TNG Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Senzorul este pe partea stanga sub capacul de la pinion. Il demontezi si cureti acei ploti pe care culizeaza cursorul cutiei. Daca nu se rezolva problema schimba-l. Este foarte important pentru motor sa stie in ce treapta este. » Post actualizat in 23 Jan 2017 15:40O data ce-l demontezi verifica si integritatea conexiunilor..fire, mufe, continuitate senzor/ECU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Va multumesc asa am sa fac si ms frumos George ptr ajutorul dat mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Cu mare placere! Editat Ianuarie 24, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Salut, Amortizorul unui k8 600 poate fi servisat ? In manualul motocicletei scrie ca nu se serviseaza si ca trebuie schimbat daca sunt probleme (nu am probleme). Intreb pentru ca am vazut un k7 caruia i s-a servisat amortizorul, iar din cate am vazut k7-le si k8-ul au acelasi amortizor (dupa cod ). MS ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Salut,are cineva un parbriz alb(transparent) de Gsxr 600-750 2011-2014 ? Dau la schimb unu negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 salut...mai marii meseriasi sau mai vechii detinatori de gsxr 600 k5....sunt curios....radiatorul este la fel la si la k1 k2 k3 ? sau doar k4/k5 sunt asemanatoare ? ( mia ros cainele radoatrul....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 (editat) Conform programului k4/5 identice..si k1/2/3 alt radiator. Fizic...sunt multe diferente..prindere de vas expansiune la k5,port de termocupla la k1 forma..etc Acum daca te straduiesti poate il inghesui in carene Editat Februarie 14, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvy4u Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 multumesc...imi spui si mie cum.ai aflat te rog...ce program ai folosit...multmesc mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 16, 2017 Share Postat Februarie 16, 2017 Salut, Amortizorul unui k8 600 poate fi servisat ? In manualul motocicletei scrie ca nu se serviseaza si ca trebuie schimbat daca sunt probleme (nu am probleme). Intreb pentru ca am vazut un k7 caruia i s-a servisat amortizorul, iar din cate am vazut k7-le si k8-ul au acelasi amortizor (dupa cod ). MS ! Da, este complet servisabil. Discutam daca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Va salut dragi posesori de Suzuki GSX-R.Detin si eu un Suzuki GSX-R 600 K6 (softat @ TNG) si as vrea sa ii schimbi placutele de frana fata/spate + lichidul.Voi ce lichid de frana folositi pentru acest model? Eventual, ce recomandati?De mentionat ca voi folosi motocicleta anul acesta la 3 track day-uri si uz ocazional pe strada (in week-end).Va multumesc.O zi cat mai frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Lichid dot 4 si placute XBK5 de la CL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irimescu Vasile Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salutare de curand am cumparat si eu un k5 600 . imi puteti spune cat ar costa o verificare a valvelor? si la cat timp se face sau cum sa imi dau seama cand trebuie facuta? si in legatura cu furca trebuie servisata la cat timp? nu am scurgeri sau ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Un prieten are un quick shifter la vanzare. L-a avut pe gsxr 1000 2007-2008 https://www.olx.ro/oferta/quick-shifter-dyno-jet-suzuki-gsxr-1000-k7-k8-ID7WGEr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertCtin Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Lichid dot 4 si placute XBK5 de la CL Multumesc pentru informatie. Eventual, m-ar fi interesat si un producator. As vrea sa ii pun ceva bun spre foarte bun, dar nu stiu ce sa cumpar. O zi cat mai frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Am spus..de la CL ..adica Carbone Loraine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Da, este complet servisabil. Discutam daca esti interesat. Mulțumesc. Ne vedem la vară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Salut vitezani.unde gasesc un motor complet de suzuki .AD/GSX-R 600,( asa scrie in CI la rubrica 4,tip-varianta).moto din2000 an fab.Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Asta este SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Salut TNG.sincer nu am vz motorul.am o poza cu CI dar nu mi dau seama daca este SRAD.o sa vb sa vad despre ce e vb.o sa mi dea si codul de motor k e posibil sa se potriveasca si de gsx-f.nu garantez.sar putea sa fie SRAD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Pai GSX-R 600 2000 este ..SRAD-ul. GSX-F are alt motor,total diferit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Ms de informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marin Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Salutare Bikeri ✌, ma confrunt si eu cu o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru, as avea nevoie sa imprumut sau sa cumpar o toba stock pt un Suzuki Gsxr 600 an 2004.. treaba sta in felul urmator: nu mai am loc de scris pe Cartea de identificare a vehiculului si trebuie sa merg la RAR pt identificare, ma duc fara probleme.. dar fara toba sport... asa ca.. daca are cineva una prin garaj si ma poate ajuta as fi recunoscator si financiar. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Martie 1, 2017 Share Postat Martie 1, 2017 Salutare Bikeri ✌, ma confrunt si eu cu o problema si as avea nevoie de ajutorul vostru, as avea nevoie sa imprumut sau sa cumpar o toba stock pt un Suzuki Gsxr 600 an 2004.. treaba sta in felul urmator: nu mai am loc de scris pe Cartea de identificare a vehiculului si trebuie sa merg la RAR pt identificare, ma duc fara probleme.. dar fara toba sport... asa ca.. daca are cineva una prin garaj si ma poate ajuta as fi recunoscator si financiar. Multumesc ! am eu una ,dar e de Gsxr 600-750 L1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentiu Marin Postat Martie 2, 2017 Share Postat Martie 2, 2017 Iti multumesc, poti face cateva poze la prinderi ? Sa vad exact.. ca nu stiu daca sau ce se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasare2005 Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 Salut baieti , gasesc sa cumpar de undeva nituri pentru discuri ?? va multumesc ! » Post actualizat in 03 Mar 2017 14:11am gasit aici http://www.blackshadow-uk.co.uk/Discregrind.html dar ma cam sperie site-ul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate