theos_ Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 cum vad si io posturile ? greu nene cu interfata asta ! o sa dureze putin pana ne obisnuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 salut. nu am gasit topic special pt ce ma intereseaza si pt ca sigur aveti ce ma intereseaza postez aici + pt ca sunt mai aprope de gsxr imi recomandati si mie un model/firma de protectie hard pt spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 are cineva pe acasa una din prinderile din poza care sa meraga la un k5 1000??? sau o maneta intreaga? ca am reusit sa rup plasticul ala care tine turul si returul cablului de acceleratie. daca aveti ziceti ce bani vreti pe ele . am nevoie cat mai urgent. ms mult mai, tu vrei sa-ti faci gas rapid, nu-i asa? Vezi ca erau niste tutoriale pe gixxer.com si pe 600rr.net. Ca sa nu mai rupi inca o serie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Nu am incercat sa fac nici un gaz rapid... pur si simplu am incercat sa bag un manson pe acceleratie si fiindca era destul de fix , cand am invartit de el sa il bag prin rotatie l-am rupt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 exista o solutie speciala pentru a baga mansonul.. se numeste "scuipat". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 nu aveam cum sa dau cu "stuchit" ca pusesem prenandez pe manson ca sa il fixeze acolo ca 3 mansoane am schimbat pana acum ca mi se invarteau pe maneta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 salut. sunt mai aprope de gsxr ne bucuram sfatul meu: ia ce-ti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 probleme kilometraj, indica numai cand vrea el si ce viteza vrea el numai cea reala nu.. si merge cand motocicleta sta pe loc.. sa fie senzorul de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 nu aveam cum sa dau cu "stuchit" ca pusesem prenandez pe manson ca sa il fixeze acolo ca 3 mansoane am schimbat pana acum ca mi se invarteau pe maneta. incearca cu vopsea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 am rezolvat problema de acum o saptamana...ms pt sfaturi..dar asta cu vopseaua nu am mai auzit-o si nici nu as fi pus-o in practica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 probleme kilometraj, indica numai cand vrea el si ce viteza vrea el numai cea reala nu.. si merge cand motocicleta sta pe loc.. sa fie senzorul de viteza? La ce moto este fenomenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 La ce moto este fenomenul? suzuki gsx-r 750 model 2000-2003, a mea e din 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 suzuki gsx-r 750 model 2000-2003, a mea e din 2000. In manual ai o procedura de verificare a senzorului de viteza. Testeaza-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 nu am manual... cam la ce pret e un senzor de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 poti sa cureti senzorul de viteza , se poate sa fie f murdar fiind langa pinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 uite aici manuale de reparatii sfatul meu nu cumpara senzor de viteza pana nu faci verificarile de rigoare http://www.manualedereparatie.info/categorii/suzuki.html succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) uite aici manuale de reparatii sfatul meu nu cumpara senzor de viteza pana nu faci verificarile de rigoare http://www.manualedereparatie.info/categorii/suzuki.html succes ms mult, o sa verific sa vad care e treaba de curata l-am curatat dar tot nu merge... nu am gasit despre senzorul de viteza nimic... Editat Mai 8, 2011 de alin_fechete1988 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 ms mult, o sa verific sa vad care e treaba de curata l-am curatat dar tot nu merge... nu am gasit despre senzorul de viteza nimic... Nu ai ce sa cureti la senzorul de viteza! Este un senzor care se bazeaza pe magnetism nu are treaba cu mizeria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Nu ai ce sa cureti la senzorul de viteza! Este un senzor care se bazeaza pe magnetism nu are treaba cu mizeria. ms mult..mie mi-a scapat...o sa al verific maine...stie cineva cat costa unul nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) Eu de unde pot sa iau manualul? Ca mereu sunt ghinionist.. la orice.. in armata daca era nevoie sa desfunde un veceu, din 300 de spartani pe mine ma lua, parca vad ca posteaza cineva " da dar pentru modelul tau nu exista". Editat Mai 10, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 Eu de unde pot sa iau manualul? Ca mereu sunt ghinionist.. la orice.. in armata daca era nevoie sa desfunde un veceu, din 300 de spartani pe mine ma lua, parca vad ca posteaza cineva " da dar pentru modelul tau nu exista". ce model de motocicleta ai si din ce an? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 am cautat si eu manual de dr350 din 97 de am inrosit netul...care imi gaseste sa mor daca nu-l platesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_fechete1988 Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 am cautat si eu manual de dr350 din 97 de am inrosit netul...care imi gaseste sa mor daca nu-l platesc http://www.manualede...rii/suzuki.html incearca si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 http://www.manualede...rii/suzuki.html incearca si aici nu ai pus bine link-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 http://www.manualede...rii/suzuki.html incearca si aici cred ca am incercat acolo dar e in nemtzeste..asa ceva chiar nu stiu:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate