe undeva la 1000 rpm si am citit ca trebuie sa fie la 1.300 +/- 100. poate sa fie asta cauza opririi la rece. am aruncat aseara un ochi sa vad de unde se regleaza relatiul dar nu am putut vedea. so, de unde se regleaza ? In partea stanga sub rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 In partea stanga sub rezervor. de la un surub cu capatul crestat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 de la un surub cu capatul crestat ? Dap ar trebui sa ai 2 - unu de socul electronic si cel mai mare e socul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 o punem azi de intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate