todea Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 numa' pe mine ma mint astia din uk la service sa bag 10w40 ca nu are nici pe dracu'.. asa ca folosesc putolinu'10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 numa' pe mine ma mint astia din uk la service sa bag 10w40 ca nu are nici pe dracu'.. asa ca folosesc putolinu'10w40 Nu te minte nimeni, bagi exact ce trebuie in motor. E ipocrizie sa bagi ulei care se foloseste la curse cand tu nu treci de 10000 RPM (600cc) sau 8000 RPM (1000cc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Ma gandesc ca atunci cand merg prin oras si claxonez dupa pitipoance si sta apa numai la 105 grade, cred ca mai indicat este 15w50 kiar dc nu te dai pe circuit, totusi pe circuit este racit foarte bine purcelul si uleiul.... stiti ce vreau sa spun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 la mine pe busonul de ulei scrie clar 10W40 . acolo e pus de cei de la suzuki . asa ca ma iau dupa ei nu dupa Nea Ghita mecanicu' peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 Foarte multe lucruri pot fi imbunatatite, bolizii din ziua de azi au fost niste partaitori care mergeau cu 50km/h si datorita renumitului Nea Ghita mecanicul care mai mult strica decat repara sa ajuns la performanta asta, foarte multe componente piese care ulterior au fost bagate in serie au fost facute mai intai in garaje sarace de catre niste "mecanici". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 15w50 Silkolene ,de la inceput ! N-are greturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 eu am bagat numai castrol 10 w 40 grand prix ce era la oferta pe louis si merge (totusi nu o folosesc la extrem). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 (editat) la mine pe busonul de ulei scrie clar 10W40 . acolo e pus de cei de la suzuki . asa ca ma iau dupa ei nu dupa Nea Ghita mecanicu' peste cand au scris 10w40 s-au gandit la compromisul cel mai bun<s-a facut o medie de temp pe europa si s-a hotarat ca 10w40 ar fi perfect.> acu daca eu merg zi de zi cu ea in buc la 40 grade cu + si apa sta numai pe la 105 grade este bine venit un ulei cu cifra w50 sau w60. pe temp de acum de afara este perfect un 10w 40 sau chiar un 5w40. oricum in manualul de reparatii gasiti la rubrica intretinere ce uleiuri ar fi bine sa folositi la anumite temp atmosferice<e un grafic acolo> si apropo manualul de rep e tot de japonez scris Mesaj completat am uitat sa precizez ca eu folosesc 10w50 castrol power one fullsintetic Editat Octombrie 31, 2010 de kelu 265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Nu te minte nimeni, bagi exact ce trebuie in motor. E ipocrizie sa bagi ulei care se foloseste la curse cand tu nu treci de 10000 RPM (600cc) sau 8000 RPM (1000cc). La ce ulei de curse te referi tu? Eu merg pe Motul 300v 15W50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alter Ego Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 La ce ulei de curse te referi tu? Eu merg pe Motul 300v 15W50. Fix unul ca ala pe care mergi tu. M-am bagat aiurea in discutia ulei, au mai facut-o si altii. Fiecare isi intretine motoreta cum doreste, ca doar e a lui. Diferenta o consta doar banii economisiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Nu cumpar ulei decat la bidon de 4l si ..cand e promotie.Iese un pret de 50 roni/litru...nu sunt idiot si nici nu am bani sa dau 75 chiar 80 roni pe bidonul de ulei 300v de un kil...si nci sa cumpar rizoame...prefer sa pun un hulei bun sa aiba frane si caucioace bune Estetic mobra mea nu da bine la bulevard,dupa 5 busituri de pe cric(ultima azi,soldata cu parbrizul spart si oglinda salvata de piciorul meu) si cumparata(cum altfel)zgariata Acum sincer vorbind fiecare cu preferintele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 iar discutii despre ulei .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Fix unul ca ala pe care mergi tu.M-am bagat aiurea in discutia ulei, au mai facut-o si altii. Fiecare isi intretine motoreta cum doreste, ca doar e a lui. Diferenta o consta doar banii economisiti. Ce folosesc eu se foloseste la anduranta si nici chiar atunci...la o cursa normala se foloseste chiar 0W30...se fac schimburi de la cursa la cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 salut baieti, as vrea sa achizitionez un gixer de 750 din 2005 si vroiam sa va intreb (pe cei care aveti sau ati avut) ce parere aveti de acest model. are ceva "bube" specifice?e ok acest compromis intre sbk si ssp? orice informatie vis a vis de el e bine venita. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 Cuplu mai mic fata de 929 dar si motorul este mai usor...in rest furca usd ,design placut ,confort ok chiar si pt cineva inalt...Ah...si motorul este blindat (f fiabil ). Cat mai stoc ,cu atat merge mai bine .Bft Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 in principiu as vrea sa il fac de pista,deci faza "Cat mai stoc ,cu atat merge mai bine " nu cred ca o sa se preteze mersi de info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 (editat) eu am 750 k5 cu pc3 ,toba full arrow ,filtru K&N, sag ,kit de lant : stock in cutie si +3 pe spate , sunt foarte foarte multumit , nu o sa regreti nimic daca`ti achizitionezi acest model ,este extraordinar , are centru de greutate jos pe cioc si este putin mai greu de fata Editat Noiembrie 1, 2010 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 salut baieti, as vrea sa achizitionez un gixer de 750 din 2005 si vroiam sa va intreb (pe cei care aveti sau ati avut) ce parere aveti de acest model.are ceva "bube" specifice?e ok acest compromis intre sbk si ssp? orice informatie vis a vis de el e bine venita. bafta! am avut unul acum catva ani ,mi-a ramas la inima ,super motorul ,buna alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Noiembrie 1, 2010 Share Postat Noiembrie 1, 2010 salut baieti, as vrea sa achizitionez un gixer de 750 din 2005 si vroiam sa va intreb (pe cei care aveti sau ati avut) ce parere aveti de acest model.are ceva "bube" specifice?e ok acest compromis intre sbk si ssp? orice informatie vis a vis de el e bine venita. bafta! Sigur n-o sa regreti daca e in firea ei. Eu mi-am luat-o de noua si inca sunt indragostit de ea. Personal imi place mai mult decat modelul K6/7, cu care am mers destul de mult, iar singura care imi place aproape la fel de mult este K5-ul de 1000, dar ... exista niste dar-uri. Nu mi-a facut absolut nicio problema in 25.000 km. Atata doar ca i-am facut eu, dar nu e vina ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 are cineva o oglinda dreapta pt gsxr k6 in sus de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 despre ce "dar`uri" vorbesti dudus in leg cu k5`1000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) tot vad pe calea victoriei cu bulevardul dacia un K1, K2 de 600 sau 750 zgariat pe partea stanga, roata pe spate sparta, cu numarul B-89-PFW si sta in frig fara niciun fel de lant sau ceva. motorul nu s-a miscat de acolo de vreo 3 saptamani si pare suspicios. daca e proprietarul pe aici imi cer scuze pt deranj. Editat Noiembrie 2, 2010 de Treephoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) mda, se pare ca se concretizeaza treaba.. in week end ar trebui sa ma duc sa il iau. asta este modelul: http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_gsx-r_750_2005.php (doar ca pe rosu) - daca nu ma insel e K4,nu?! mersi pt pareri! o sa mai revin pe acest topic daca totul merge ok Bafta! Editat Noiembrie 2, 2010 de Roberte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 vezi ca nu exista varianta pe rosu de 750 poate doar revopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 dap...doar 600 este pe rosu! Mobra asta...merge bine! chiar foarte bine! a mea are vreo 30000 din care eu am facut vreo 20000 cu ea! nicio problema! sa vezi ce misto trage comparativ cu 954 sau 1000rr! este pe langa ele pe curbe! Acum...marea intrebare: de ce ai vrea un 750 pentru circuit? nu intri nici la 600 ca e mare si trage mai bine dar...nici la 1000 unde nu ai sanse! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate