kamikaze_wtf Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Saptamana viitoare vrea sa fac schimbul de ulei . Este bun Motul 5100 ? Si inca o intrebare motocicleta la relanti parca merge intrerupt de la ce sa fie? Bujiile sigur nu sunt schimbate si din ce am vorbit cu cineva a spus ca ar fi de la carburatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 E bun Motul 5100. Daca te hotarasti sa faci carburatia, as recomanda sa schimbi bujiile inainte. Le schimb atunci saptamana viitoare odata cu uleiul ,ca pana atunci mobra e la vopsit . Inca ceva un filtru de ulei de unde as putea sa comand ,ca la mine in oras nu are rost sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 http://www.romimoto.ro/ Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Am facut astazi o verificare de consum, 180km 6,3l... asa sa tot te dai Ai impins-o la deal si ai mers doar la vale ? Le schimb atunci saptamana viitoare odata cu uleiul ,ca pana atunci mobra e la vopsit . Inca ceva un filtru de ulei de unde as putea sa comand ,ca la mine in oras nu are rost sa caut. La bujii vezi ca au cei de la MyMoto promotie la iridium (40 lei/buc). Eu am simtit diferenta (si pe carburatie) intre bujiile nrmale si cele iridium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Am facut si eu consumul, 260 km cu 11 litri, din care vreo 80 in orase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 (editat) 4.23, not bad... Eu ca "solo rider" nu ma pot lauda cu consumuri al dracu de mici dar cu pasager am scos 4.7l/100km media in ~200km parcursi(Tg. Mures - Cheile Turzii si ceva invarteli prin Turda si Tgms). Editat Mai 9, 2013 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Linksuletu Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Vinde careva un maner pentru pasager (preferabil negru ) pentru un sv650S >03 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Mi s-a ars releul de incarcare. Astazi o sa imi cumpar altul, dar ma gandeam unde as putea sa il montez ca sa se aeriseasca mai bine. Nu mi se pare prea bun locul unde e: sub carena exact deasupra tobei. Ceva recomandari? SV-ul e model 2000 Editat Mai 13, 2013 de Tesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) V-ati strans azi prin fata la Tineretului ? Ca am dat o tura cu bicla pt niste poze si cand am intrat in parc am vazut un SV albastru, iar cand am iesit erau vreo 3 parcate Eu eram ala cu SV-ul albastru. Nu am facut meeting, a fost o coincidenta ca am parcat acolo mai multi SV-isti . Ma pot lauda aici ca am fost la Instambul cu motorul? Editat Mai 13, 2013 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Mi s-a ars releul de incarcare. Astazi o sa imi cumpar altul, dar ma gandeam unde as putea sa il montez ca sa se aeriseasca mai bine. Nu mi se pare prea bun locul unde e: sub carena exact deasupra tobei. Ceva recomandari? SV-ul e model 2000 Daca pui unul mai mare (gen GSX1000R) poti sa il lasi linistit in acelasi loc ca nu mai pateste nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stelu74 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Si este si mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Am schimbat anul trecut uleiul din furca toate bune si frumoase pana cand, in timp, furca a devenit tot mai dura, nu mai preia denivelarile si gropile cum o facea inainte, am mai observat ca s-a si lasat un pic...oare care sa fie cauza?Arcurile sau uleiul?Nu ma deranjeaza foarte mult mai ales ca pe curbe e foarte stabila dar nici nu as lasa-o chiar asa ca pe drum prost se simte. PS: primul post..poate il intereseaza pe careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 I-am schimbat uleiul filtrul de aer si antigelul.ce frumos a fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cerbuu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 buna berea pe caldurile astea:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 I-am schimbat uleiul filtrul de aer si antigelul.ce frumos a fost! Cum te-ai descurcat la schimbarea antigelului..spune-mi te rog si mie pasii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 Cum te-ai descurcat la schimbarea antigelului..spune-mi te rog si mie pasii Sunt in manual pasii exact adica desfaci busonul de la radiator,desfaci surubul de golire(vezi manual)golesti si vasul de plastic cu lichid de racire,dupa care pui surubul la loc si pui in radiator si in vasul de plastic 1.6l lichid de racire gata preparat sau preparat de tine.este mai simplu decat schimbatul uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Florine, poza aia chiar face mai mult de 1000 de cuvinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Florine, poza aia chiar face mai mult de 1000 de cuvinte! Da..pareri avizate asteptam! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Cu "ciocanelul" ala ce ai facut? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Urasc sa schimb bujia aia de la cilindrul din fata... Dupa aproape 30k Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Cu "ciocanelul" ala ce ai facut? ) Am batut suportul de umbrela in bustean:-D La mobreta doar ca la manual sa lucrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Capone: de unde ai luat bujiile? si cu cat? Sunt CR9EIX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Sunt in manual pasii exact adica desfaci busonul de la radiator,desfaci surubul de golire(vezi manual)golesti si vasul de plastic cu lichid de racire,dupa care pui surubul la loc si pui in radiator si in vasul de plastic 1.6l lichid de racire gata preparat sau preparat de tine.este mai simplu decat schimbatul uleiului. hmm, mi'a tot facut cu ochiu' niscavai antigel acum 2 saptamani prin supermarket... daca zici ca e asa usor cred ca scot si io 2 pagini la imprimanta si ma apuc de treaba(are 3 ani antigelu' meu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F0RCE Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Suzuki SV mo·tor·cy·cle (mtr-skl, noun): Mystical apparatus that converts high octane petrol into happiness. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 @Capone: de unde ai luat bujiile? si cu cat? Sunt CR9EIX? De la MyMoto, sunt la promotie momentan la vreo 45 de lei. Sunt CR8EIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate