adrianpurcarin Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Ce Uameni, e o conspiratie...!! Eu incerc sa aduc pace si prietenie intre motociclisti si voi... Ps: pt voi, chit ca poate il stiti... mmmmmmm, tre sa imi iau si eu una din asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) mmmmmmm, tre sa imi iau si eu una din asta.... Asa este.. vreau si eu o deaia bruneta.. sa ma dau o zi cu ea. Editat Februarie 17, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) Asa este.. vreau si eu o deaia bruneta.. sa ma dau o zi cu ea. lucky mee ...le am pe amundoua ... Editat Februarie 17, 2011 de kidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 bai kidule...dar nu e corect... de ce tu ai si altii nu? hai k daca ma aude nevasta clar nu mai dorm in casa o perioada ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Sa te aud vreodata kidule ca te plangi de ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 dupa cum se vede in poza de la kidu motocicleta lui are 2 bucati cric lateral ) un de jos de la motor si inca unu direct din sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 (editat) na mah.. ca am avut si eu pe 1000rr ceva numai ca ma trata cu fundu ) iar...daca vede nevasta nu mai mananc mancare calda )) Editat Februarie 17, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Sa te aud vreodata kidule ca te plangi de ceva ! am zi eo ca ma plang de ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Am zis vreodata...acu te vaz' fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Am zis vreodata...acu te vaz' fericit ! fericit? ...nu chiar. ..daca mai aveam si un cont gros in banca si scapam de buta...atunci eram fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Da dom'le, ce sa zic...?! Sunt unii mai fericiti decat altii pe aici.... fiecare cu ce poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 pai bine ma, daca asa se pune problema.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Eu am poze cu mobra in alte ipostaze,da observ ca tre' sa ma reprofilez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Vai l-am ce-am dat startul Bun baieti...acum vreau sa vad poze cu voi in ipostaze sexy, pe gixxere evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 pai bine ma, daca asa se pune problema.... eu o lasam doar goala sa stea asa,sa nu cumva sa vad vreo zgarietura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Vai l-am ce-am dat startul Bun baieti...acum vreau sa vad poze cu voi in ipostaze sexy, pe gixxere evident Parca ne-ai amenintat ca ai poaze cu tine pe nus ce mobra....baga acilea si dupa aia mai vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianpurcarin Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Aoleoooo, cu tocurile pe mansoaneeeee......???????!!!!!!!!!!!! Foarte, foarte urat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Parca ne-ai amenintat ca ai poaze cu tine pe nus ce mobra....baga acilea si dupa aia mai vedem N-am gixxer, nu-mi permit sa pun poze cu mine pe topicul de gixxere Ps: vezi ca i-am dat pm lui Delu, o sa te anunte pentru weekend Ma miram eu de unde vine atitudinea asta a voastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Mi-am adus aminte de asta. Pe principiul: Toate motocicletele, cand cresc mari, vor sa devina HONDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Mi-am adus aminte de asta.Pe principiul: Toate motocicletele, cand cresc mari, vor sa devina HONDA. Regret dar nu ne asociem imaginea cu aia care au probleme la mansarda Daca pe ciumpalac atat l-a dus capu' noi ce sa facem...omu e dereglat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 am un prieten ,e in italia la munca, si mi-a spus sa ii scot moto la vanzare ,este un gsxr 600 k4 ,motocicleta arata exact ca noua ,nu are nici cea mai mica zgarietura ,tinuta in casa ,totul original ,vopsea originala nu a fost nici macar" scapata de pe cric" ,are doar 18mii km ,(a functionat doar in vacante) pretul e 3400 eur ,dar merita fiecare banut .pt informatii astept pm .voi revanii cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Ala era din Navodari, nu e ceva sa te mandresti Suzukiul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 bai kidule...dar nu e corect... de ce tu ai si altii nu? hai k daca ma aude nevasta clar nu mai dorm in casa o perioada ) nu mai zi dinalea... ma sperii si nu ma mai insor never ever forever Mesaj completat Mi-am adus aminte de asta.Pe principiul: Toate motocicletele, cand cresc mari, vor sa devina HONDA. sti dece? pt ca un suzuki cand creste mare" si ajunge la "batranete" vrea sa mearga asa mai batraneste ca o HONDA la tinerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 nu mai zi dinalea... ma sperii si nu ma mai insor never ever forever Mesaj completat sti dece? pt ca un suzuki cand creste mare" si ajunge la "batranete" vrea sa mearga asa mai batraneste ca o HONDA la tinerete hahaha..buna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate