Scarto Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Adevarul e ca mai bine ai pierde 5 minute in plus si scrii ceva din care sa intelegem... dar asta e strict parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Da , de multe ori, daca nu punem o virgula, nu se intelege nimic, sau eronat. In rest, ca se foloseste un I in loc de 2 de I, nu are nici o importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Marius, nu e vorba de gramatica, ci de virgula. Am vrut sa citesc ceea ce ai postat in ideea ca poate am o opinie pertinenta vizavi de problema ta. Nefolosind absolut nicio virgula, dupa a doua sau a treia propozitie ( !? ) am renuntat. Iti doresc sincer sa rezolvi problema. Pace Editat Ianuarie 14, 2014 de Dan Spataru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mogaandrei Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 salut,stiti careva numarul dintilor de la pinioane la gsx-r 600 srad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 salut,stiti careva numarul dintilor de la pinioane la gsx-r 600 srad? 16/46 108 525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mogaandrei Postat Ianuarie 16, 2014 Share Postat Ianuarie 16, 2014 multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 dupa o lunga asteptare au sosit minunatiile,am avut morcovu pt ca a fost prima tranzactie pe ebay ,mi-am dorit sa fie un real succes multumesc Lui Dumnezeu este extraordinar de bine ,mult peste ce ma asteptam ,italianul a zis ca nu au fost montate si ca sunt noi noute insa pozele lui nu erau prea clare am fost putin sceptic ... m-am inselat ,sunt chiar noi si ex cum a zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Bravo mai Georgica ai facut-o si pe asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerozen Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 Frumoase, cand le vad pe motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 conditia necesara si obligatorie sa fie George liber dupa aceea vremea sa fie buna ,daca aceste 2 conditii sunt indeplinite le rezolva George pe toate,are cateva piese din puzzle sa le puna la locul lor ,toate achizitionate in iarna mersi Georgica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 oare cum o da pe motor ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 oare cum o da pe motor ?! mai cocalar de-atat poti fi?))) am ajuns sa vad si asta, "cum o da pe motor niste scarite racing'', care is pt...........decor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 oare cum o da pe motor ?! O sa vezi dupa ce le monteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 @DanSpataru ai soc manual nu? verifica sa circule cablul liber. dupa 6 luni de stat, plus daca s-a mai adunat lipsa de intretinere anterioara, poate fi asta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) nu sunt Adi pt decor, scaritele stock de la 1000`k5-k6 sunt pozitionate foarte jos si ating cu ele de asfalt ,asta poate aduce o iminenta cazatura daca esti aplecat foarte mult sau nu ai viteza calumea sa le polizezi (am trait pe propria piele,e un sentiment nou neplacut cand ti se intampla asa ceva )deja am dat pintenii jos de la scarite cum am luat motocicleta ,aveam de ales intre CHINA care sunt 130-140e (unele care-mi placeau cu rulmenti calumea si finisaje cat de cat)si ce am gasit pe ebay it rizoma rev la 180E noi noute,uite de ex cat sunt unele in magazinele de profil CLICK AICI normal ca am ales rizoma ca nu sunt tampit ,stiu.... gurile rele spun "mergeau si China si mai aveai ceva bani de investit in altceva".... in genul asta Editat Ianuarie 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 bla bla bla commentul meu nu te ironiza pe tine,ci pe alex4ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Asa zici a ,am eu grija de tine derbedeule !!!! =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Cmd ule,dupa ce postezi poza cu scaritele montate,eu pun un link cu salam.Pentru gsxr isti manelisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 ...... Rizoma_PE159B_GSX-R_1000.jpg in genul asta Felicitari! Cred ca sunt identice cu ale mele. Bune scarite. Dar sa fii atent exact cum e in poza de mai sus cum reglezi frana spate. La mine era reglata prea jos si nu i-am dat atentie (ca doar nu prea o folosesc! ) si am atins cu ea la Tg, Secuiesc si s-a desurubat bumbul ala si l-am pierdut. Apropos, stie cineva cum se poate cumpara doar bumbul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) da ,am vb eu cu ei pt piese in caz de Doamne fereste,intra pe site`ul lor alege un magazin de acolo,din Germania ,Franta,Italia vezi si tu care-ti raspunde le spui ce model ai si ce vrei si asa o rezolvi mersi Nico am eu pe undeva la munca codul de la piesa aceea ,asteapta pana maine stai ca am gasit in mail PE159_Rev00.pdf verifica aici si cere pt motocicleta ta Editat Ianuarie 19, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Rizomele sunt de calitate destul de slaba (functionala) - parerea mea. Sunt si destul de complicate, la o cazatura, orice se poate strica si nu mai sunt utilizabile. Daca ratezi sa pui loctite la vreun surub, ala sigur se desface. Doar finisajele sunt bune. Editat Ianuarie 19, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 mi am comandat o casca moto,pentru un efect pa' sistem asupra manelomanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobo2020 Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) da ,am vb eu cu ei pt piese in caz de Doamne fereste,intra pe site`ul lor alege un magazin de acolo,din Germania ,Franta,Italia vezi si tu care-ti raspunde le spui ce model ai si ce vrei si asa o rezolvi mersi Nico am eu pe undeva la munca codul de la piesa aceea ,asteapta pana maine stai ca am gasit in mail PE159_Rev00.pdf verifica aici si cere pt motocicleta ta O intrebare, tija de la schimbator a venit in pachet? Sau trebuie sa faci o mica adaptare la cea de pe motoreta? Acu m-am uitat mai bine la poze, din ce vad se potriveste pe sistemul standard doar desfaci tija de la capatul scaritei si o legi la cea noua, sau ma insel? Editat Ianuarie 19, 2014 de Shobo2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 o sa merg cu ele la George sa vedem cum zice el sa facem , cat ma pricep eu atehnic fiind trebuie tija stil piulita ,disable_cata zicea ca are el una si-mi da si nuca aceea care se prinde in cutie doar sa masor lungimea care o am din cutie pana la peg montat pe pozitie asa le-am cumpart ,stiam ca nu au tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate