ady_viteza Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu stiu de ce mai intrebati cum ii puteti mari puterea...fratilor chiar nu va ajunge ? sau daca aveti putere mai mare va simtiti mai barbati ? uite un filmulet cu mine cand prindeam si eu 300 eram unul din aia care trec.... Erai mai la coada sau fugeai de ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Erai mai la coada sau fugeai de ei? ne jucam si noi...ziceau ca nu ii prind si asa a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) vrea cineva un filtru ulei race KP... e nou... eu mi-am pus unul pe Busa... S2 KP... merge si pe GSX-R ul de 1000 ce face filtrul puteti citi ori pe site-ul KP ori in Link-uk din semnatura mea. Mai am o Bucata... Nu e graba... ca nu stau in el... God Speed. Editat Ianuarie 23, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 In alta ordine de idei, imi pare rau ca s-a ajuns aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 In alta ordine de idei, imi pare rau ca s-a ajuns aici... unde s-a ajuns ? sa se strice topicul ? pai hai sa il refacem...urcam cateva poze cu mandrele si avem subiecte de dezbateri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu! nu! ... era vorba de omuletul ala ... imi pare rau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu! nu! ... era vorba de omuletul ala ... imi pare rau de el tipul cu K8-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 tipul cu K8-ul ? Nu, tipu cu k7-le, cerd! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu, tipu cu k7-le, cerd! esti la servici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Vedeti ca l-ati speriat oameni buni s nu mai intra.....las ca stam noi su srad-urile fara tunning si dn alea ...care nu merg decat cu 220..dar macar e a mea man:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 esti la servici ? Atunci da, eram la servici si plictisit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Atunci da, eram la servici si plictisit! mi-am dat seama serviciul are influente negative asupra omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 mi-am dat seama serviciul are influente negative asupra omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 va rog baietzii nu mai chatuiti ca intru in speranta ca citesc ceva interesant si vad ca voi va intretineti:)))Hai .....pe messenge cu voi sau pe telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 baieti daca are careva nevoie ..vand un motor de k5 750 cu 11mii km cumparat de rezerva ptr mine complet de injectie, instalatie electrica si CDI carenele originale in plastic + far+stop, toate pentru k4-5 600-750 evacuarea completa Arrow Trofeo folosita 4000km + PC3 USB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 baieti daca are careva nevoie ..vand un motor de k5 750 cu 11mii km cumparat de rezerva ptr mine complet de injectie, instalatie electrica si CDIcarenele originale in plastic + far+stop, toate pentru k4-5 600-750 evacuarea completa Arrow Trofeo folosita 4000km + PC3 USB Si cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 baieti daca are careva nevoie ..vand un motor de k5 750 cu 11mii km cumparat de rezerva ptr mine complet de injectie, instalatie electrica si CDIcarenele originale in plastic + far+stop, toate pentru k4-5 600-750 evacuarea completa Arrow Trofeo folosita 4000km + PC3 USB evacuarea o dai separat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 vand tot separat, as prefera eventual evacuare +filtru aer KN curatat si uns+ Power commander incarcat cu mapa oficiala din trofeul GSXR CUP scarite robby moto full reglabile indicatorul de treapta etc ..detalii in pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Deci motoru nu il dai sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 am: motocicleta completa care se vinde ca in poze ..cu toate accesoriile incluse toate piesele de tuning pot fi cumparate si separat moto poate fi cumparata si in varianta stock ..toata originala am si un motor complet de injectie +instalatie electrica completa ..senzori etc ..separat pe motocicleta completa de accesorii vreau 5500 ..putin tratabili (motor 750 nu e inclus in pret, dar il dau cu cateva sute celui care cumpara motocicleta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 am: motocicleta completa care se vinde ca in poze ..cu toate accesoriile incluse toate piesele de tuning pot fi cumparate si separat moto poate fi cumparata si in varianta stock ..toata originala am si un motor complet de injectie +instalatie electrica completa ..senzori etc ..separat pe motocicleta completa de accesorii vreau 5500 ..putin tratabili (motor 750 nu e inclus in pret, dar il dau cu cateva sute celui care cumpara motocicleta) Succes la vanzare! Cine are gsx-r k1-k2 si astazi in jurul orei 12 era la paintball ghencea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 ma eu nu am vrut sa supar pe nimeni ci doar incercam sa fac o conversatie despre motoare si sa imi fac citiva noi prieteni motociclisti in tara !dar vad ca de la inceput s-a inteles gresit!ok imi cer scuze ca am intervenit in discutiile voastre de zi cu zi!probabil asa sunteti voi obisnuiti ca sa face-ti botezul noilor veniti pe forum! http://www.bikepics.com/members/emikawasakininja/ a si nu m-am luat de nimeni ci chiar ii laudam ca stiu despre ce vb!s-a inteles gresit! bai ticule cand vrei sa faci conversatie cu cineva in special cu bikeri nu le zici salut am gsxr k8 am dat 12 mii pe el bani iam facut in 5 luni miam pus si filtru sport scaritze placate cu aur si etc io te cred ca esti mandru ce motor ai da poate pe alti nui intereseaza asa k in concluzie nui nime rau cu tine da ai inceput cu stangu doooah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 bai ticule cand vrei sa faci conversatie cu cineva in special cu bikeri nu le zici salut am gsxr k8 am dat 12 mii pe el bani iam facut in 5 luni miam pus si filtru sport scaritze placate cu aur si etc io te cred ca esti mandru ce motor ai da poate pe alti nui intereseaza asa k in concluzie nui nime rau cu tine da ai inceput cu stangu doooah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 cine are manualul de la 600 srad 97-2000 ma intereseaza mai exact nivelul de ulei din furca sau cati ml se pun cand schimb uleiul merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 cine are manualul de la 600 srad 97-2000 ma intereseaza mai exact nivelul de ulei din furca sau cati ml se pun cand schimb uleiul merci cantitatea sigura nu o stiu......te pot ajuta cu setarile .......eu am pus 300 deml in fiecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate