Vizitator litlle wayne Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Am si eo o intrebare inteligenta pentru cine stie mai multe De ce gixx-ul K1-K3 de 600 intra in zona rosie in a turometrului 14.5k iar K4-K5 care au motor identic intra in zona rosie la 15.5k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 Am si eo o intrebare inteligenta pentru cine stie mai multeDe ce gixx-ul K1-K3 de 600 intra in zona rosie in a turometrului 14.5k iar K4-K5 care au motor identic intra in zona rosie la 15.5k K4-5 are supape mai usoare ,Efi modificat etc etc =>ture mai mari . Eu am avut si una si alta si nu sunt diferente majore intre ele,,,parca un pic mai mult cuplu in ture medii pt k4-5.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 MOTORUL ESTE AL UNUI PRIETEN! 24 mai 2006 25 mi km-15 mi mile manete pazzo internale kais-furca fata mobra a avut un singur proprietar motorul se afla in anglia iar el isi asuma dreptul de a plati transportul pana in romania se cauta o vanzare rapida deci usor negociabil motorul functioneaza asa cum trebuie-probleme tehnice zero de asemenea mobra o sa treaca pe numele meu si eu o sa ma ocup de vanzare(am o datorie de recuperat de la el) ATENTIE:se cere un depozit de 200 euro inainte de a trimite mobra in romania nereturnabil in caz ca va razganditi intre timp 3900 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 MOTORUL ESTE AL UNUI PRIETEN!24 mai 2006 25 mi km-15 mi mile manete pazzo internale kais-furca fata mobra a avut un singur proprietar motorul se afla in anglia iar el isi asuma dreptul de a plati transportul pana in romania se cauta o vanzare rapida deci usor negociabil motorul functioneaza asa cum trebuie-probleme tehnice zero de asemenea mobra o sa treaca pe numele meu si eu o sa ma ocup de vanzare(am o datorie de recuperat de la el) ATENTIE:se cere un depozit de 200 euro inainte de a trimite mobra in romania nereturnabil in caz ca va razganditi intre timp 3900 euro! Daca as avea banii acum l-as lua eu. Te caut daca fac rost. Pana atunci ... succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) Bani putini ! Bafta la vanzare! ...la banii astia e pomana! ...Intre timp azi am prins vreme buna si asfalt uscat si am facut ultima tura...mi-am dus motoru la curte...i-am facut o spalaceala frumoasa ...curatat tot ...plin facut si ...astept caldura! Mai am si eu intrebare....de unde pot cumpara un set de stickere cu steutze...vazusem pe net...nu mai stiu cum se numeste dar vreau sa le schimb pe cele originale si sa-mi pun cu stelute! ultima baitza Editat Noiembrie 29, 2010 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 MOTORUL ESTE AL UNUI PRIETEN!24 mai 2006 25 mi km-15 mi mile manete pazzo internale kais-furca fata mobra a avut un singur proprietar motorul se afla in anglia iar el isi asuma dreptul de a plati transportul pana in romania se cauta o vanzare rapida deci usor negociabil motorul functioneaza asa cum trebuie-probleme tehnice zero de asemenea mobra o sa treaca pe numele meu si eu o sa ma ocup de vanzare(am o datorie de recuperat de la el) ATENTIE:se cere un depozit de 200 euro inainte de a trimite mobra in romania nereturnabil in caz ca va razganditi intre timp 3900 euro! Foarte foarte bun pretul pentru mobra asta....tocmai buna de circuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Foarte foarte bun pretul pentru mobra asta....tocmai buna de circuite mda...vroiam sa il dau pe al meu si sa raman eu cu ala doar de circuit,dar nu cred ca are rost sa il pun pe al meu de vanzare la cum merge piata acuma si decat sa il dau sub 5 mi mai bine il fac de circuit Mesaj completat Daca as avea banii acum l-as lua eu.Te caut daca fac rost. Pana atunci ... succes la vanzare! cand faci rost de banuti hai sa ti-l dau pe al meu marfa garantata de durata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dudus Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) cand faci rost de banuti hai sa ti-l dau pe al meu marfa garantata de durata Multam', dar tu nu merita s-o dai pe bani putini la cat ai bagat in ea. Mie-mi trebuie sa mearga motorul bine, sa se-nvarta rotile, sa nu aiba bube la cadru si directie si sa fie la km si/sau bani cat mai putini. Poate sa aiba si zgarieturi, nu visez aerpgrafie si alte chestii estetice, iar pe de alta parte, pot sa mai astept, ca am K5-ul. Asta nu inseamna ca nu o sa vorbim cand oi avea banii. Asta de acum era o ocazie perfecta. Bafta! Editat Noiembrie 30, 2010 de Dudus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 vind suzuki gsxr 750 an 2006 ,manete titax ,mansoane rizoma,parbriz ermax,filtru aer si ulei k&n ,placute fata-spate noi(galfer),cauciucuri noi,stare buna,3800 euro ,negociabil Pret: 3800 EURO 0724790349 - 0732125544 Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 In ce hal se duc preturile in jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares_mlnmr Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 In ce hal se duc preturile in jos... Daca aveam bani il tineam pentru mine. Preturile iarna se duc rau in jos din pacate. Nici nu mai merita sa-ti iei motor de afara pentru ca aici sunt mai ieftine. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Bani putini ! Bafta la vanzare! ...la banii astia e pomana! ...Intre timp azi am prins vreme buna si asfalt uscat si am facut ultima tura...mi-am dus motoru la curte...i-am facut o spalaceala frumoasa ...curatat tot ...plin facut si ...astept caldura! Mai am si eu intrebare....de unde pot cumpara un set de stickere cu steutze...vazusem pe net...nu mai stiu cum se numeste dar vreau sa le schimb pe cele originale si sa-mi pun cu stelute! ultima baitza incearca pe ebay Mesaj completat cum fac sa sune gixu' ca si asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forro_m Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 - cred ca e vorba de toba tip megafone... - cine are motoras servo exup pt gsxr 1000 k1,k2,k3,k4 pt piese eventual intreaga ? astept mesaje pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 incearca pe ebayMesaj completat cum fac sa sune gixu' ca si asta Termignoni best sound ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) Daca aveam bani il tineam pentru mine. Preturile iarna se duc rau in jos din pacate. Nici nu mai merita sa-ti iei motor de afara pentru ca aici sunt mai ieftine.Toate bune. Este un lucru minunat ca preturile scad drastic si rapid, toata lumea castiga, noi castigam piese pentru mobrele noastre care le iubim enorm si nu le-am cumparat sa facem investitie, ca daca vroiam sa facem investitii jucam la bursa, potentialii cumparatorii au o sansa in plus, circula banul, mai multe mobre pe strazi, Eu nu am vrut niciodata ca motocicleta sa fie ceva exclusivist, o ceva sa fac cu ea in sac altuia. Singurii care plang la faza asta sunt bisnitarii si samsarii care nu realizeaza nici acum ca au ramas cu banutii lor munciti blocatii, eu o puneam la afaceri pierdute. Ce ma face sa rad este faptul ca toata lumea crede ca preturile se vor ridica chiar si in imobiliare, ...hmm toate preturile se duc in jos unde le este locul si unde este normalitatea, numai spun ca noi romanii(mai toti) nu ne permitem mai nimic din ce avem pe langa noi Editat Decembrie 1, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Este un lucru minunat ca preturile scad drastic si rapid, toata lumea castiga, noi castigam piese pentru mobrele noastre care le iubim enorm si nu le-am cumparat sa facem investitie, ca daca vroiam sa facem investitii jucam la bursa, potentialii cumparatorii au o sansa in plus, circula banul, mai multe mobre pe strazi, Eu nu am vrut niciodata ca motocicleta sa fie ceva exclusivist, o ceva sa fac cu ea in sac altuia. Singurii care plang la faza asta sunt bisnitarii si samsarii care nu realizeaza nici acum ca au ramas cu banutii lor munciti blocatii, eu o puneam la afaceri pierdute. Ce ma face sa rad este faptul ca toata lumea crede ca preturile se vor ridica chiar si in imobiliare, ...hmm toate preturile se duc in jos unde le este locul si unde este normalitatea, numai spun ca noi romanii(mai toti) nu ne permitem mai nimic din ce avem pe langa noi nu prea faci legatura intre preturi mobre/masini/case vile/alimente si salarii! ... preturile nu ar trebuii sa ie jos...ci la limita normala cu restul tarilor ..si salariile tot la fel ...noi daca suntem idioti si scadem preturile la cele enumerate mai sus nu ajungem la acelasi nivel cu europa ci doar pierdem foarte multi bani ! O motociceta cumparata acum 2 ani cu 6000 E sa o vinzi acum cu 3000 ... nelovita si foarte ingrijita eu zic ca e o pierdere...cam mare! Motociclete pentru toti? ...nu chiar ... motoare puternice la bani putini !? ...=> mai multe accidente! in fine.... o sa o tinem tot asa sa scadem preturile si o sa ne trezim cu strainii peste noi ca ne lasa fara motoare si ramanem cu buza umflata si cu 3000 E ....prefer sa raman cu motorul decat sa il vand la banii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Termignoni best sound ever racefit,racefit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 (editat) nu prea faci legatura intre preturi mobre/masini/case vile/alimente si salarii! ... preturile nu ar trebuii sa ie jos...ci la limita normala cu restul tarilor ..si salariile tot la fel ...noi daca suntem idioti si scadem preturile la cele enumerate mai sus nu ajungem la acelasi nivel cu europa ci doar pierdem foarte multi bani ! O motociceta cumparata acum 2 ani cu 6000 E sa o vinzi acum cu 3000 ... nelovita si foarte ingrijita eu zic ca e o pierdere...cam mare! Motociclete pentru toti? ...nu chiar ... motoare puternice la bani putini !? ...=> mai multe accidente! in fine.... o sa o tinem tot asa sa scadem preturile si o sa ne trezim cu strainii peste noi ca ne lasa fara motoare si ramanem cu buza umflata si cu 3000 E ....prefer sa raman cu motorul decat sa il vand la banii astia! Asta gresim noi Romanii, avem impresia ca cineva premediteaza orice nedreptate cu care dam piept.. dar de fapt nu stau chiar asa lucrurile, sa ne imaginam ca avem bani multi si ca mai toata lumea castiga peste 1000 euro pe luna si sa vezi ca nu mai lasa nimeni la pret, dar pentru ca suntem niste FOMISTI si ne cumparam mereu mai mut decat ne permitem(ex. vezi baietii cu x6-uri care nu au bani de cauciucuri ca sunt 100 de miliane 4 anvelope) se ajunge in situatii de genul asta, piata moto (si toate celelalte) o sa scada exact pana unde este nivelul ei normal. Foarte bine.. sa vina strainii sa ne care mobrele la juma de pret daca suntem fomisti jmecheri asa meritam, eu vad efectul foarte normal, cine a stiut sa stea cuminte nu moare de foame, cine a facut ba...ni sa traga acum, oricum cu piata moto este simplu ca vinzi ieftin cumperi ieftin mai naspa este cand vinzi sa mananci sau sa platesti intretinerea si dobanda la camatar. Apropo... daca aveam si noi salariile ca in germania spre ex. primul lucru pe care il facea romanul cand dadea de bani,isi cumpara masina si se umplea de aur, nu se ducea sa scape de cariile din gura etc. Am uitat sa spun ca nu sunt de acord cu nimic din ce ai scris, poate la faza .. sa ramai cu motorul decat sa-l dai.. ipotetic vorbind. Editat Decembrie 1, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Asta gresim noi Romanii, avem impresia ca cineva premediteaza orice nedreptate cu care dam piept..dar de fapt nu stau chiar asa lucrurile, sa ne imaginam ca avem bani multi si ca mai toata lumea castiga peste 1000 euro pe luna si sa vezi ca nu mai lasa nimeni la pret, dar pentru ca suntem niste FOMISTI si ne cumparam mereu mai mut decat ne permitem(ex. vezi baietii cu x6-uri care nu au bani de cauciucuri ca sunt 100 de miliane 4 anvelope) se ajunge in situatii de genul asta, piata moto (si toate celelalte) o sa scada exact pana unde este nivelul ei normal. Foarte bine.. sa vina strainii sa ne care mobrele la juma de pret daca suntem fomisti jmecheri asa meritam, eu vad efectul foarte normal, cine a stiut sa stea cuminte nu moare de foame, cine a facut ba...ni sa traga acum, oricum cu piata moto este simplu ca vinzi ieftin cumperi ieftin mai naspa este cand vinzi sa mananci sau sa platesti intretinerea si dobanda la camatar. Apropo... daca aveam si noi salariile ca in germania spre ex. primul lucru pe care il facea romanul cand dadea de bani,isi cumpara masina si se umplea de aur, nu se ducea sa scape de cariile din gura etc. probabil daca aveam un trai decent de la inceput gandeam altfel ...romanul se naste... rabda toata viata iar atunci cand da de bani ce face ? isi ia plasma , x5 si mananca de la restaurant! ...chestiile astea nu produc bani sa intretina incontinuare traiul decent... deja untem offtopic ...si totusi ...de unde drq imi iau si eu stickerele alea cu stelutze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 si totusi ...de unde drq imi iau si eu stickerele alea cu stelutze? hondafan, aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 NU gresim ca stam de vorba, asa ne cunoastem mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Asta gresim noi Romanii, avem impresia ca cineva premediteaza orice nedreptate cu care dam piept..dar de fapt nu stau chiar asa lucrurile, sa ne imaginam ca avem bani multi si ca mai toata lumea castiga peste 1000 euro pe luna si sa vezi ca nu mai lasa nimeni la pret, dar pentru ca suntem niste FOMISTI si ne cumparam mereu mai mut decat ne permitem(ex. vezi baietii cu x6-uri care nu au bani de cauciucuri ca sunt 100 de miliane 4 anvelope) se ajunge in situatii de genul asta, piata moto (si toate celelalte) o sa scada exact pana unde este nivelul ei normal. Foarte bine.. sa vina strainii sa ne care mobrele la juma de pret daca suntem fomisti jmecheri asa meritam, eu vad efectul foarte normal, cine a stiut sa stea cuminte nu moare de foame, cine a facut ba...ni sa traga acum, oricum cu piata moto este simplu ca vinzi ieftin cumperi ieftin mai naspa este cand vinzi sa mananci sau sa platesti intretinerea si dobanda la camatar. Apropo... daca aveam si noi salariile ca in germania spre ex. primul lucru pe care il facea romanul cand dadea de bani,isi cumpara masina si se umplea de aur, nu se ducea sa scape de cariile din gura etc. Am uitat sa spun ca nu sunt de acord cu nimic din ce ai scris, poate la faza .. sa ramai cu motorul decat sa-l dai.. ipotetic vorbind. sigur asa gandesc si aia de la guvern:romanul e fomist si asa trebe sa fie de la nastere pana la moarte,romanul nu are voie sa isi permita mai mult de o dacia golan si aia in rate,romanul nu are voie sa aiba drumuri bune(de autostrazi nici nu mai vb).hai sa fim seriosi..cine are bani de x6 are bani si de gume doar ca e roman si dc sa dea 100 de mil cand poate sa puna seconduri cu 20 de mil. iar noi restul romanilor de invidie mancam c@c@t ca nu are ala bani de gume..dar daca a-ti iesi o seara la club cu ala cu x6 v-ati lauda o sapt. intreaga.NU guvernul e problema romaniei ci insusi romanu' care nu gandeste pt tara cum fac alte natii..romanul gandeste sa fie el mai avut decat vecinul,sa-si vopseasca el casa intr-o culoare incat atunci cand dai pe strada aia sa-ti sara in ochi casa lui.Lucrez cu irlandezi si cu englezi dar nu am auzit sa se intrebe unu pe altu de salarii..in schimb romanii te intreaba in fiecare sapt.ca nu cumva sa castigi mai mult ca el.Cand o sa invatam sa fim o 'natie' atunci o sa merga bine in romania cat despre straini stai linistit ca ii duce capu sa invarta banu' in tara lor. p.s.- tot ce am zis aici nu are nici o legatura cu tine,sa nu te simti in vreun fel jignit,cat despre subiect il putem dezvolta daca chiar te plictisesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 daca intereseaza pe cineva o furca de gsxr 600 k6 k7 merge si pe 750 si pe modelele mai noi k8 k9 , 200 eur jugul e bonus ,dati un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 daca intereseaza pe cineva o furca de gsxr 600 k6 k7 merge si pe 750 si pe modelele mai noi k8 k9 , 200 eur jugul e bonus ,dati un pm Adica este pomana, ca doar jugul ala este undeva la 100-ica, imi vine mine sa o cumpar sa o am acolo pentru doamne fereste. Mesaj completat sigur asa gandesc si aia de la guvern:romanul e fomist si asa trebe sa fie de la nastere pana la moarte,romanul nu are voie sa isi permita mai mult de o dacia golan si aia in rate,romanul nu are voie sa aiba drumuri bune(de autostrazi nici nu mai vb).hai sa fim seriosi..cine are bani de x6 are bani si de gume doar ca e roman si dc sa dea 100 de mil cand poate sa puna seconduri cu 20 de mil. iar noi restul romanilor de invidie mancam c@c@t ca nu are ala bani de gume..dar daca a-ti iesi o seara la club cu ala cu x6 v-ati lauda o sapt. intreaga.NU guvernul e problema romaniei ci insusi romanu' care nu gandeste pt tara cum fac alte natii..romanul gandeste sa fie el mai avut decat vecinul,sa-si vopseasca el casa intr-o culoare incat atunci cand dai pe strada aia sa-ti sara in ochi casa lui.Lucrez cu irlandezi si cu englezi dar nu am auzit sa se intrebe unu pe altu de salarii..in schimb romanii te intreaba in fiecare sapt.ca nu cumva sa castigi mai mult ca el.Cand o sa invatam sa fim o 'natie' atunci o sa merga bine in romania cat despre straini stai linistit ca ii duce capu sa invarta banu' in tara lor.p.s.- tot ce am zis aici nu are nici o legatura cu tine,sa nu te simti in vreun fel jignit,cat despre subiect il putem dezvolta daca chiar te plictisesti deci ne meritam soarta, noi ca natie mereu am fost "prosti"(adica trufasi si barfitori intre noi, etc), de sute de ani suntem repetentul clasei, ma impac cu gandul ca asa trebuie sa fie, asa este normal si gata ma linistesc. Apropo de club, eu nu ma duc in club niciodata... nu am ce sa fac in club, daca pierd o noapte zac o saptamana, cat despre cersitul salutului unei persoane cu o "cota" mai buna decat a mea, sau sa ma duc undeva cu un 'zeu' local sa ma cc pe mine, nu exista asa ceva,doar daca simt ca suntem egali in comportamentul unuia fata de celalalt. De obicei cand patesc accidental sa ma apropii prea mult de un "zeulet" caut eu un motiv si ma indepartez instantaneu, EU SUNT COMUNIST FRATILOR, SOCIALIST , si Iisus a impartit painea in mod egal la toti mucenici lui, deci era comunist, ca nu a luat El juma de paine sa manance ca porcul! In orice prietenie trebuie sa existe armonie si echilibru, daca stai in genunchi in fata unuia cu x8 doar pentru a te cca pe tine este naspa rau! Am detaliat asa pentru a impartasii oarecum gandurile si felul meu cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 daca intereseaza pe cineva o furca de gsxr 600 k6 k7 merge si pe 750 si pe modelele mai noi k8 k9 , 200 eur jugul e bonus ,dati un pm vandut ,nu mai e valabil anuntul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate