The Rev Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Maine: Bucuresti - Tulcea si retur Ruta: Drajna (autostrada), Slobozia (DN), Harsova(DN - trecem cu bacul), Tulcea(DN),Braila(DN), Slobozia (celalalt drum), Bucuresti (autostrada) Approximativ: 550 km Pana acum vine un 600RR, GSX-R 750 si obusa Punct de intalnire: Moll-ul de laiesirea de pe autostrada la ora 9 dimineata... Este o tura super misto .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Salutare...sunt interesat de un gsxr din bucuresti....vreau sa stiu daca cunoasteti motoreta....si poate imi dati si mie niste detali la ce sa ma uit in vederea cumparari....multam http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=446732&selpic=0&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Salutare...sunt interesat de un gsxr din bucuresti....vreau sa stiu daca cunoasteti motoreta....si poate imi dati si mie niste detali la ce sa ma uit in vederea cumparari....multam http://www.bikeshop....c=0&zoom=1#foto Are un sticker mare cu TNG .. as sugera sa il intrebi pe el direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 asfalt uscat 22ROR , sa ne auzim cu bine ,Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) Salut gixxeristi, Ma pregatesc sa iau un k4 1000. Nu cunosc gixerele in general, vin de le Bandit. Sugestii, pareri, bube? Editat Mai 12, 2012 de razvanusv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Am facut curat prin debara si vreau sa scap de niste accesorii care nu imi mai trebuiesc pentru K5 K6 1000. Si levierele si capacul sunt impecabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Salut gixxeristi, Ma pregatesc sa iau un k4 1000. Nu cunosc gixerele in general, vin de le Bandit. Sugestii, pareri, bube? cauta sa cumperi unu cum a iesit din fabrica si motocicleta sa fie in mintile ei,pt acest aspect se plateste putin mai mult dar merita fiecare banut,nu o sa ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 Am facut curat prin debara si vreau sa scap de niste accesorii care nu imi mai trebuiesc pentru K5 K6 1000. Si levierele si capacul sunt impecabile. Cati bani vrei pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rook Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 stiti vreun suzuki mai nou de 2003 la dezmembrat? daca da dati-mi de stire va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 12, 2012 Share Postat Mai 12, 2012 (editat) Saian, 300 RON daca te intereseaza si capacul si levierele; capacul nu l-am vandut cu motocicleta iar levierele le inlocuisem cu unele CNC chinezesti dar care arata si isi fac treaba foarte bine. Editat Mai 12, 2012 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saian Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Mersi de raspuns,deocamda e cam mult pt mine. Bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) un filmulet vechi din 2007 ,frumos realizat Editat Mai 13, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cuky Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 salut baieti...sunt si eu nou pe aici si as avea o intrebare:de curnd miam cumparat un suzuki gsxr 600 k1 si in ture mici aproximativ pana in 4000 in orice treapta merge foarte prost,da in nas motorul.in ture mari nu are nici o problema se intinde destul de bine.astazi am facut smecheria aia cu agrafa si mia dat eroare C41(ceva legat de pompa de benzina).ce parere aveti?trebuie schimbata?trebuie curatat ceva la ea? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 (editat) salut baieti...sunt si eu nou pe aici si as avea o intrebare:de curnd miam cumparat un suzuki gsxr 600 k1 si in ture mici aproximativ pana in 4000 in orice treapta merge foarte prost,da in nas motorul.in ture mari nu are nici o problema se intinde destul de bine.astazi am facut smecheria aia cu agrafa si mia dat eroare C41(ceva legat de pompa de benzina).ce parere aveti?trebuie schimbata?trebuie curatat ceva la ea? multumesc Verifica pompa .conexiuni electrice, debit,presiune,.... Aici ai ceva detalii legate de pompa...: http://www.tngperformance.ro/BikeView.aspx?BrandID=3&BikeID=366 PS Am uitat si releul de la pompa si minusul dat de ecu la releu! Editat Mai 13, 2012 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Mie la 3000rpm in primele 3 trepte nu merge rotund,nu vrea si pace.Mai jos sau peste 3000rpm nu are nici o problema,la 3000rpm are draci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Mie la 3000rpm in primele 3 trepte nu merge rotund,nu vrea si pace.Mai jos sau peste 3000rpm nu are nici o problema,la 3000rpm are draci Pai cauta si tu un mecanic! Sau parca spuneai asta iarna ca ii faci o vizita unui mecanic... Nu a rezolvat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 am pus stopul original pe motocicleta si astept ziua de maine sa vina crash-padurile. daca intereseaza pe cineva un stop k5/k6 1000 fumuriu: /index.php?/topic/677783-vand-stop-spate-suzuki-gsx-r-1000-2005-2006/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius ionut Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Salut baieti.Tocmai ce am schimbat si eu GSXF 600 cu un GSXR 1000 si ma intereseaza daca pot schimba afisajul electronic sa-mi indice treapta de viteza poate are cineva idee de unde sa achizitioneza asa ceva.Pun si o poza cu motorul este din Dambovita daca stiti ceva probleme ascunse ca sa le pun la punct din timp sa nu-mi rup oasele.Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 salut. sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 theos ce crash paduri ti-ai pus?te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 (editat) theos ce crash paduri ti-ai pus?te salut maine trebuie sa vina, puig luate de pe louis. au un pret bun pentru modelul nostru fata de alte suze, 70 e l.e: salutare Editat Mai 14, 2012 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 eu caut genul asta daca nu o sa gasesc... intr.un final o sa-mi dau si eu comanda,sa-mi trimiti si mie niste poze sa le vad cum vin pe motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 sa nu fie 'chinezesti', a avut un prieten unele asemanatoare, carbon look, cand a cazut s-au spart in loc sa se toceasca deci nu si-au indeplinit sarcina. din experientele prietenilor stiu ca puig sunt bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Rev Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 eu caut genul asta daca nu o sa gasesc... intr.un final o sa-mi dau si eu comanda,sa-mi trimiti si mie niste poze sa le vad cum vin pe motocicleta Man, vezi ca la astea conteaza foarte mult sa fie surubul cu o duritate foarte mica.. adica sa fie moale... ca daca pici sa nu iti rupa cadrul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 (editat) cel mai bine e sa nu ajungi sa le testezi,caut vad ce gasesc ,chiar nu ma gandesc la contactul dintre ele si o suprafata tare ,me mine cel mai mult ma incanta forma lor Editat Mai 15, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate