Treephoo Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 @todea racefit slash-ul ala facea toti banii, m-a innebunit :X nu cred ca mai aud faze de genul "nu te-am auzit manca-ti-as" prin bucuresti cu asa ceva > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 @todea racefit slash-ul ala facea toti banii, m-a innebunit :X nu cred ca mai aud faze de genul "nu te-am auzit manca-ti-as" prin bucuresti cu asa ceva > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. s-ar putea sa fie dl alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. fii atent, inainte sa ajunga la zero sa sari de pe motor e countdown-ul bombei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. te intereseaza ce reprezinta afisajul sau ce e acel dispozitiv???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 te intereseaza ce reprezinta afisajul sau ce e acel dispozitiv???? in mintea mea ma gandesc ca afisajul vine dl baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 ma intereseaza..... nu am mai vazut.. am 1694 de poze cu k1,2,3 si nu am mai vazut asa cva.. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 ma intereseaza..... nu am mai vazut.. am 1694 de poze cu k1,2,3 si nu am mai vazut asa cva.. multumesc. pei nu e un produs OEM, si poate indica temp, voltajul bat, rpm , km/h sau cronometru pt turele de circuit<personal nu cunosc produsul dar altceva nu poate fi> Mesaj completat apropo de intruniri 9-10 aprilie e salonul moto. organizam ceva sa facem o intrare ca la intrunirile de buse din state? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 (editat) Eu unul vreau sa ma intalnesc cu toata gasca de aici.Am doi amici gsx-r-isti.pe delu si mandibula si m-am intalnit cu kidu,cand eu asteptam in statia ratb iar el pleca cu mobra As vrea sa ne intalnim la smaeb la o bere,dar numa daca vreti si voi.Altfel ma duc la intalnirile ceberistilor(sper sa nu citeasca ravenitza asta) @mz 125 omule...da' tu numai dileme deasta complicate ai in cap? Editat Martie 5, 2011 de little wayne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_gsxr Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. daca nu iti place motorul actual ia-ti unul care sa iti placa, daca nu, sincer poti folosi cu incredere google.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 (editat) salut... cine imi poate spune ce reprezinta afisajul incercuit?? este pus pe un k3. multumesc anticipat. Unde ai gasit "DULAPUL" asta fratioare??? Scorpion face alarme.. si cine stie ce mai face,(poate se supara cineva pe mine,,,, mai poate fi si liniutele de la bateria vibratorului care este montat peste sa, asta doar in cazul in care este mobra unei fetenimfo sau a unui gay) este accesorizata putin din ce vad in poze, dar tot in poze vad ca nu are carenajul pe dansa, ca spatiul intre ramair nu este egal stanga cu dreapta adica sta haita din cadru de bord.. chiar daca ne pacaleste poza, cu tot cu pacaleala este spatiul inegal,,, Si eu vin la intalnirea secolului oriunde se tine, daca este la smaeb mai mult ca sigur vin cu titiul ca este naspa sa merg incordat si armat pe acolo mai ales ca vreau sa casc gura si pe la biciclete, asta este... daca nu ma primiti stau si eu mai departe putin dar tot casc gura la voi si trag cu urechea la mai marii baicari poate le castig salutul. Mesaj completat in mintea mea ma gandesc ca afisajul vine dl baterie :) Editat Martie 5, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 5, 2011 Share Postat Martie 5, 2011 (editat) si eu vin la smaeb cu noul meu K5 ca pana atunci e gata ) SPER Ne vedem acolo. dar pana atunci mai discutam sa vdem exact ce si cum Editat Martie 5, 2011 de alecs_1000rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 Unde ai gasit "DULAPUL" asta fratioare??? Scorpion face alarme.. si cine stie ce mai face,(poate se supara cineva pe mine,,,, mai poate fi si liniutele de la bateria vibratorului care este montat peste sa, asta doar in cazul in care este mobra unei fetenimfo sau a unui gay) este accesorizata putin din ce vad in poze, dar tot in poze vad ca nu are carenajul pe dansa, ca spatiul intre ramair nu este egal stanga cu dreapta adica sta haita din cadru de bord.. chiar daca ne pacaleste poza, cu tot cu pacaleala este spatiul inegal,,, Si eu vin la intalnirea secolului oriunde se tine, daca este la smaeb mai mult ca sigur vin cu titiul ca este naspa sa merg incordat si armat pe acolo mai ales ca vreau sa casc gura si pe la biciclete, asta este... daca nu ma primiti stau si eu mai departe putin dar tot casc gura la voi si trag cu urechea la mai marii baicari poate le castig salutul. Mesaj completat poi l'am gasit pe www.bikepics.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 poi l'am gasit pe www.bikepics.com pai bine mai nene,ne faci sa ne stoarcem creierii cu tot felul de poze dp internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 As vrea sa ne intalnim la smaeb la o bere,dar numa daca vreti si voi.Altfel ma duc la intalnirile ceberistilor(sper sa nu citeasca ravenitza asta) speri degeaba Dar eu sunt fata buna si te primesc cu bratele deschise! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 poi l'am gasit pe www.bikepics.com pai bine mai nene,ne faci sa ne stoarcem creierii cu tot felul de poze dp internet poi..... da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 6, 2011 Share Postat Martie 6, 2011 da asteptam noi provocari mz , cu ce o sa ne surprinzi next week ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 (editat) salut... nu stiu.... plec la bucale azi.... asa k pana sambata nimic concret.... dar promit ca sambata vin cu o intrebare..... sanatate maxima cmd.. Editat Martie 7, 2011 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 afisajul ala ar mai putea fi si un monitor pt AFR, daca are si modificari la motor da fiind poza de pe net, crede-ma ca nu-i ceva relevant pentru tine cifra aia nu prea vad de unde ar mai putea sa reiasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kostin Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 este voltmetru ca da cu virgula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 si AFR-ul da tot cu virgula si nu stiu cine si-ar face poza la voltmetru cand indica 11 si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 uitati cum suna toba asa ca scapati-ma de ea ca vreau ceva mai zgomotos Ce mai inseamna 600roni pt voi care esteti bogati ) http://www.youtube.com/watch?v=UPZwyWpy1EI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 uitati cum suna toba asa ca scapati-ma de ea ca vreau ceva mai zgomotos Ce mai inseamna 600roni pt voi care esteti bogati ) http://www.youtube.com/watch?v=UPZwyWpy1EI Frumoasa jucaria,dar de ce sunt atatia plumbi pe roata din spate? Nu cred ca am vazut pe vreo alta roata asa de multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 7, 2011 Share Postat Martie 7, 2011 sincer iti zic ca nici eu nu am vazut ) nu cred ca as putea sa iti dau un raspuns la intrebarea asta. dar daca stie cineva de pe aici sa imi zica si mie, as fi mai mult decat multumit. se merita sa dau toba pt un slash cut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate