GabiButon Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Eu unu sunt sceptic ... dar nu stiam ca se zice pAwercommander ! IRONICULE la cat de nervos este un gixxer de 1000, power-commander ii lipseste Editat Ianuarie 22, 2009 de gabibuton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) la cat de nervos este un gixxer de 1000, power-commander ii lipseste! Editat Ianuarie 22, 2009 de SHKD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 De ce spui asta? PC-ul nu mareste neaparat puterea motorului. Doar regleaza "curba" de putere si cea de cuplu. Poti sa faci un reglaj sa aiba mai putini cai la varf, dar o curba mai lina. In cele mai multe cazuri este folosit pentru a regla aprinderea motorului dupa instalarea unei tobe noi si/sau a unui filtru de aer. Dar bineinteles e mai usor sa arunci mistouri decat sa corectezi simplu si la obiect. Spune-ti ca a degenerat topicul. Pai daca il lasati pe om in pace si ii trimiteati un PM, sau scriai simplu ca se scrie "pow..." nu "paw..." nu faceati 2-3 posturi degeaba. Am intrebat cateva posturi in urma daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat despre un Tank_bag bun. Nu am primit nici un raspuns care sa fie cat de cat de ajutor. Cred ca daca scriam "tank-beg" sau intrebam despre vreun "spidohilar" apareau cel putin 5-6 posturi la misto, bineinteles tot fara legatura cu scopul forumului. Poate nu era treaba mea sa "moderez" pe aici, dar ca sa ii citez pe unii "ironic"...nu am putut sa ma abtin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) ADEVARAT SI ASTA !DAR DE VREI SA FIE CA LA CARTE TREBUIE TUNAT IN TOATE PRIVINTELE! DA E DEMENTA AICI! LA VARA IN IUNIE E ADUNAREA GENERALA DE MOTOCICLISTI PE INSULA THASO ACOLO E NEBUNIE MARE! IN JUR DE 10000 DE MOTOCICLISTI VIN DIN TOATA GRECIA SI IMAGINEAZA-TI NEBUNIE! emikawasakininja asteptam un fimulet de la tine cum te dai pe curbe ... nu uita sa pui genunchiul jos ... o sa te admir mai mult ! iati si un costum pana una alta ca in blugi arati ca P*** si vb ta la un gsxr 1000 tunat ..... ai fi de tot rasul fara ! hai noroc si asfalt uscat in noul sezon ! Editat Ianuarie 22, 2009 de suzukilifeanddanger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 FORUMUL ASTA E PT MOTOCICLISTI SI DISCUTII DESPRE MOTOARE NU DE LECTII DE LIMBA ENGLEZA SI CA SA VEZI CA TREBUIE SA SCRIIU PERFECT CA SE SUPARA UNII CU JAWA! ORCUM SE CUNOASTE CINE E PE FORUM CA SA DISCUTE SERIOS PROBLEME TEHNICE SI DESPRE MOTOARE:DOCTOROO,SUZUKILIFE MA REFER SI CEILALTI CARE SUNT LA BAGAREA IN SEAMA SI GARGARA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 deja teai lovit la ceas baiete 1-si cei cu jawa sunt motociclisti 2- oricine poate un burn mai bun ca tine chiar si unu cu jawa 3-crek ai gresit locu unde trebuia sa fi ia vezi de vreo terasa printrun satuc poa acolo impresionezi cu k optu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Vezi tovarase emikawasaki ca ti-ai pus tot forumul in cap cu afirmatiile astea.....normal ca poti sa ii raspunzi si normal dar cand se vine cu viteze supersonice si k8-uri tunate si din alea eu cred ca trebuiesc tratate asemenea afirmatzii cu aceeasi moneda....deci ironia mea se intzelege intr-un fel. Nu prea am inteles cu ultima afirmatie a lui emikawasaki...acuma ii ataci pe doctoroo(care de fapt ti-a sarit in aparare) sau .....?Chiar nu inteleg. In fine tota lumea lucreaza la service-uri si saloane de tunning si toti sunt raceri din aia cu 400 la ora????????Cum naiba sa nu fi ironic man? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu stiu de ce mai intrebati cum ii puteti mari puterea...fratilor chiar nu va ajunge ? sau daca aveti putere mai mare va simtiti mai barbati ? uite un filmulet cu mine cand prindeam si eu 300 eram unul din aia care trec.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu stiu de ce mai intrebati cum ii puteti mari puterea...fratilor chiar nu va ajunge ? sau daca aveti putere mai mare va simtiti mai barbati ? uite un filmulet cu mine cand prindeam si eu 300 eram unul din aia care trec.... Erai mai la coada sau fugeai de ei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Erai mai la coada sau fugeai de ei? ne jucam si noi...ziceau ca nu ii prind si asa a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) vrea cineva un filtru ulei race KP... e nou... eu mi-am pus unul pe Busa... S2 KP... merge si pe GSX-R ul de 1000 ce face filtrul puteti citi ori pe site-ul KP ori in Link-uk din semnatura mea. Mai am o Bucata... Nu e graba... ca nu stau in el... God Speed. Editat Ianuarie 23, 2009 de CaptainBusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 In alta ordine de idei, imi pare rau ca s-a ajuns aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 In alta ordine de idei, imi pare rau ca s-a ajuns aici... unde s-a ajuns ? sa se strice topicul ? pai hai sa il refacem...urcam cateva poze cu mandrele si avem subiecte de dezbateri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu! nu! ... era vorba de omuletul ala ... imi pare rau de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 nu! nu! ... era vorba de omuletul ala ... imi pare rau de el tipul cu K8-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 tipul cu K8-ul ? Nu, tipu cu k7-le, cerd! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu, tipu cu k7-le, cerd! esti la servici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Vedeti ca l-ati speriat oameni buni s nu mai intra.....las ca stam noi su srad-urile fara tunning si dn alea ...care nu merg decat cu 220..dar macar e a mea man:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMIKAWASAKININJA Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 ma eu nu am vrut sa supar pe nimeni ci doar incercam sa fac o conversatie despre motoare si sa imi fac citiva noi prieteni motociclisti in tara !dar vad ca de la inceput s-a inteles gresit!ok imi cer scuze ca am intervenit in discutiile voastre de zi cu zi!probabil asa sunteti voi obisnuiti ca sa face-ti botezul noilor veniti pe forum! http://www.bikepics.com/members/emikawasakininja/ a si nu m-am luat de nimeni ci chiar ii laudam ca stiu despre ce vb!s-a inteles gresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 esti la servici ? Atunci da, eram la servici si plictisit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Atunci da, eram la servici si plictisit! mi-am dat seama serviciul are influente negative asupra omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 mi-am dat seama serviciul are influente negative asupra omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 va rog baietzii nu mai chatuiti ca intru in speranta ca citesc ceva interesant si vad ca voi va intretineti:)))Hai .....pe messenge cu voi sau pe telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 baieti daca are careva nevoie ..vand un motor de k5 750 cu 11mii km cumparat de rezerva ptr mine complet de injectie, instalatie electrica si CDI carenele originale in plastic + far+stop, toate pentru k4-5 600-750 evacuarea completa Arrow Trofeo folosita 4000km + PC3 USB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 baieti daca are careva nevoie ..vand un motor de k5 750 cu 11mii km cumparat de rezerva ptr mine complet de injectie, instalatie electrica si CDIcarenele originale in plastic + far+stop, toate pentru k4-5 600-750 evacuarea completa Arrow Trofeo folosita 4000km + PC3 USB Si cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate