Sari la conținut

Detinatori de Suzuki GSX-R

crazy_frog
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu nu inteleg unde gasesti tu " numai " 190/50 ...se mai fabrica ?bridgestone,pirelli ,dunlop,conti si ceilalti fabrica 190/55 de ani buni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mersi mult ptr informatia TNG mii de multumiri

Cu placere si bafta la reparatie.

Eu unu propun sa strangem mana de la mana si sa-i facem o data lui TNG statuie ba fratilor .... ca pe cati ne-a scos din foame :)) MERITA !!!

De cand va laudati ca o faceti...

Eu inca astept sa vad cum arat :crack:

Link spre comentariu

Eu nu inteleg unde gasesti tu " numai " 190/50 ...se mai fabrica ?bridgestone,pirelli ,dunlop,conti si ceilalti fabrica 190/55 de ani buni

Serios ? .. inseamna ca nu ai mai cautat de mult pe forum .... La momentul de fata cei cu care am vorbit au numai acest tip de guma ... iar inca vreo 3..4 persoane individuale care nu se ocupa cu, comercializarea anvelopelor sh tot aceasta dimensiune au.

Nu vreau sa dau nume pentru a nu se considera reclama.

P.S. Toti producatorii enumerati de tine mai sus nu fac doar 55 dragul meu .... fac o varietate enorma de dimensiuni, tocmai pentru a avea toata lumea anvelope, nu doar cei care pun neaparat 55 sau 50.

Editat de zapp
Link spre comentariu

Pentru ca am condus un k1 cu gume 180 55 si nu stiu ... eu unu altfel ma simt cu una de 190 55, pe care o am de cand am mobra si m-am obisnuit cu ea, imi da un sentiment mai de siguranta ...

Din spusele lui JAGI ambele dimens. 180 55 cat si 190 55 sunt standard pentru janta de 5.5

Editat de zapp
Link spre comentariu

Vizitator Adrian

Pentru ca am condus un k1 cu gume 180 55 si nu stiu ... eu unu altfel ma simt cu una de 190 55, pe care o am de cand am mobra si m-am obisnuit cu ea, imi da un sentiment mai de siguranta ...

Din spusele lui JAGI ambele dimens. 180 55 cat si 190 55 sunt standard pentru janta de 5.5

te-ai obisnuit prost (si nu o zic cu rautate)...

toate sportivele de 600 vin cu 180/55 si janta de 5.5". A ta nu e mai cu mot, e chiar foarte comuna.

eu zic sa-ti un 180/55 nou,ceva la oferta...

e 121 eur un 180/55/17 Dunlop Qualifier II la pneurimoto.ro

Sau ceva aderent: Dragon Supercorsa Pro 180/55/17 (Pirelli) 133 eur

Editat de Adrian
Link spre comentariu

Pentru posesorii de Suzuki GSXR 1000 k1-k2 Vand Galerie de evacuare Arrow.

Provine de la un R6 1999 - 2002 , dar se potriveste pe K1 K2 de 1000.

Imagini in semnatura.

Link spre comentariu

Noaptea asta e prima noapte in aer liber ptr a mea mobra... stau nitel cu griji, dar sper sa fie bine :) Am legat-o de un nuc cu Abus CityChain X-Plus (abia mi-a ajuns lantul sa-l bag prin roata si sa cuprind si nucul ... desi are 170 cm), lasat-o in viteza si blocat ghidoanele..

Urmeaza sa iau si un blocator pe disc cu alarma .. :)

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

Noaptea asta e prima noapte in aer liber ptr a mea mobra... stau nitel cu griji, dar sper sa fie bine :) Am legat-o de un nuc cu Abus CityChain X-Plus (abia mi-a ajuns lantul sa-l bag prin roata si sa cuprind si nucul ... desi are 170 cm), lasat-o in viteza si blocat ghidoanele..

Urmeaza sa iau si un blocator pe disc cu alarma .. :)

Imi amintesti de Robert ala, de si-a luat Transalp si-a fost tepuit..........

Oare o sa reziste lichidul de racire? oare n-o sa crape cauciucurile la noapte? pffff.....

Nu uita si de pager si GPS........

Link spre comentariu

Vizitator little wayne

Io zic sa l angajezi pe adrian ca paznic de noapte.Pana si politisti vor ocolii nucu' de care e legat motorul,daca fac greseala sa treaca cand e adrian pe tura

Link spre comentariu

Scarto ... parerea mea arunca o husa pe ea, nu de alta dar sa nu curga cv din copac sau de prin alte parti ...

P.S. scrie pe husa nr de inmatric(eventual cu spray vopsea) ... un prieten si-a acoperit mobra cu husa iar dupa prima noapte a fost saltata (doar husa), apoi a vazut-o la o saptamana pe alta mobra cu 2 strazi mai sus ...

Si eu unde stau acum in Iasi nu am unde sa o las in garaj aproape de mine .... am oarecum noroc ca as putea sa o parchez in raza camerelor celor de la E-ON ... dar oricum legata de un stalp de beton si acoperita cu husa ...

Si eu o sa stau cu morcovu nitel chiar daca este in vazul meu in parcare si legata si acoperita .... Oricum ma gandesc si traiesc cu speranta ca nu prea s-ar risca nimeni pentru o mobra de 2000 + euro ...

Link spre comentariu

Daca te uiti pe la Furturi aici pe forum, o sa vezi ca s-au strofocat ei si pentru mai putini bani .. asta e. Intre timp am mutat-o in spatele blocului, unde chiar daca nu e camera video, e chiar sub geamul meu (eu stau la et 1) si e o alee ... nu pot intra masinile pe aici. Deci chiar de taie lantul .. o sa le fie nitel greu sa o ia pe sus pana la o masina.

Ah, am si un magazin nonstop mic, de cartier, din care se poate vedea mobra. Speram sa fie bine :D Stii tu cum e.. prima mobra ... primele nopti afara .. pana te obisnuiesti :)

Link spre comentariu

Vizitator Adrian

Da ... te cred, oricum din Roman i-a suflat motorul din fata scarii cat a urcat baiatul pana sus sa bea o gura de apa ... deci !!!...

Am fost ieri pana in Roman,daca stiam,nu ma mai duceam :( daca-mi fura cineva si mie cazanul :)))

ontopic: nu vreau sa stiu ce crizati ati fi fost daca aveati un K9 sau ceva, cred ca plateati un boschetar cu jumate de norma sa-l pazeasca......

Editat de Adrian
Link spre comentariu

Am fost ieri pana in Roman,daca stiam,nu ma mai duceam :( daca-mi fura cineva si mie cazanul :)))

ontopic: nu vreau sa stiu ce crizati ati fi fost daca aveati un K9 sau ceva, cred ca plateati un boschetar cu jumate de norma sa-l pazeasca......

Daca aveam k9 imi faceam cazemata in jurul ei :D

Link spre comentariu

Scarto ... crede-ma ca si in cazul meu am trudit ceva timp sa strang bani pentru el ... sunt in acelasi sentiment ... Orice mobra, masina, bun am avea ... e al nostru si pentru asta nu are nimeni dreptul sa il ia, sa il strice etc etc ...

Link spre comentariu

CUMPAR K5 !!!!!!!!!!!!

iti urez SUCCES,am cautat 9 luni pana am gasit unul cum a iesit din fabrica! daca nu esti asa pretentios sper sa ai NOROC sa gasesti mai rpd!

am 2 prieteni care au cumpara 2 k5`uri excelente raport calitate/pret in ultimele luni ,mai ex un k5 si un k6

Editat de cmd
Link spre comentariu