george05 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 daca vrei titlul trebuie sa te lupti cu mine (adica titlul de prost)are un semnulet rotund alb de obicei pe partea cu garda gumei, este facut de fabrica sa fie montat cu semnul la valva, banuiesc ca are o greutate calculata de fabrica sa bagi cat mai putin plumb, sorry ca ma bag,dar uite.....citeam si eu aici ce scrii si am gumele noi langa mine.sc pro noi noutze.eu nu am nici un semn nicaieri cum spui tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 mai sincer nici eu nu stiam de treaba asta, si nu vad cum ar putea ei sa le producaastfel incat sa se echilibreze perfect cu ceva valva.... adica in principiu valva aia compenseza gaura din janta, plus ca sunt multe tipuri de valve, cu greutati diferite. si apoi, chiar si cele mai scumpe cauciucuri, (a se intelege de cea mai buna calitate), montate pe jante noi, drepte, necesita echilibrare, chiar daca cu greutati mici. si eu mi-am luat pirelli noi si n-am vazut vreun semn pe ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 am vazut cu ochii mei pe dunlop gp racer d 209 cand am fost la seres cu prietenul meu userul ac 76, el a avut montate gumele de noi, si am ramas cu gura cascata si eu ca habar nu aveam, mai mult nu stiu sa povestesc, Il sun ma interesez si detaliez subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 am vazut cu ochii mei pe dunlop gp racer d 209 cand am fost la seres cu prietenul meu userul ac 76, el a avut montate gumele de noi, si am ramas cu gura cascata si eu ca habar nu aveam, mai mult nu stiu sa povestesc, Il sun ma interesez si detaliez subiectul. poate alea aveau si erau mai speciale sau nu.eu de cand am gume nu am vazut asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikopol Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Salut! Stie cumva cineva vreun cod de culoare - albastru Rizla? Am cautat de mi-a sarit basca ..si n-am gasit nimic....multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 pantone #2995C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 some rims ... sa vedem ce parere are lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 some rims ... sa vedem ce parere are lumea mi lasti rims-uriile si aalea... puneti poze ! pe la noi se iasa deja cu gsx-r-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 8, 2011 Share Postat Martie 8, 2011 Alecs este in rai de cand si-a luat suzuki o sa regrete Nicu aka 'stau de 6' ca nu a mers pe mana lu astia de la suzuki...eu astept sa se faca vreme buna sa scoata Alecs k5..o sa revina cu un zambet mare Mesaj completat mi lasti rims-uriile si aalea... puneti poze !pe la noi se iasa deja cu gsx-r-urile cam tarziu..pe la noi s-a iesit pe 27 feb. desi cancer afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Cam pentru asta este facuta miuta, sa mergi tare cu ea.. cine nu merge sa treaca pe 600cc sau 750cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 pai nu e normal sa fiu bucuros ) abia astept sa vad ce poate daca e asa cum zic astia si in week end or sa fie 15 grade... atunci m-am scos si o sa ies la neste ture. oricum sunt foarte mandru de K5-ul meu. frumoasa fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 mi lasti rims-uriile si aalea... puneti poze !pe la noi se iasa deja cu gsx-r-urile mai lasati rimsurile si ECHIPAMENTUL Man intreb si eu de curios... ati mers o tura asa pe strada in jurul blocului sau mai mult? Eu ma ccac pe mine de frig cand ma uit la pozele alea... oricum frumos. Mesaj completat Alexe... fratioare... nu stiu ce sa zic de folia aia pusa pe far, eu nu prea supor folia pe nimic.. da a manelareala...pr oglinzi da bine dar pe far? Mai frumos este lasat normal de fabrica, plus ca folia aia poate sa fie ea de calitate ca tot se face naspa si se curata dupa 20 de spalari si un miliard de muste... pererea mea sa nu sariti cu vorbe grele in pana mea...ca sunt sufletist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Folia aia cred ca e "lens cover" si se prinde cu arici dublu adeziv de carena si lens ! Seara se poate da jos fara probleme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 (editat) Toti motorizatii din Buzau (adica scuipatul ala de oras plin de gropi si tigani) dam startul noului sezon moto local duminica ora 12, desigur organizat de je , dam o tura de oras (adica dam de 5 ori din incheietura) si ne oprim la un ceai undeva la o terasa sa depanam amintiri, minciuni etc. Mesaj completat O fi ceva deosebit si special pentru far, oricum tine de gustul fiecaruia si nu am nimic de comentat... mai ales ca este miuta deaia care baga tare si mai este si frumoasa. Editat Martie 9, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 eu vineri mi-am propus sa scot motorul din garajul firmei si sa-l duc acasa am pus baterie noua mi-am adus geaca si casca, mai am de adus pantalonii de ski de luat peste cei de la munca si captusala de la geaca sunt curios cum ajung acasa, prognoza fiind de 15 grade pe vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Sambata scot si eu motorul .De vineri incolo ,se anunta multe grade cu plus ,vreo sapte zile consecutive.yeeehaaa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Alecs este in rai de cand si-a luat suzuki o sa regrete Nicu aka 'stau de 6' ca nu a mers pe mana lu astia de la suzuki...eu astept sa se faca vreme buna sa scoata Alecs k5..o sa revina cu un zambet mare Mesaj completat care este logica?de ce o sa regrete? Cam pentru asta este facuta miuta, sa mergi tare cu ea.. cine nu merge sa treaca pe 600cc sau 750cc ironic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 mai lasati rimsurile si ECHIPAMENTUL Man intreb si eu de curios... ati mers o tura asa pe strada in jurul blocului sau mai mult? Eu ma ccac pe mine de frig cand ma uit la pozele alea... oricum frumos. Mesaj completat Alexe... fratioare... nu stiu ce sa zic de folia aia pusa pe far, eu nu prea supor folia pe nimic.. da a manelareala...pr oglinzi da bine dar pe far? Mai frumos este lasat normal de fabrica, plus ca folia aia poate sa fie ea de calitate ca tot se face naspa si se curata dupa 20 de spalari si un miliard de muste... pererea mea sa nu sariti cu vorbe grele in pana mea...ca sunt sufletist. da o tura de 80 km dus-intors!... intradevar cam frig da frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 mi s-a propus o ieseala pana la varna si inapoi in uichend... sa vedem ce si cum o sa fie Nyt ms mult bro pt aparare aia e protectia de far care se da jos cand am chef eu ( in special seara ) dar cu a zis si aladin fiecare cum ii place. si mie imi place asa. tot vand toba aia daca e careva interesat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 care este logica?de ce o sa regrete? ironic? toti care au trecut de la honda la suzuki au ramas uimiti de cuplu si extra power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 toti care au trecut de la honda la suzuki au ramas uimiti de cuplu si extra power adevarul e ca majoritatea celor cu honda am inceput sa ne uitam pe topicul asta ....eu unul as trece pe k5-k6 1000 dar mai intai sa o dau pe a mea.Legat de cuplu nu stiu cum sta gsx-r ul fata de 954, stiu pe propria piele ca 954 trage bine de jos rau iar mai departe stiu cine sta mai bine .Eu folosesc 954 ca dailydriver si m-ar interesa totusi si un consum la k5-k6, ca nu vreau gaura in buget doar pentru ceva putere pe care o folosesc uneori Alex, rimstripesurile le-ai luat tot de pe ebay sau le-ai facut la lupy? ca par facute de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 care este logica?de ce o sa regrete? ironic? ce vroiai fratioare sa se dea prea tare sa nu mai poata filma camera? A mers si el mai usurel sa vedem si noi ceva si sa incalzeasca gumele si dupa aia a dat camera jos sa poata merge EXTRA POWER,,, buna buna asta cu extra power Mesaj completat da o tura de 80 km dus-intors!... intradevar cam frig da frumos Treaba voastra.. dar asa golas ca baiatul ala ... eu nici nu ies din casa sa ma duc la aprozar, se stie..izmene ,fes de lana cu urechi si pufoaica deaia mare. Mesaj completat Parca vad ca este un an dela ca acum 3 ani cand de luni pana vineri era canicula si de vineri de la pranz pana duminica seara ploua,, tin minte ca am plecat pe ploaie sa ma plimb de draci ce aveam pe vremea aia, parca facea cineva intentionat.... tot basescu a fost de vina!!! Mesaj completat Am uitat sa spun de semnul ala care spune lumea ca nu exista..guma este dunlop d211(am gresit mai sus, nu mai stiam bine) si are semnul ala nenorocit pe ea, face baiatu o poza si o arata la popor.. sa scap de gura lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Asa sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 toti care au trecut de la honda la suzuki au ramas uimiti de cuplu si extra power de acord cu tine, gsxr1000 trage intr-un mod mai brutal ca 1000rr,dar asta nu inseamna ca o sa regrete ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 ce vroiai fratioare sa se dea prea tare sa nu mai poata filma camera? A mers si el mai usurel sa vedem si noi ceva si sa incalzeasca gumele si dupa aia a dat camera jos sa poata merge EXTRA POWER,,, buna buna asta cu extra power Mesaj completat Treaba voastra.. dar asa golas ca baiatul ala ... eu nici nu ies din casa sa ma duc la aprozar, se stie..izmene ,fes de lana cu urechi si pufoaica deaia mare. Mesaj completat Parca vad ca este un an dela ca acum 3 ani cand de luni pana vineri era canicula si de vineri de la pranz pana duminica seara ploua,, tin minte ca am plecat pe ploaie sa ma plimb de draci ce aveam pe vremea aia, parca facea cineva intentionat.... tot basescu a fost de vina!!! Mesaj completat Am uitat sa spun de semnul ala care spune lumea ca nu exista..guma este dunlop d211(am gresit mai sus, nu mai stiam bine) si are semnul ala nenorocit pe ea, face baiatu o poza si o arata la popor.. sa scap de gura lumii. nu ca vreau sa ma scuz acuma dar la ora cand am filmat adica undeva p la 1 eu inca nu stiam circuitul deoarece nu am intrat de dim fiind ud,frig,asfalt nou plus gumele mele second deja cu 3 iesiri pe circuit si vro 5 mi de km(sa mai zica cineva ca nu tin mult supercorsa) asa ca am luat bataie dl tovarasul cu r1 cu 3-1 oricum pt 60 de lire a fost mai mult ca ok..urmeaza pe 23 silverstonul cu gume noi Mesaj completat adevarul e ca majoritatea celor cu honda am inceput sa ne uitam pe topicul asta ....eu unul as trece pe k5-k6 1000 dar mai intai sa o dau pe a mea.Legat de cuplu nu stiu cum sta gsx-r ul fata de 954, stiu pe propria piele ca 954 trage bine de jos rau iar mai departe stiu cine sta mai bine .Eu folosesc 954 ca dailydriver si m-ar interesa totusi si un consum la k5-k6, ca nu vreau gaura in buget doar pentru ceva putere pe care o folosesc uneori Alex, rimstripesurile le-ai luat tot de pe ebay sau le-ai facut la lupy? ca par facute de el k5 k6 este perfect pt dailydriver foarte confortabil odata ce te-ai invatat cu el..la mine singura durere apare dupa vreo 300 km,probabil nu am luat destula bataie la fund cand am fost mic )) cat despre consum in jur la 300km cu un plin mers lejer inafara iar in oras as zice un 200-250 km Mesaj completat de acord cu tine, gsxr1000 trage intr-un mod mai brutal ca 1000rr,dar asta nu inseamna ca o sa regrete ceva vroiam sa-i fac si eu in ciuda ca nu are suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate