catasag Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 salut un sfat pentru un ulei bunicel pentru un suzuki GSXR1000 din 2001+o Yamaha R1 din 98+filtre si daca are cineva si un pret motul 5100 10w40 motul 5100 10w40 am un gsxr 750 ,de 7 ani si am testat multe marci de uleiuri sintetice si fulsintetice , din care cel mai bun sa comportat motul 5100 10w40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Salut! Voi cu ce ungeti cablul de acceleratie si cel de ambreiaj? WD40? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 motul 5100 10w40 am un gsxr 750 ,de 7 ani si am testat multe marci de uleiuri sintetice si fulsintetice , din care cel mai bun sa comportat motul 5100 10w40 ce diferente ai vazut/observat fata de celelalte uleiuri folosite si care au fost acelea ? ai testat doar pe o motocicleta sau pe mai multe in decursul anilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B!sh0p Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Eu am incercat multe uleiuri , si-n gixx , si-n bandit . Adica de la 300v , Castrol Power 1 , Motorex Top Speed , Motul 7100 , unu' de la Repsol .. Nici unul nu m-a uimit. Si sincer , mi-a zis cineva sa incerc cu 5100. Habar n-am de ce! Anul asta ii vine randul lui Belray EXS. Daca nu merge , mai incerc un Yacco , si daca si ala reuseste sa ma dezamageasca , incerc cu 5100. Cat despre ungerea cablurilor , mie mi le ungea mecanicul cu vaselina spray. Si n-am avut probleme de blocaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Mi-am achizitionat deja schimburile si m-am orientat si eu pe Bel Ray 10w50 , dupa ce in prealabil m-am tot documentat. Oricum , se pare ca este noua fita si noul trend uleiul asta . Sa vedem si daca-si face treaba . Pana acum , la toate motoarele am folosit Motul 300 V 10w40 si am fost multumit . Acuma ........vom vedea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) EXTRAORDINARA ALEGERE ! eu merg pe mana lui TNG si am avut numai de castigat Editat Februarie 4, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Salutare! Fac si eu un apel fata de posesori de GSXR Ma poate ajuta si pe mine cineva cu mufele de la ecu de la o instalatie electrica. Cine are o instalatie electrica distrusa, am nevoie doar de mufele de la ECU si 10cm de fire. poate fi de 600/750/1000 hayabusa K1/2/3/ Multumesc anticipat cu respect TNG! Prin bunavointa unor baieti am reusit sa fac rost de instalatia de care am nevoie. Multumesc celor care s-au oferit sa ma ajute! Acum revin cu o noua rugaminte: Am nevoie de un ecu 600/750/1000 hayabusa K1/2/3/ de la care vreau sa scot mufele,poate fi stricat,spart, ars dar cu mufele intregi. Am posibilitatea de a da la schimb un ECU 600 k123 functionabil in schimbul unuia stricat cu o minima diferenta din partea doritorului. Poate este cineva care are nevoie de un ecu bun,sau ca si piesa de schimb.Daca nu am sa gasesc o sa-l sacrific pe al meu.. Multumesc anticipat,cu respect TNG! Multumesc CMD! Editat Februarie 4, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 EXTRAORDINARA ALEGERE ! cmd.jpg eu merg pe mana lui TNG si am avut numai de castigat How much is the fish? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyny09 Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Carbone loraine XBK5 foloseste-le si nu o sa-ti para rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Buna vreau sa va intreb daca stie cineva de unde pot sa-mi cumpar din ro. Grip Tank Pad pt suzuki gsxr k5 si cat ar costa multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 EXTRAORDINARA ALEGERE ! cmd.jpg eu merg pe mana lui TNG si am avut numai de castigat si eu recomand TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 (editat) Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Salutare ma intereseaza o parere mi-am luat un gsx-r 750 2004 si trebe schimbate placutele de frana fata am gasit la motodiscount carbon loraine si sbs preturile difera un pik dar nu asta e problema ci care ar fi mai bune sa nu am surprize cu ele mentionez ca nu ma dau pe pista cu moto Multumesc Iti dau eu Carbone Lorraine la cel mai bun pret din Romania le fac reclama de vreo doi ani (de cand le chema SBK5), hai ca a mai inceput sa se trezeasca lumea Editat Februarie 4, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abab Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salutare tuturor posesorilor de gsxr + restu' ... 1. Am si eu o mica dilema ... mi-am cumparat un cauciuc spate pentru noua mea jucarie (gsxr 600 Srad din 2000) si nu stiu daca se potriveste ... are urmatoarele dim : 190/55/17 2. Voi ce placute folositi , kevlar carbon sunt ok ? 3. de schimbat semeringurile/uleiul se poate fara sa apelez la un service ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Salutare tuturor posesorilor de gsxr + restu' ... 1. Am si eu o mica dilema ... mi-am cumparat un cauciuc spate pentru noua mea jucarie (gsxr 600 Srad din 2000) si nu stiu daca se potriveste ... are urmatoarele dim : 190/55/17 2. Voi ce placute folositi , kevlar carbon sunt ok ? 3. de schimbat semeringurile/uleiul se poate fara sa apelez la un service ? Multumesc cu 190/55 ai nimerit bine dimensiunea. Daca era 190/50 nu prea era in regula. Ce guma ai luat? Iti recomand placutele Carbone Lorraine A3+ daca esti baiat cuminte sau SBK5 (XBK5) daca te simti pui de forjator Furca se serviseaza, nu este doar un schimb d simeringuri si atat. Daca te pricepi cat de cat si ai scule potrivite, standere si nu esti atehnic, downloadeaza manualul si serviseaz-o. Daca nu, mergi la un service si, ca sa nu mai dai bani pe manopera pe viitor, roaga-i sa te lase sa vezi operatiunea. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Asa o fi @CMD-ule , vom vedea . Din datele tehnice ale uleiului Bel Ray EXS full sintetic , rezulta ca ar fi mai bun decat Motul 300 V 10w40 . Tu ai mers deja pe B R ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Iti dau eu Carbone Lorraine la cel mai bun pret din Romania le fac reclama de vreo doi ani (de cand le chema SBK5), hai ca a mai inceput sa se trezeasca lumea Nu prea am inteles cum este cu trezirea Cesar?O data ce eu le-am recomandat in defavoarea SBS,vrei sa spui ca acum am auzit de placutele astea ca nu m-am prins? PS.Vezi cu recomandatul amvelopei spate de SRAD 600/2000 Este de 180... Cu respect TNG! cu 190/55 ai nimerit bine dimensiunea. Daca era 190/50 nu prea era in regula. Ce guma ai luat? Bafta! Editat Februarie 5, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Cesar, daca se pricepea baiatul sigur nu cumpara 190/55 sau poate are noroc si are janta de 6" da Radu am un sezon alaturi de belray,cutia nu se aude si schimba excelent , fata de ce aveam in el pus din fabrica la schimbul de 1000km este ceva ce nu poate trece neobservat,nu a papat un gram ceea ce tind sa cred ca-i place motorului,culoarea lui a ramas tot pe acolo (o tenta mai inchisa) dar dupa cateva schimburi ma gandesc ca o sa si-o pastreze ,nu am zgomote la motor ce e drept cu cel din fabrica am mers doar pana la tng, efectul Placebo este omniprezent... cine stie, pe mine ma intereseaza sa-i placa motorului nu mie Editat Februarie 5, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Pai trezirea trezirea... despre asta vorbesc Stii si tu cum stiu si eu ca in mentalul colectiv s-au cultivat pe rand cateva branduri pt ca doar alea se importau. Nu ca nu ar fi existat placute de calitate si la pret corect dar din dorinta de profit, se importau doar placute ieftine si proaste si se vindeau scump. SBS nu sunt chiar placute asa rele. Nasol este ca se promoveaza doar alea mai ieftine care desi pun frana bine au un mare dezavantaj: strica discurile. Exista si SBS mai bune care nu strica discurile dar nu se promoveaza, lumea nu stie si nu cumpara. Carevasazica, motociclistii sunt "protejati" spre binele lor de produsele de calitate pentru ca alea costa ceva mai mult Eu am testat toate placutele pe care le-am gasit pe piata si pe motociclete. Pe locul intai in topul placutelor proaste, la mare distanta in fata celorlalte este Ferodo Platinum. Placuta asta efectiv nu pune frana, zici ca e sapun. Stiam lucrul asta pt ca am luat cea mai mare tzeapa posibila cand am pus la mine ferodo platinum. Dezastru, nu se poate descrie. Intr-o zi a venit la mine un 954 si imi zice omu: motoreta nu franeaza. Imposibil, nu se poate, are cele mai bune frane posibil. Nu, nu, nu franeaza. Si am zis ca glumeste dar ca sa ma conving am luat-o la proba. Si chiar asa era... nu punea frana. Am venit frumos inapoi si i-am zis: ai placute ferodo platinum. Nu m-a crezut pt ca nu intelegea cum de pot sa zic asa ceva fara sa desfac etrierii. Am desfacut si... Soc si Groaza, alea erau placutele In top la placute care strica discuri sunt undeva la egalitate TRW si Goldfren dar macar alea pun cat de cat frana. Am constatat ca nu e intotdeauna suficient sa zici "iti recomand eu" pentru ca sunt motociclisti care n-au incredere sau li se pare prea scump sau le e frica de teapa.... Si pentru doi clienti cu motociclete cu putin km si discuri in stare excelenta, care venisera la mine cu placute noi, deja schimbate in alta parte (TRW si Goldfren) le-am oferit posibilitatea sa testeze alte placute, care nu strica discurile. Le-am dat jos ce aveau si le-am pus A3+ (nici macar SBK5) si le-am zis ca daca intr-o saptamana nu sunt multumiti, pot sa imi aduca placutele inapoi si sa le montez inapoi ce aveau. Evident ca nu s-au razgandit. E si normal, pt ca frana daca nu e usor modulabila, feel-ul la maneta daca nu e consistent, se pierde mult din placerea condusului si merge omu crispat si stresat pe motoreta. De aia tin in mod constant 30-40 de seturi pe stoc in service de placute pt diverse modele. Nu se stie cand trebuiesc salvate niste discuri Referitor la cauciuc treaba sta cam asa. Nu eu recomand 190/55 (total diferit de 190/50). Am studiat putin problema si producatorii de anvelope sport recomanda 190/55 ca "best rim" janta de 5.5. Si am si mers si am vazut cam cum sta treaba pt ca nici eu n-am crezut ca e mai buna dimensiunea asta dar chiar este. 190/50 pe janta de 5.5 insa este dezastru. Uite-aici: http://dunlopracing.com/tires-products/d211gp/ http://www.dunlopracing.com/fitment.pdf Sa vezi ce merge 600RR cu 195/65 Editat Februarie 5, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Nu prea am inteles cum este cu trezirea Cesar? O data ce eu le-am recomandat in defavoarea SBS,vrei sa spui ca acum am auzit de placutele astea ca nu m-am prins? PS.Vezi cu recomandatul amvelopei spate de SRAD 600/2000 Este de 180... Cu respect TNG! Cu respect pentru tine dar ai ocolit "inginereste" raspunsul la intrebarea mea! Trezitul sa referit la persoana mea . Eu nu cred ca este nevoie de atata pledoarie sa-mi explici care placute sunt bune si care nu. Legat de anvelopa iar nu ai inteles ,SRAD 600/2000 nu are 190 pe spate..are 180! Stii foarte bine ca te respect, de aceea ma retrag,nu vreau sa creada lumea ca noi ne certam! Editat Februarie 5, 2013 de tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Georgel, uita-te din nou la reply-ul meu. Nu iti era adresat tie. Ce nu inteleg este altceva.... discutiile fac (mai nou) rau? Departe de mine gandul ca m-as certa SRAD 600 are janta spate de 5.5 Best fit 190/55. Am pus si link-urile. Mai oficial de atat nu se poate. Stiu cu ce anvelopa vine stoc dar se poate si mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Ti-ai revenit cu anvelopa acum 7 min! Ai vazut daca te uiti in manual... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Nu vorbesc despre manual. Aproape oricine stie cu ce gume vine stoc motocicleta. Am pus in chenar rosu BEST RIM. SRAD are janta de 5.5. Corect? Editat Februarie 5, 2013 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 cred ca cesar i-a spus lui "nyny09" ca s-a mai trezit lumea ca sa-l impulsioneze sa faca o alegere corecta pentru el, adica sa ia niste placute mai scumpe, dar mai bune ca si raport calitate/pret. o alegere care cel mai probabil ii va aduce satisfactii pe termen lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 ceilalti producatori tot asa spun ca best rims pt 190/55 e janta de 5.5"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate