theos_ Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 mai bine ati renunta de tot la firme sau modele ca nu stiti ce rezerva viitorul, poate castigati la loto si atunci numai motociclete excentrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 mai bine ati renunta de tot la firme sau modele ca nu stiti ce rezerva viitorul, poate castigati la loto si atunci numai motociclete excentrice Cum ar fi ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 exemplu: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/c...0-e-292213.html am zis si eu asa.... dar deja s-au lovit o data de schimbarea nick-ului din cauza unui model de motocicleta precedent, nu ar mai trebui sa repete greseala (poate nu o sa detina toata viata gsx-r600, poate o sa treaca la 750, 1000 cmc; atunci ce face, schimba nick-ul odata cu fiecare model ?) Mesaj completat later edit: era vorba de k3, k5 - poate in viitor o sa aiba k13, who knows ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 stai linistit ca nu cred ca schimba careva id-urile pe aici... ca si eu stau de ceva timp sa imi puna alecs_k5 dar degeaba;) Cre ca imi aduc aminte de tine - ai avut un 1000rr si ti-ai cumparat un PC si nu ai stiut ce sa faci cu el...ca iti dadea cu virgula pe dyno...Imi aduc aminte bine sau era altu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 eu eram.. si nici acum nu stiu ce sa fac cu el... cred ca o sa dau cu el de pamant si asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 eu eram.. si nici acum nu stiu ce sa fac cu el... cred ca o sa dau cu el de pamant si asta e... ebayu' taica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 2, 2011 Share Postat Aprilie 2, 2011 mai bine cred ca il fac bucati... nu de alta dar m-am saturat de el pana peste cap si de discutiile legate de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 datorita super drumurilor din romania....am ramas si eu fara lens cover(far de k5),dupa ce am dat peste o portiune de drum catastrofal la vreo 70kmh.adica a cazut de pe far si poc sub roti....nu aveti idee(nu imi ziceti ebay ca de acolo l-am luat) daca are cineva prin romanica unul de vanzare?noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 k5 de cat??? ca am eu unul FULL BLACK pt un k5 1000 ca eu l-am luat si nu il folosesc deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 poate te intereseaza un racefit growler+pc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 k5 de cat??? ca am eu unul FULL BLACK pt un k5 1000 ca eu l-am luat si nu il folosesc deloc 750,din pacate ......sincer nu prea mai am chef sa il iau de pe ebay,pt suma aia nu merita platit transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 k5 de cat??? ca am eu unul FULL BLACK pt un k5 1000 ca eu l-am luat si nu il folosesc deloc k5-ul de 750...din pacate pt mine in acest moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 k5 de cat??? ca am eu unul FULL BLACK pt un k5 1000 ca eu l-am luat si nu il folosesc deloc Bai bine ... ca nu pui manelaria aia acolo .. strici tot aspectul de bestie cu farul negru. Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Mesaj completat Cumpar yosimura. Carbon. TriovalA. K6 1000 Baiatul asta sta in Buzau si intamplator suntem si preteni si... noi doi avem cele mai frumoase motociclete de viteza din Buzau ...si .. rivalizam putin asa.. si problema numarul 1 este ca eu pe gixerul meu am toba si el nu are si.... este cam ultima chestie care poate sa o faca sa-mi fure titlul.. si va rog frumos daca se poate sa nu-i dati toba si sa-l impiedicati sa obtina toba triovala de carbon ca daca vad asa ceva pe motocicleta lui nu stiu ce fac... doamne fereste!! Deci .. nu ma supar daca pune orice alta toba.. dar daca pune yosimura triovala de carbon o iau razna si-mi dau foc la motocicleta! Ma las de motociclism!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Bai bine ... ca nu pui manelaria aia acolo .. strici tot aspectul de bestie cu farul negru.Mesaj completat Baiatul asta sta in Buzau si intamplator suntem si preteni si... noi doi avem cele mai frumoase motociclete de viteza din Buzau ...si .. rivalizam putin asa.. si problema numarul 1 este ca eu pe gixerul meu am toba si el nu are si.... este cam ultima chestie care poate sa o faca sa-mi fure titlul.. si va rog frumos daca se poate sa nu-i dati toba si sa-l impiedicati sa obtina toba triovala de carbon ca daca vad asa ceva pe motocicleta lui nu stiu ce fac... doamne fereste!! Deci .. nu ma supar daca pune orice alta toba.. dar daca pune yosimura triovala de carbon o iau razna si-mi dau foc la motocicleta! Ma las de motociclism!! iti dau voie sa te uiti zilnik la motocicleta mea sati curga balele.aia nui toba ma e trompeta... hahahhahahahahahh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 cine ma poate ajuta si pe intr-o problema vreau sa imi fac si eu carena fata, prizele de aer si coditza din fibra de sticla(modelul k8 de 1000) care este f de treaba sa doneze din timpul lui sa pot sa ii fac si eu niste poze si sa iau niste dimensiuni macar, cine ar avea un set de carene de pista sau genu si mi le poate imprumuta macar sa le copiez as fi recunoscator maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 ia puneti ma niste poze sa vedem cu ce trompete va "laudati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) Eu am stoc Vreau sa-mi iau o toba si un PC V cu auto tune Dar mai dureaza pana fac rost de cascaval. S-ar putea toba sa o iau prima si sa fac modificarea pe CDI-ul din fabrica, dupa care voi schimba la harta stoc din nou cand voi avea PC V cu Auto-tune. O fac mai mult pentru zgomot...inca sunt in dubii daca sa bag banii in asa ceva sau nu...e bomba ea asa stoc, deci nu prea caut marime de putere. Editat Aprilie 4, 2011 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Las'o mai, da'o naibii ca taman se aude mai frumos motorul in turatii. Si oricum, tu ai catalizator, oricum fluxul de gaze e gatuit si nu va urla prea tare. Totul la mine este in finala ...catalizator, exupu, etc...deci nu trebuie decat sa schimb finala pentru a avea un sunet mai mare. inca sunt indecis...face ceva zgomot si asta nu e chiar electrica...nu stiu...oi vedea. momentan e ok si ma satisface ca merg pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Eu am stoc Vreau sa-mi iau o toba si un PC V cu auto tune Dar mai dureaza pana fac rost de cascaval. S-ar putea toba sa o iau prima si sa fac modificarea pe CDI-ul din fabrica, dupa care voi schimba la harta stoc din nou cand voi avea PC V cu Auto-tune. O fac mai mult pentru zgomot...inca sunt in dubii daca sa bag banii in asa ceva sau nu...e bomba ea asa stoc, deci nu prea caut marime de putere. unde ai gasit tu pc v pt k6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 (editat) unde ai gasit tu pc v pt k6? Daca te uiti la ei pe site vei gasi http://www.powercommander.com/powercommand...;PartNum=20-025 Editat Aprilie 4, 2011 de Survolaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Daca te uiti la ei pe site vei gasi http://www.powercommander.com/powercommand...;PartNum=20-025 eu cand am cautat nu am gasit...dar vad ca te duce destul de mult cu auto tune 630$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 Aladin daca vrei te las sa pui u poze primul sa ai si u cateva vizualizari la ele...ca publicul cere. apoi pun si eu cu "batmobilul".muhaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 cine ma poate ajuta si pe intr-o problema vreau sa imi fac si eu carena fata, prizele de aer si coditza din fibra de sticla(modelul k8 de 1000) care este f de treaba sa doneze din timpul lui sa pot sa ii fac si eu niste poze si sa iau niste dimensiuni macar, cine ar avea un set de carene de pista sau genu si mi le poate imprumuta macar sa le copiez as fi recunoscator maxim pai..n-ai ce dimensiuni sa ei, tb sa faci mulaj. sfat nu pune rasina pe carena de plastic, deoarece cand face reactia, degaja caldura mare si o matuieste. mai bine cauti sa le cumperi, crede-ma e muuuult de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 hai ma puneti o data .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate