porky08 Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Salutare! Aveti idee daca e compatibil CDI-ul de la Srad 600 pe ce de 750 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Srad 750 este pe injectie,srad 600 carburatie...deci nu sunt compatibile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Are idee cineva ce tip de bec este pe faza scurta la k8-k9 de 600? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matache Staicu Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 salutare are cineva de vanzare un releu ptr un gsx-r 600 k 7? sau il mai pot repara pe cel original? mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Matache pune un mosfet si schimba pozitia releului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matache Staicu Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 ok multumesc ptr raspunsul promt o sa incerc sa fac modificarea sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 De mers merge, dar cum spunea CMD, schimba-i pozitia de montare. Inginerul debutant de la Suzuki l-a pus exact in spatele radiatorului, radiator care este fierbinte si aerul care circula prin radiator vine deja fierbinte si in loc sa raceasca releul de tensiune, mai rau il incalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Nu caldura de la radiator este problema aia depaseste usor 100 grade C. Caldura cu probleme vine de la galerii de evacuare unde se atinge lejer 300 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Are idee cineva ce tip de bec este pe faza scurta la k8-k9 de 600?K8-K10 are. H 11 pentru faza scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 recent am urcat si eu pe un K7 de 1000. foarte incantat de mobra - quikquestion : pe la 150km parcursi e normal sa inceapa deja sa palpaie becul galben de benzina?. citind totusi de recall-ul pt pompa de frana am dat un mail la Motorteam si mi-au comunicat ca nu a fost inregistrata la momentul vanzarii. Motocicleta a fost luata de noua de la B&S Motors care erau in Tunari pe soseaua de centura. A facut cineva recent aceasta operatiune; daca da unde si ce documente au fost necesare. multumesc..drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 150km de cand ai facut full rezervorul? Nu este normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Da, de la plin. Am înțeles că are 2 semnale....odată pâlpâie. ...Și după rămâne aprinsă. Sa înțeleg ca am un consum exagerat de mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Oarecum..depinde de modul de pilotaj,stare tehnica,tuning..etc sau posibil o decalibrare a sondei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matache Staicu Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 gata cmd am rezolvat problema se pare ca releul incarca acum l`au curatat putin baietii la un service urmeaza sa ii schimb si pozitia undeva mai in spate ...ca la modelul 2008 mc inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Baietii...nu stiti careva de unde naiba sa daunladez un user's manual pt un K2 de 1000? Tot am cautat ca imbecilul da ma trimiteau din site in site...ca noroc ca am avira cu licenta! Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 http://www.manualedereparatie.info/download/suzuki-gsx-r-1000-2001-2002-manual-de-reparatie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) TNG esti o bomboana....te iubesc....no homo! Editat Septembrie 11, 2016 de Sergiu 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 ajutati-ma cu un sfat : vreau sa cumpar un suzuki gsxr 600 din 2001 vad ca are inaltimea in sa de 830 mm ma incadrez cu o inaltime de 1,73m ? pe tl 100 s stateam cu jumatate de talpa pe asfalt dar vad ca are o inaltime in sa de 815 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Nu este mai simplu sa te urci pe unul si sa vezi cum stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Nu este mai simplu sa te urci pe unul si sa vezi cum stai? nu am nici unul in apropiere ma gandeam ca sunt posesori care au inaltimea mea sau apropiata de a mea si imi pot da un sfat cred ca una e sa te urci pt 1 min pe ea si alta e sa rulezi cativa km, situatii dificile cu care s-au intalnit in trafic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 nu am nici unul in apropiere ma gandeam ca sunt posesori care au inaltimea mea sau apropiata de a mea si imi pot da un sfat cred ca una e sa te urci pt 1 min pe ea si alta e sa rulezi cativa km, situatii dificile cu care s-au intalnit in trafic .... Poti merge lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Eu am 170 si nu am probleme pe K2 750. » Post actualizat in 12 Sep 2016 19:32 Evit sa parchez astfel incat sa am nevoie sa dau cu spatele in deal ca sa ies (nu ajung cu toata talpa) si cam asta e tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 (editat) nu am nici unul in apropiere ma gandeam ca sunt posesori care au inaltimea mea sau apropiata de a mea si imi pot da un sfat cred ca una e sa te urci pt 1 min pe ea si alta e sa rulezi cativa km, situatii dificile cu care s-au intalnit in trafic .... Nu o sa suplineasca nici un comentariu senzatia, si ceea ce simti TU cand stai pe ea. Sunt oameni foarte scunzi care nu ajung cu ambele picioare jos,dar nu au nici o problema sa mearga cu moto,asta pentru va compensa cu experienta.In plus vrei sa cumperi o motocicleta pe care nici macar nu te-ai suit pe ea? Editat Septembrie 12, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Nu o sa suplineasca nici un comentariu senzatia, si ceea ce simti TU cand stai pe ea. Sunt oameni foarte scunzi care nu ajung cu ambele picioare jos,dar nu au nici o problema sa mearga cu moto,asta pentru va compensa cu experienta. In plus vrei sa cumperi o motocicleta pe care nici macar nu te-ai suit pe ea? » Post actualizat in 13 Sep 2016 04:47 Da ma intereseaza imi place dar din pacate nu am nici un detinator de gsxr in cercul meu de prieteni -cunoscuti » Post actualizat in 13 Sep 2016 04:47 Eu am 170 si nu am probleme pe K2 750. » Post actualizat in 12 Sep 2016 19:32 Evit sa parchez astfel incat sa am nevoie sa dau cu spatele in deal ca sa ies (nu ajung cu toata talpa) si cam asta e tot... » Post actualizat in 13 Sep 2016 04:48 » Post actualizat in 13 Sep 2016 04:47 Da ma intereseaza imi place dar din pacate nu am nici un detinator de gsxr in cercul meu de prieteni -cunoscuti » Post actualizat in 13 Sep 2016 04:47 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Eu am 1,75 si 68 kg. Suspensia setata pentru circuit (dura). Stau perfect pe ea. Nu ajung cu ambele talpi in acelasi timp jos, dar nici pe varfuri nu stau. Nu ma incomodat niciodata. Cum zicea cineva mai sus, cel mai dificil e cand ai de dat cu spatele. Eu las ghidonul liber , spatele drept si ii fac balans asa. Mai am un amoc cu cu 750 k1 , 1,68m , tine motorul pe varfuri...dar nu il deranjeaza. Important e ca atunci cand opresti sa te uiti daca exista diferente de nivel stanga-dreapta si sa pui jos piciorul care trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate