jhonny_gsxr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 jhonny Merci pentru pm cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 de ala e vb sa zic cu totul am mai bagat inca 300 de euro placute fata spate ulei cu filtru si reparat codita si vopsita pepenas mi a spus ca trebuiesc sincronizate injectoarele dar era rezervorul ruginit si pompa de benzina infundata cu rugina si un injector cu probleme in rest la ciclistica si alte probleme ascunse nu am avut Ps maine ma intalnesc cu el sa vad ce rezolv cu fiscalu Bafta in cautarea si gasirea motorului perfect gustului tau Multumesc si multa bafta maine sa te vezi cu problema rezolvata !!! Cred ca o sa iau mobra aia care necesita guma fata si placuta spate. ( +inlocuirea pedalei de frana - are el ) Nu are coloritul 100% cum mi-as dori eu dar mecanic nu pare sa aiba hibe. Ii fac si carburatia si ne vedem la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Multumesc si multa bafta maine sa te vezi cu problema rezolvata !!! Cred ca o sa iau mobra aia care necesita guma fata si placuta spate. ( +inlocuirea pedalei de frana - are el ) Nu are coloritul 100% cum mi-as dori eu dar mecanic nu pare sa aiba hibe. Ii fac si carburatia si ne vedem la primavara ms da am eu o presimtire ca nu am sa rezolv cine stie ce dar voi avea o discutie serioasa cu el despre problema asta si multa bafta cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Multumesc si multa bafta maine sa te vezi cu problema rezolvata !!! Cred ca o sa iau mobra aia care necesita guma fata si placuta spate. ( +inlocuirea pedalei de frana - are el ) Nu are coloritul 100% cum mi-as dori eu dar mecanic nu pare sa aiba hibe. Ii fac si carburatia si ne vedem la primavara Cocos,cea mai mare greseala e graba,ti-o spune unul care a facut alegeri pripite Sunt foarte impulsiv uneori,partea proasta e ca 80% din timp sunt constient de asta dar cand imi danseaza piticii pe cerebel nu mai tin cont de nimic Daca castigi banii aia intr-o luna iti permiti sa faci arogante,daca nu.asteapta oferta cea mai buna Eu am dat 500e pe un scuter sa mai merg 2 saptamani in sezonul trecut,nu am facut cvc,am primit carte,talon si intr-o ora o zbugheam de bucale calare pe noa achizitie.Nici acum nu am facut actele cu fostul proprietar si nu cred sa o sa mai fac...imi convine situatia..pot sa fac si tampenii daca nu ma alearga militia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Unde fac si eu ITP lu` suza in bucuresti? unde imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Unde fac si eu ITP lu` suza in bucuresti? unde imi recomandati? /index.php?/topic/672143-statie-itp-moto;-sect2-bucuresti-75ron/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 /index.php?/topic/672143-statie-itp-moto;-sect2-bucuresti-75ron/ merci frumos johnny!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 merci frumos johnny!!! aici am facut eu in luna aprilie a anului trecut si am fost multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) aici am facut eu in luna aprilie a anului trecut si am fost multumit daca tot esti binevoitor... .... vreau sa imi stickersc mobra...e in 2 culori ..si e si a treia care tre sa o fac.... si nu stiu unde...ai om bun de sticker? Editat Februarie 18, 2013 de ady_zzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 daca tot esti binevoitor... .... vreau sa imi stickera mobra...e in 2 culori e..si e si a treia care tre sa o fac.... si nu stiu unde...ai om bun de sticker? vezi ca ti am lasat si pm si cu asa ceva nu stiu din pacate dar daca cauti pe forum vei gasi set de stikere speciale pentru moto dar sa le aplice nu stiu dai un search pe forum si vezi ce gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Colegu cu sradul imi dai o poza cu codita de la motorul tau ca sunt curios cum arata. am si eu un srad din 1998 luat de o saptamana si is f curios ce se poate face cu codita aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 http://images.flowers.ro/IPuploads/monthly_01_2013/classifieds-37996-0-08312200-1358541794.jpg http://images.flowers.ro/IPuploads/monthly_01_2013/classifieds-37996-0-85704300-1358541804.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 asta ii srad motocicleta??eu vb de ady_zzrca zicea ceva de codita motorului lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) ai pm alinel si da..pozele de la cmd e srad Editat Februarie 18, 2013 de ady_zzr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Daca ma crezi ca ma cam bate tehnologia incearca sa nu razi tare. Cum intru pe PM?? am rezolvat. Arata super bine. Ce codita iai pus?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 ce-mi place se umple din nou sectiunea de srad-uri<ramasesem cam singur pe aici> felicitari noilor propietari pt achizitii si sa aveti grija de ele acum asteptam sa vina odata caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Acuma astept sa iasa de la vopsit carenele sa vad cum o sa fie.O sa incerc ceva perlat pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Mamaaaaa ce se se vorbeste aici !!! Asa da !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 merci kelu.... si nu mai zice de caldura ca e belea mare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 anul acesta se anunta ceva intruniri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Stiu ce mamaia care se tine in vara,de altele nu mai stiu.Eu nu mai merg la nici o inturnire moto Toate au tema rock si mi-e greata de cliseul asta...am mai mers la una si nu am dormit decat 2 ore din cauza betivanilor Nu e nevoie sa merg la festivaluri moto sa ma simt motociclist.Prefer sa hoinaresc decat sa vad fete cretine dominate de clisee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 subscriu little wayne!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Cand avetzi chef sa bateti tihuta sa ma anuntati ca eu sunt din bistrita si o sa vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 alin tu ai srad si nu stiai ce motocicleta e in imagine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinel2009 Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 problema ii ca eu nu de cand nu miam vazut mobra cu carene am si uitat cum ii exteriorul si is si incepator. Maine sper sa ma apuc de montat carenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate