Nedelcu. Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 o intrebare..... este posibil k un suz gsx r 1000 sa consume mai putin deccat unu 750 sau 600??? mers normal eu asa am gasit pe net modelele 2001-2002 multumesc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 o intrebare..... este posibil k un suz gsx r 1000 sa consume mai putin deccat unu 750 sau 600??? mers normal eu asa am gasit pe net modelele 2001-2002 multumesc..... Da este posibil, un motor de 1000 va avea o turatie mai mica fata de un motor de 600 sau 750 la o viteza similara. Consumul este influentat de stilul in care se merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 multam..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Am nevoie de piesa nr. 7 din urmatoarea schema: http://www.bikebandit.com/2006-suzuki-moto...m9754#sch510204 Este flansa care uneste etrierul spate cu bascula. Am un surub care a fost bagat stramb si a stricat filetul flansei. Flansa este specifica modelului GSX-R 1000 K5/K6 Contact Sorin, 0721463444, sorin@spit-ct.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvyu Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 salut! spuneti-mi si mie, va rog, unde pot sa-mi comand un set de crashpadd-uri pt un GSXR 600 din '97 as vrea varianta extralong(aprox. 10 cm) multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 salut!spuneti-mi si mie, va rog, unde pot sa-mi comand un set de crashpadd-uri pt un GSXR 600 din '97 as vrea varianta extralong(aprox. 10 cm) multumesc treaba cu extralong nu prea e combinatie...la un impact mai puternic mai bine iti spargi o carena si un capac decat sa iti fisurezi cadru ...sau mai rau sa il rupi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Am nevoie de piesa nr. 7 din urmatoarea schema: http://www.bikebandit.com/2006-suzuki-moto...m9754#sch510204 Este flansa care uneste etrierul spate cu bascula. Am un surub care a fost bagat stramb si a stricat filetul flansei. Flansa este specifica modelului GSX-R 1000 K5/K6 Contact Sorin, 0721463444, sorin@spit-ct.ro Kampur Motors BV e o solutie .(google it) Iti aduc orice piesa Suzuki pana la ultimul surub in timp record. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Cine are de vanzare un suport cu scartia de stanga pentru un K1-K3(nu vreau schimbatorul) rog sa imi trimita oferte pe pm....cei care vand la 75% din pretul unuia nou(samsari penali),il rog sa nu bage in seama acest anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 (editat) abia ai cumparat motocicleta sorine si te`ai apucat de ea ? asa k pt iarna (? Editat Decembrie 4, 2010 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 De plictiseala, ca am ramas si fara permis o luna in urma unui radar care m-a luat in ianuarie 2008 Acum ma ocup de tot sa fie cat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 sigur asa gandesc si aia de la guvern:romanul e fomist si asa trebe sa fie de la nastere pana la moarte,romanul nu are voie sa isi permita mai mult de o dacia golan si aia in rate,romanul nu are voie sa aiba drumuri bune(de autostrazi nici nu mai vb).hai sa fim seriosi..cine are bani de x6 are bani si de gume doar ca e roman si dc sa dea 100 de mil cand poate sa puna seconduri cu 20 de mil. iar noi restul romanilor de invidie mancam c@c@t ca nu are ala bani de gume..dar daca a-ti iesi o seara la club cu ala cu x6 v-ati lauda o sapt. intreaga.NU guvernul e problema romaniei ci insusi romanu' care nu gandeste pt tara cum fac alte natii..romanul gandeste sa fie el mai avut decat vecinul,sa-si vopseasca el casa intr-o culoare incat atunci cand dai pe strada aia sa-ti sara in ochi casa lui.Lucrez cu irlandezi si cu englezi dar nu am auzit sa se intrebe unu pe altu de salarii..in schimb romanii te intreaba in fiecare sapt.ca nu cumva sa castigi mai mult ca el.Cand o sa invatam sa fim o 'natie' atunci o sa merga bine in romania cat despre straini stai linistit ca ii duce capu sa invarta banu' in tara lor.p.s.- tot ce am zis aici nu are nici o legatura cu tine,sa nu te simti in vreun fel jignit,cat despre subiect il putem dezvolta daca chiar te plictisesti nu pot decat sa fiu de acord cu ceea ce zici aladin draga ..nu e nimic minunat ca scad preturile sub limita "normala" un gsxr 750 k8 in germania sau italia costa 6500€ in sus ..pret normal ..iar la noi cu dificultate il dai in 5000... poate nici atat aici nu e nimic frumos confunzi frumosul cu anormalul foamea e asa de mare incat lumea prefera sa vanda cu 2000 in pierdere dar sa mai recupereze ceva ...decat sa iti tina mobra sper sa revina piata la normal cat mai repede cat despre romani ..sincer nu stiu cum a rezistat neamul asta de'a lungul secolelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lyvyu Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 treaba cu extralong nu prea e combinatie...la un impact mai puternic mai bine iti spargi o carena si un capac decat sa iti fisurezi cadru ...sau mai rau sa il rupi! am inteles, multumesc pt sfat.... am sa-mi cumpar unele obisnuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator litlle wayne Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Cine are de vanzare un suport cu scartia de stanga pentru un K1-K3(nu vreau schimbatorul) rog sa imi trimita oferte pe pm....cei care vand la 75% din pretul unuia nou(samsari penali),il rog sa nu bage in seama acest anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 Desigur ca ironizez si nu ma tavalesc pe jos de fericire ca au scazut preturile la mobre, ar insemna sa fiu debil sau foarte foarte prost(noroc ca sunt doar prost). Am vrut sa spun ca asa ne trebuie daca nu gandim, daca ne luam motocicleta cu banii imprumutati de la banca etc, ca in fond si la urma urmei cine vinde motocicleta foarte ieftina (alea bune nu petarde busite si reparate) cine are nevoie urgenta de bani (din mai multe motive care nu ne intereseaza) DECI cu putin timp in urma el a facut o achizitie care l-a depasit financiar, corect? Si acum cauta sa vanda pe cat o fi. NU cred ca exista probleme la colectionarii de nu stiu ce.. tablouri etc, doar aici unde omul se faleste si cumparaq obiecte mobile si imobile care nu sunt de nasul lui. La harley dece nu scade pretul? Eu doar am gandit pozitiv si am spus ce avantaje avem(si este un avantaj) mai rau de posesorii care vand pur si simplu ca a constatat ca nu este de el. (scuze greselile.. v-ati invatat cu mine oricum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 sper sa revina piata la normal cat mai repede Slabe sanse...cand era criza in europa, la noi se iveau tot felul de oportunitati, deci mai aveam de asteptat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 5, 2010 Share Postat Decembrie 5, 2010 parerea mea k doar "strans de usa " vinzi o mobra buna pe bani putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 parerea mea k doar "strans de usa " vinzi o mobra buna pe bani putini si daca vrei s-o vinzi ca sa treci la urmatorul model?ce faci atunci?! o dai pe bani putini sau ramai cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 si daca vrei s-o vinzi ca sa treci la urmatorul model?ce faci atunci?! o dai pe bani putini sau ramai cu ea... Mai bine raman cu ea decat sa pierd o gramada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 din pacate si eu sunt intr-o situatie similara: as vrea sa-mi dau K2-ul sa-mi iau un chopper mai de doamna-ajuta dar in a mea am bagat o gramada de bani pana acum (pe intretinere, nu reparatii) si daca as da-o m-ar durea sufletul partea si mai proasta este ca la choppere nu prea a scazut pretul ca la restul motoarelor asa ca am hotarat sa bag bani in continuare in asta si sa raman in comunitate. Cat priveste discutia despre romani si romanisme, nu tre sa ne facem sange rau. Tre sa fim constienti ca va mai trece mult timp pana sa devenim civilizati, si tot ce putem face este sa incepemm noi schimbarea. Cel putin la mine functioneaza partea cu :constiinta impacata", ma face sa ma simt mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) Ce ma uimeste este faptul ca nici potentialii cumparatori nu exista, deci nici doritorii nu au bani.. asta inseamna ca preturile scad pe zi ce trece, o.k. macar daca se misca cat de cat dar.. nimic, vad r6 cu 4500-5000 vad mobra ca a mea cu 4000-5000 si nici asa nu se cauta, vom asista la o invazie de straini in Romanica noastra ,parca vad cum vin italienii sa cumpere mobre de la noi, Mesaj completat din pacate si eu sunt intr-o situatie similara:as vrea sa-mi dau K2-ul sa-mi iau un chopper mai de doamna-ajuta dar in a mea am bagat o gramada de bani pana acum (pe intretinere, nu reparatii) si daca as da-o m-ar durea sufletul partea si mai proasta este ca la choppere nu prea a scazut pretul ca la restul motoarelor asa ca am hotarat sa bag bani in continuare in asta si sa raman in comunitate. Cat priveste discutia despre romani si romanisme, nu tre sa ne facem sange rau. Tre sa fim constienti ca va mai trece mult timp pana sa devenim civilizati, si tot ce putem face este sa incepemm noi schimbarea. Cel putin la mine functioneaza partea cu :constiinta impacata", ma face sa ma simt mai bine. A vandut un amic un k2 acum 2 saptamani cu 2300 euro, el o pusese si in 1800 de euro pe nu stiu ce site numa sa o vanda,dar a avut noroc ca a intrat unde trebuia cumparatorul si a gasit-o cu 2500. Multa bafta ce sa zic... Editat Decembrie 6, 2010 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 (editat) vad mobra ca a mea cu 4000-5000 si nici asa nu se cauta E de 1000 sau de 750? Da-ne un link. Eu sunt unul dintre cumparatorii aia care stau cu banii la saltea si asteapta. Si tind sa cred ca nu sunt singurul in ipostaza aceasta. Doar ca si ceilalti, la fel ca mine, asteapta sa MAI scada preturile. Am plans cu un ochi acum doua luni cand mi-am dat motorul cu 950 Euro (Fireblade, '93), dar rad cu celalalt acum, cand stiu ca-mi voi lua un motor tanar la bani putini. In urma cu 2-3 ani visam la un 954, acum astept oferta perfecta pt un 1000RR ('06-'07) sau un K5-K6. Editat Decembrie 6, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 ,parca vad cum vin italienii sa cumpere mobre de la noi, italienii nu vor veni ,am inteles ca la ei e un fel de taxa ,ca la noi la masini ,pt motoarele aduse din afara italiei si nu e rentabil . eu urmaresc de cativa ani preturile ,de vreo 2 ani a inceput si la noi sa scada mult preturile mai ales decembrie -februarie ,dar sa stiti ca din martie in colo vor creste din nou ,bine tot ieftine vor fi in comparatie cu italia sau germania ,sa nu mai vorbim de franta ,dar vor creste .anul trecut pe vremea asta aveam un cbr 600rr 2007 ,am incercat din greu sa il vand dar nu am primit mai mult de 4500 pe el ,am renuntat si primavara am reusit sa il dau foarte repede cu 5mii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 daca vrei 1000rr 05-06 sau k5-k6 inseamna ca ai saltea "relaxa mizil" acasa ) succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 Mult succes la cumparat.. poate te carpesti de un gixer, sa te faci frate de sange cu noi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Decembrie 6, 2010 Share Postat Decembrie 6, 2010 daca vrei 1000rr 05-06 sau k5-k6 inseamna ca ai saltea "relaxa mizil" acasa ) succes Oricat am incercat, n-am reusit sa vad dincolo de ghilimelele alea. Asa ca poate reformulezi, fara ele sa inteleg si eu. Mult succes la cumparat.. poate te carpesti de un gixer, sa te faci frate de sange cu noi !!! Mi-ar place 1000RR '06. Dar in ultima vreme am inceput sa privesc si spre K5-K6. Oricum, ma simt ca un copil la raionul de jucarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate