khrisstyan Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 I-am schimbat uleiul filtrul de aer si antigelul.ce frumos a fost! Cum te-ai descurcat la schimbarea antigelului..spune-mi te rog si mie pasii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Cum te-ai descurcat la schimbarea antigelului..spune-mi te rog si mie pasii Sunt in manual pasii exact adica desfaci busonul de la radiator,desfaci surubul de golire(vezi manual)golesti si vasul de plastic cu lichid de racire,dupa care pui surubul la loc si pui in radiator si in vasul de plastic 1.6l lichid de racire gata preparat sau preparat de tine.este mai simplu decat schimbatul uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Florine, poza aia chiar face mai mult de 1000 de cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Florine, poza aia chiar face mai mult de 1000 de cuvinte! Da..pareri avizate asteptam! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Cu "ciocanelul" ala ce ai facut? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Urasc sa schimb bujia aia de la cilindrul din fata... Dupa aproape 30k Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Cu "ciocanelul" ala ce ai facut? ) Am batut suportul de umbrela in bustean:-D La mobreta doar ca la manual sa lucrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Capone: de unde ai luat bujiile? si cu cat? Sunt CR9EIX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Sunt in manual pasii exact adica desfaci busonul de la radiator,desfaci surubul de golire(vezi manual)golesti si vasul de plastic cu lichid de racire,dupa care pui surubul la loc si pui in radiator si in vasul de plastic 1.6l lichid de racire gata preparat sau preparat de tine.este mai simplu decat schimbatul uleiului. hmm, mi'a tot facut cu ochiu' niscavai antigel acum 2 saptamani prin supermarket... daca zici ca e asa usor cred ca scot si io 2 pagini la imprimanta si ma apuc de treaba(are 3 ani antigelu' meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Suzuki SV mo·tor·cy·cle (mtr-skl, noun): Mystical apparatus that converts high octane petrol into happiness. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Capone: de unde ai luat bujiile? si cu cat? Sunt CR9EIX? De la MyMoto, sunt la promotie momentan la vreo 45 de lei. Sunt CR8EIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 18, 2013 Share Postat Mai 18, 2013 Suzuki SV mo·tor·cy·cle (mtr-skl, noun): Mystical apparatus that converts high octane petrol into happiness. Ce mai splendoare de cer ai prins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Suzuki SV 650 Transfagarasean limited edition: PS: Am fost 4 SVuri, poate are m4av3rick niste pozografii care sa le cuprinda pe toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Suzuki SV 650 Transfagarasean limited edition: DSC_02022222.jpg PS: Am fost 4 SVuri, poate are m4av3rick niste pozografii care sa le cuprinda pe toate Frumos ,am fost si eu anul trecut pe zapada dar doar pana la tunel. S-a deschis acum tot drumul ,se poate trece in partea Sibiului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Mai 20, 2013 Share Postat Mai 20, 2013 (editat) Nup LE:noi am urcat de pe partea cu SB. Aici se zice ca de pe partea AG ar mai fi 6km de drum inzapezit. In 2 saptamani sigur totul va fi ok Editat Mai 20, 2013 de F0RCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 Pentru cine vrea sa verifice / regleze jocul la supape: http://www.bluepoof.com/motorcycles/howto/svs_valves/index.htm Articolul e pentru SV 650 de prima generatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 21, 2013 Share Postat Mai 21, 2013 vladf la tine merge fain un pinten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Inca mai caut pe ebay "the one" sau pe cineva priceput sa mi-l faca. Asta ar fi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cipsk4 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 priceput nu sunt, dar de facut, l-am facut repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 In photoshop fac si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 sv'istii c-am ce ulei folositi? as vrea sa ii fac si eu schimbu de ulei si sunt in dubii care cum ar fi mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Eu am pus Motul 5100 si e ultima oara, din start mi s-a parut ca agata putin fata de cum mergea inainte de schimb.Nu stiu ce era in mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 la ce te referi ca agata?tot la motul 5100 10w 40 ma gandisem si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 5100 si nu am nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate