aladin1 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Se pare ca ai ramas fara cuvinte, vezi ce se intampla cand esti al dreacului!!! Nu asta este solutia .. sa fi "prost" si aldreacu.. plin de ura.. ca prost nu esti.. tu esti pierdut.. in punctul asta am vrut sa ajung, provincialul de mine in mai toate posturile iti da o lectie, Asculta pe strada in ploaie, in zapada, oriunde esti melodia asta cat te duc urechile!!! http://www.youtube.com/watch?v=IRk_D1UMPsI si poate intelegi ceva. saian inteleg foarte bine intentiile tale pacifiste, sa nu crezi ca este o placere sa ma cert cu cineva.. eu nu am dusmani, sau sa port dusmanie pe cineva, si deasemeni incerc ca si userul Aladin1 sa fie exact ca mine, nu sunt genul care sa las lucruriel asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 am ramas cu numerele si cartea de la fostul meu k5..ce pot face cu ele?mobra nu este radiata din romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul_Gabriel Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Mai circula cineva cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 salut , fratilor am si o intrebare la cei care au gsx-r k1 600 vreau sa stiu si eu cateva detalii Pro si Contra la acest model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 CONTRA: Model vechi,mai greu fata de modelele noi,destul de rezistent,dar posibil obosit,au trecut totusi 11ani peste.. PRO: Motor fiabil,electronica simpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 O sa se strice astea noi ca oapte si L zero iar sradul si k1 tot pe strada le vezi, f2 f3, fzr si alte motociclete mai batrane care sunt foarte fiabile!!! Parca si cand cazi cu ele se dezintegreaza mai repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Mai circula cineva cu ea? motocicleta a fost inscrisa in uk pe baza talonului.eu am scos-o de la primarie iar mai departe m-am lovit de sistemul romanesc.astia n-au sistem de export autovehicule numa' de import Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 astea noi sunt gen Bianca Dragusanu,, frumoasa pe moment pana incepe si se crapa botoxul, eplodeaza siliconul, cresc transaminazele,, nu se caca 2 saptamani etc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 salut , fratilor am si o intrebare la cei care au gsx-r k1 600 vreau sa stiu si eu cateva detalii Pro si Contra la acest model Pro :model robust ,fiabil.E puternic ,pana-n 6000 rpm destul de anemic ,7-10000 prinde vana ,pe la 10500 are o explozie fenomenala.Daca gasesti unul in stare originala ,consumabile OK, merita chiar si 2000 + euro ... Contra :1.anii .destul de greu sa gasesti unul in stare buna ! 2.Franele .Cam lasa de dorit ...aici trebuie investit cel putin in:placute de doamne ajuta ,furtunase cu insertii ,lichid proaspat la 2-3 ani ,etrieri curatati cel putin odata /sezon ... Ca si idee ,daca esti incepator nu iti recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salut sunt nou pe aici .. Detin si eu de ceva timp carnet pt categoria A si mi-am achizitionat un suzuki GSX-R de 750 ,98 kw din 99 ce parere aveti? pun si niste poze cu jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Pro :model robust ,fiabil.E puternic ,pana-n 6000 rpm destul de anemic ,7-10000 prinde vana ,pe la 10500 are o explozie fenomenala.Daca gasesti unul in stare originala ,consumabile OK, merita chiar si 2000 + euro ... Contra :1.anii .destul de greu sa gasesti unul in stare buna ! 2.Franele .Cam lasa de dorit ...aici trebuie investit cel putin in:placute de doamne ajuta ,furtunase cu insertii ,lichid proaspat la 2-3 ani ,etrieri curatati cel putin odata /sezon ... Ca si idee ,daca esti incepator nu iti recomand ms fratilor pt info despre k1 , nu.. nu sunt incepator am avut multe mobre ..am intrebat de acest model pt ca sunt f multe la vanzare si chiar nu stiam mai nimic despre ele ... eu sunt pro street fighter in general ma interesa motorul ca robustete fiabilitate..acum am aflat detalii despre model , ms ink o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 catalin,e frumoasa ,sa o stapanesti cu placere,investeste intr.un set de oglinzi si un set de cauciucuri,numai bine Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 da da ca in oglinzi nu vad nik si trebuie si gume mss mult de tot o sa am grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Salut sunt nou pe aici .. Detin si eu de ceva timp carnet pt categoria A si mi-am achizitionat un suzuki GSX-R de 750 ,98 kw din 99 ce parere aveti? pun si niste poze cu jucaria Cand am pus eu mana pe asa ceva in 2007 a fost cel mai fericit moment din viata mea ce-au trecut anii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 11, 2012 Share Postat Decembrie 11, 2012 Cand am pus eu mana pe asa ceva in 2007 a fost cel mai fericit moment din viata mea ce-au trecut anii.... te cred si eu unu nu am mers mult cu el .. dar sincer sunt foarte multumit de el nu trancane nu bate nicaieri ca am fost cu mecanic inainte sa il iau... eu unu am ramas fara cuvinte cand am mers cu el:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 saracutul miar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 (editat) Daca puteti sa v-a porcaiti si sa v-a faceti cum vreti voi pe pm,v-am fi recunoscatori,little vad ca ai o problema cu multa lume de pe aici,noi majoritatea intram aici sa ne informam de una de alta,citesc 2-3 pagini de injuraturi si 3 post-uri utile!!!lasati topicul curat si cerati-va pe pm cat vreti!!ms anticipat Tie cine ti-a dat voie sa faci galagie ma ? ) Editat Decembrie 14, 2012 de B!sh0p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Spermembru,te-ai trezit si tu ma??la tine la snagov e soare?te mai dai cu motoreta?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 de la ce va certati ma vb de motoare sau facem impresii pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Salutare baieti, are cineva de vandut piesa ce leaga tija schimbatorului de viteze de axul schimbatorului? E mai scurta decat cea de la SV si vreau sa o inlocuiesc pe a mea cu una de GSX-R, in acest fel scurtez cursa schimbatorului de viteze. Pun si o poza cu piesa in cauza imediat ce vine curentul...enelul se tine de sotii, postez de pe telefon. Stima! Si piesa in cauza: man ...am eu asa ceva pt gsxr ...daca-l gasesc ,ti-l trimit.no charge;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Stiti daca diametru jambelor la gixxerul 750 K1-K3 au dimensiuni similare cu cele de la modelul de 600 As vrea sa schimb jambele/telescop de la 600 cu unele usd de la modelul 750 dar sa ramana jugul inferior si cel exterior de la mobra de 600 600/750 au aceleasi demensiuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Nu mai pot, vreau sa dau o tura mica mica de tot dar este imposibil pe zapada.. explodeaza corasonul cand ma uit prin poze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 si eu la fel deabea astept sa se topeasca zapada sa ma plimb putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 cine are motocicleta incaltata fata/spate cu Michelin Power One (street)? cateva impresii vreau multumesc Sarbatori fericite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 am iesit cu bicicleta vre-o 3 ore dar este alta treaba !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate