aladin1 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Eu nu pun poze pana nu tunez si farul.. oricum sunt peste el.. daca-mi fac si farul "tuningggggg" deja orice urma de competitie se spulbera.. si pozele ...nu mai spun am sa le fac super profesionale..Ha ha ha ha ha ha ha.. deabea astept ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 I Eu nu pun poze pana nu tunez si farul.. oricum sunt peste el.. daca-mi fac si farul "tuningggggg" deja orice urma de competitie se spulbera.. si pozele ...nu mai spun am sa le fac super profesionale..Ha ha ha ha ha ha ha.. deabea astept ... aaaaaaa asta inseamna razboi...ma apuc sa imi pregatesc armele. Ascut lamele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 I Eu nu pun poze pana nu tunez si farul.. oricum sunt peste el.. daca-mi fac si farul "tuningggggg" deja orice urma de competitie se spulbera.. si pozele ...nu mai spun am sa le fac super profesionale..Ha ha ha ha ha ha ha.. deabea astept ... aaaaaaa asta inseamna razboi...ma apuc sa imi pregatesc armele. Ascut lamele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 pai..n-ai ce dimensiuni sa ei, tb sa faci mulaj.sfat nu pune rasina pe carena de plastic, deoarece cand face reactia, degaja caldura mare si o matuieste. mai bine cauti sa le cumperi, crede-ma e muuuult de munca. am lucrat ceva in fibra....stiu ca trebuie sa fac mulaj, am ceara pt asta deja dar daca nu e cineva dispus sa ma ajute sa fac mulaj pot lua dimensiuni si sa fac eu matrita de la 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 eu am facut mulaj dupa a mea (k2) si nu s-a matuit deloc, era impecabila dupa ce am scos matrita si a iesit si bine carena noua, a ajuns chiar la unul din colegii de pe forum din pacate nu mai am matrita.... ideea e sa nu folosesti ceara, este un alcool care formeaza o pelicula ca o folie din plastic si protejeaza perfect carena originala, daca lucrezi cu grija mai mult te vei chinui sa scoti matrita, da cu rabdare se face bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) ideea e sa nu folosesti ceara, este un alcool care formeaza o pelicula ca o folie din plastic si protejeaza perfect carena originala, daca lucrezi cu grijamai mult te vei chinui sa scoti matrita, da cu rabdare se face bafta In loc de rabdare poti sa folosesti un compresor Editat Aprilie 6, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 pai poate detaliezi si tu mai mult, sa mai invatam ca doar sa sufli cu pistolul intre cele 2 bucati, nu ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 (editat) pai poate detaliezi si tu mai mult, sa mai invatam ca doar sa sufli cu pistolul intre cele 2 bucati, nu ajuta Doar pentru laterale: sufli cu furtunul prin gaurile semnalizarii Acesta e procedeul standard de scoatere de pe matrite pentru tot ce se realizeaza din fibra de sticla/carbon cu rasini poliesterice sau epoxidice. Matritele pentru produse de serie din fibra se construiesc chiar cu o duza prin care se introduce aerul comprimat. Cand faci matrita insa ai doar posibilitatea de a sufla prin gaurile semnalizarii. Mesaj completat Doar pentru laterale: sufli cu furtunul prin gaurile semnalizarii Acesta e procedeul standard de scoatere de pe matrite pentru tot ce se realizeaza din fibra de sticla/carbon cu rasini poliesterice sau epoxidice. Matritele pentru produse de serie din fibra se construiesc chiar cu o duza prin care se introduce aerul comprimat. Cand faci matrita insa ai doar posibilitatea de a sufla prin gaurile semnalizarii. Banuiesc ca ai folosit alcool polivinilic. Matrita era direct cu rasina poliesterica normala aplicata pe carene, sau cu gelcoat pentru matrite? Ma gandeam sa ma apuc sa descriu procedele de fabricatie ale matritelor, insa am vazut ca sunt deja postate pe diverse forumuri auto. Editat Aprilie 6, 2011 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 da, alcool polivinilic am folosit. l-am aplicat direct pe carena mea, data jos,apoi rasina/fibra rasina/fibra in 3 straturi parca cand s-a intarit complet, am despartit matrita de carenea mea si am repetat procedeul in matrita, pentru a face noua carena, dar doar in 2 straturi de fibra. a iesit foarte bine, doar suportii de far mai trebuiau facuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 exact asta vreau si eu sa fac dar pt un k8 de 1000 ce bine ar fi daca m-ar ajuta cineva cu o carena sau poate cu o matrita si sa imi fac eu carena.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 matrita facuta nu prea cred ca vei gasi, iar carena de k8 nu stiu cine risca sa dea pentru copiat... da succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Frati gixxeristi.Aveti chef sa ne vedem la smaeb la o bere sau un suc,ca la vreo intalnire cu motoarele nici atat....eu in oras ma deplasez doar cu ratb sau cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 eu in principiu pot ajunnge doar duminica daca e ok si pentru restul, ziceti ora si locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 duminica e ok. stabiliti ora si ne vedem la un mic si o citirica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 am facut mulaj dp ram-uri.am folosit o ceara care a costat o caruta de bani. ram-urile nefiind vopsite, fiind foarte cald afara, si probabil din cauza stratului gros de gelcoat pus, cand am dezlipit matrita dp ram, am oservat ca acesta se matuise. din pacate nu am avut timp sa termin ram-urile. am dat ceara, am dat gelcoatu si tb sa mai pun vreo 2 straturi de fibra, dar ... asta era acum vreo 6-8 luni. daca continui operatiunea acum, mai am vreo sansa sa dezlipesc matrita de piesa, dupa atata timp ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 in principiu o poti desface, n-ar trebui sa fie problema tocmai asta e diferenta intre ceara si alcool: nu se matuieste cu alcoolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 (editat) am facut mulaj dp ram-uri.am folosit o ceara care a costat o caruta de bani.ram-urile nefiind vopsite, fiind foarte cald afara, si probabil din cauza stratului gros de gelcoat pus, cand am dezlipit matrita dp ram, am oservat ca acesta se matuise. din pacate nu am avut timp sa termin ram-urile. am dat ceara, am dat gelcoatu si tb sa mai pun vreo 2 straturi de fibra, dar ... asta era acum vreo 6-8 luni. daca continui operatiunea acum, mai am vreo sansa sa dezlipesc matrita de piesa, dupa atata timp ? BO$$ cand ai timp sa ma ajuti si pe mine cu carenele alea? deci sa ne hotaram - sambata sau duminica ? eu vin cu conserva eu vin intr-o singura zi ... ca am de invatat pentru miercuri caci am examen si locul de munca depinde daca il iau sau nu! Editat Aprilie 7, 2011 de delu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Eu ajung sambata. Duminica vreau sa o pretrec p-acas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 .. eu ma duc sambata .. ca vreau cateva ccaturi si me ca duminca nu gasesc... asta este daca stau in provincie.. rar ajung si eu prin locuri mai civilizate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate