max7 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 salutare ma alatur si eu cu un suzi 600f katana din 2002...is multumit d el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 ai gresit fereastra... al tau e de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max7 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 ai gresit fereastra... al tau e de strada scuze k am postat aici in cazu` asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 nu-i problem. sa te bucuri de ea ! --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 08:48 -------------mi-am luat crash-uri pt k2 230 ron - jaguar int barbu vacarescu cu stefan in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 mult ai mai dat pe crash padurile alea. eu am decis sa mi le fabric la strung din teflon ieftin si eficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 si daca o sa ai nevoie de ele <nu-ti doresc>o sa plangi eu le-am folosit din pacate sambata trecuta si au facut toti banii <da tot imi pare rau> 80E --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 20:26 -------------a si sunt din duraluminiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 cele mai nasoale din duraluminiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 ai gresit fereastra... al tau e de strada 99% din gixxuri sunt "de strada" in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 99% din gixxuri sunt "de strada" in Romania. biggrin.gif cred ca te inseli toti prieteni cu gixxuri pe care-i am le cam rup gura la 250 si peste frecvent<asta daca o consideri tu de strada> sau cunva tie ti-e frica sa bagi mana in ea si sa mergi si tu peste sutajava script:emoticon('', 'smid_20') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 se referea la utilizarea lor, pe strada, si nu pe pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 ce s'a mai enervat kelu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian91089 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Si io ca si kelu am niste prieteni cu gixxere...care scot media cam 270... ..ai si gasit cui sa-i zici ca nu baga mana in gaz.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 se referea la utilizarea lor, pe strada, si nu pe pista. Exact. PS: Si pentru cel cu vitezele colosale: Si unde baga ei "250" in linie dreapta? Prin apartament? Ca mai putin de 1% ajung pe vreun circuit ever. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 inca nu am gasit circuitu la noi pt 250 km\h da a2 face toti banii prieteni stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 salut .. asi vrea si eu o parere .. vreau sa`mi cumpar gsx r .. din 02 .. 03 .. ce`mi indicati .. care is mai fiabile .. 600 ? 750 ? 1000 ? aia de 600 .. am inteles ca ia 6 % .. iar aia de 1000 peste 10 .. ? e adevarat .. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 a si apropo vad ca ti-ai luat permisu la 40 de ani multi inainte da vezi ca uni merg de la 12 ani pe moto si chiar nu mai au sentimente pt ele sa le protejeze de viteza --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 22:37 ------------- salut .. asi vrea si eu o parere .. vreau sa`mi cumpar gsx r .. din 02 .. 03 .. ce`mi indicati .. care is mai fiabile .. 600 ? 750 ? 1000 ? aia de 600 .. am inteles ca ia 6 % .. iar aia de 1000 peste 10 .. ? e adevarat .. ? un moto cu cat este mai mare cu atat este mai fiabil dar automat creste si consumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 intradevar...am dat mult pe ele, dar n-am gasit nicaieri sau nu am stiut unde sa caut niste schite. acum ma pun cu sublerul pe ele. pt cine vrea o sa postez schitele. intrebare : unde gasesc terflon ??? o bara de diametru 5 cm ? 2: intradevar, gixeru meu e de strada. media de viteza pe ultimele 5 zile, si primele 5 zile de calarie este de : 40 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 a si apropo vad ca ti-ai luat permisu la 40 de ani multi inainte da vezi ca uni merg de la 12 ani pe moto si chiar nu mai au sentimente pt ele sa le protejeze de viteza <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 22:37 -------------</small><br/> un moto cu cat este mai mare cu atat este mai fiabil dar automat creste si consumul pai care ar fi avantajele si dezavantajele intre ele .. ? si .. e adevarat ca ia mai mult de 10 % aia de 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 din cate stiu ajunge la maxim12 % da tr s-o omori foarte rau in rest la un mers combinat undeva la8% iar cea de 600 intradevar ia 6 iar maximul atins 8% eu sunt de parere ca nu conteaza cat consuma si spun cu cat e mai mare cu atat mai bine 1000 e ideal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) a mea e de 600, din 2002. mi sa spus ca suge intre 8 si 10, depinde cum mergi cu ea. mie probabil zilele astea, in oras mi-a luat mult mai mult dar cum zicea cineva : " iti iei vitezana sa te uiti la consum ??? " Editat Martie 1, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 2: intradevar, gixeru meu e de strada. media de viteza pe ultimele 5 zile, si primele 5 zile de calarie este de : 40 km/h atunci scuteru lu vecinu cum sa-l catalogez ca mere cu 60km\h --- Mesaj completat în 01 Mar 2008 22:55 -------------da de cat timp o ai de nu ai putut sa-i faci tu consumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) racheta.... aia cu scuterele deja imi dau ceatza, m-a luat chiar shi-un biciclist.. sau vrei sa stii cum m-am simtit marti cand am vazut ca udasera tampitii aia pe kisselef ??? ( port pantaloni maro ) de sase luni, dar abia acum cinci zile m-am urcat pe ea. o sa-i fac si consumul, dar ultima data cand i-am facut plinul, am uitat sa ma uit la kilometraj. ( deci acum cinci zile m-am urcat pt prima data pe o motocicleta si am intrat pe un drum public ) Editat Martie 1, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 hai sa lasam benzina .. consumabilele is aceleasi la toate , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiu_andy Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) <small>--- Mesaj completat în 01 Mar 2008 23:04 -------------</small><br/>http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto ce parere aveti de asta .. o lasa in 4500 .. ? e bun ? Editat Martie 1, 2008 de sergiu_andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 faina cApRa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate