Sari la conținut

Suzuki Sv 650s/1000

Delia
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ma intereseaza un tankbag pt sv..si nu pre stiu ce sa aleg din acela cu magnet sau cu prinderi?voi aveti?ce recomandati?

K6le are rezervor metalic sau de plastic? Banuiesc ca metalic din moment ce intrebi de tang bag pe magneti. Eu unul cred ca o sa merg pe varianta asta. Dar sa nu uiti sa pui un prosop/carpa intre magneti si rezervor sa eviti zgarierea acestuia. :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari,

Este cineva din Bucuresti care are un SV1000S ?

As vrea sa il vad si eu un pic daca se poate ca ma bate gandul sa schimb clasa si incerc sa adun cat mai multe informatii despre SV-ul de 1000 :agree:

Multumesc

Link spre comentariu

Salutari,

Este cineva din Bucuresti care are un SV1000S ?

As vrea sa il vad si eu un pic daca se poate ca ma bate gandul sa schimb clasa si incerc sa adun cat mai multe informatii despre SV-ul de 1000 :agree:

Multumesc

Eu am SV1000s.

Daca pot sa te ajut cu ceva....let me know :smoke:

Link spre comentariu

@amimagz: De unde ai luat farurile alea smechere? :D Ma tenteaza sa-mi mai pun si eu doua faruri ceva asemanator pt ca nu-s prea multumit de farurile actuale.

Editat de crispus
Link spre comentariu

@amimagz: De unde ai luat farurile alea smechere? :) Ma tenteaza sa-mi mai pun si eu doua faruri ceva asemanator pt ca nu-s prea multumit de farurile actuale.

La orice magazin cu accesorii auto.. Mai exact, sunt niste proiectoare! Au venit cu tot cu sistemul de prindere.. Mai gasesti si in targ la Vitan.. si pe Louis :scratch: De exemplu asta, sau asta..

Variante exista.. (ar mai fi si asta)

Link spre comentariu

La orice magazin cu accesorii auto.. Mai exact, sunt niste proiectoare! Au venit cu tot cu sistemul de prindere.. Mai gasesti si in targ la Vitan.. si pe Louis :what: De exemplu asta, sau asta..

Variante exista.. (ar mai fi si asta)

Pisi, termina-te cu proiectoarele alea de tractor :scratch: Pune si tu macar un far de Rover :)

Link spre comentariu

subiectul topcase:

suzuki face un topcase care se pune in locul scaunului pasagerului, pretul final era de vreo 150-200euroi, nu mai stiu exact.

am gasit sa cumpar suport pt topcase (care cred ca nu ocupa locul pasagerului), vreo 100 euro suportul si separat topcase.

atasez poza (asta e calitatea care am primit-o), ce parere aveti, se potriveste?

pe mine nu m-a lamurit deloc daca e bune sau rele... si ar trebui sa dau banu' la primire... si daca constat ca nu se potriveste, apai nu prea e bine.

tnx!

ps: de Louis am auzit si eu... asa, intamplator... era ca si cum mi-ai fi zis "cauta pe google" :)

post-16208-1189106428_thumb.jpg

Editat de jonlup
Link spre comentariu

subiectul topcase:

suzuki face un topcase care se pune in locul scaunului pasagerului, pretul final era de vreo 150-200euroi, nu mai stiu exact.

am gasit sa cumpar suport pt topcase (care cred ca nu ocupa locul pasagerului), vreo 100 euro suportul si separat topcase.

atasez poza (asta e calitatea care am primit-o), ce parere aveti, se potriveste?

pe mine nu m-a lamurit deloc daca e bune sau rele... si ar trebui sa dau banu' la primire... si daca constat ca nu se potriveste, apai nu prea e bine.

tnx!

ps: de Louis am auzit si eu... asa, intamplator... era ca si cum mi-ai fi zis "cauta pe google" :)

S-a potrivit? :)

Link spre comentariu

S-a potrivit? :)

nu stiu :lol:

ca nu l-am luat.

o sa mai vorbesc cu omul, sa vad cum fac cu el daca nu se potriveste.

o sa dau amanunte cand am - deocamdata sa ma redresez putin cu leustenii (aia noii) ;)

Link spre comentariu

stie cineva care e viteza maxima pt un sv 650 s 06?

in carte apare vit max-205,eu am vazut pe youtube un sv la 232km/h..bine nu e viteza reala dar ma refer la cat arata pe bord

nu sunt un pasionat de viteza dar e o curiozitate a mea...intr-a 6a pe la 4000 rpm aveam 87/h si dupa un calcul la 11000rpm ar avea cam 235 pe bord...

Pe mine m-a tinut 207 , el mai mergea... :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Si eu am un sv 650s din 2001 cel mai mult am mers cu 200 cu ea, mai tare nici nu am incercat ca venea curba si am lasat de gaz. O am doar de o luna si de 3 saptamani e in servis ca am alunecat intr-un sens giratoriu si i-am spart fata :blink: , nu ma intrebati cum... e primul motor, si inainte nu m-am dat pe nimic alceva nu prea am experienta.

Editat de puffu
Link spre comentariu

Mah ne lasi? :blink:

Apropos.. noaptea vezi mah ceva? :kick:

Da ma, vad. Mai putin la inserat cand toate becurile sunt chioare. Problema e ca sunt din ce in ce mai mult tentat sa imi cumpar xenoane. Sau macar niste becuri Philips. Era sa incalec pe unul beat care a traversat aiurea strada pe la vreo 140 :blink: Noroc ca l-am vazut din timp si l-am evitat cat de cat la mustata.

Judas

Link spre comentariu

Puteti adauga inca doua SV pe lista.. Al meu SV650 S din 2004 si un SV650 S 2005 al unui prieten. Ni le-am luat amandoi luna trecuta, la diferenta de 1 saptamana.

Daca se face vreo intalnire de SV-uri, venim SIGUR :blink:

Editat de z3r0
Link spre comentariu

Da ma, vad. Mai putin la inserat cand toate becurile sunt chioare. Problema e ca sunt din ce in ce mai mult tentat sa imi cumpar xenoane. Sau macar niste becuri Philips. Era sa incalec pe unul beat care a traversat aiurea strada pe la vreo 140 :blink: Noroc ca l-am vazut din timp si l-am evitat cat de cat la mustata.

Judas

Philips nu am incercat.. Dar am luat d-ala alb, cu 50% mai multa lumina, care imita xenonul.. Imita pe naiba..... La mine stii prea bine, ca doar faza scurta e pe xenon.. faza lunga a ramas halogen.... Si vroiam sa aiba macar o culoare mai ok, ca de lumina nu mai am pretentii, dar tot ca becul din buda arata... Asa ca daca tot vrei sa faci o treaba, pune-i xenoane si gata..

Unde gasesc placute de frana fata+spate pentru SV1000? Ceva sub 1,2 milioane setul :blink:

Merci anticipat!

Incearca la aia de la Cotroceni.. MyMoto parca se numesc.... In acelasi magazin cu cei de la MotoAdventure...

@puffu si @z3r0.. sa le stapaniti sanatosi.. si nu le mai dati atat pe jos :kick:

Link spre comentariu

Salut!! M-am trezit si eu akum sa intru pe forum si imi pare rau ca nu am intrat pana akum :blink: sunt posesor de sv 650 s, '99, nu stiu daca mai este cineva in zona cj cu sv-u?

--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 18:28 -------------
mai mult de 220 nu merge. eu i-am dat blana pe un drum liber da 220 nu se mai tura era la 10.000.

eu zik ca e numa buna pentru inceput.

--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 18:41 -------------
imi zice cineva unde as putea gasi componente carena pt sv 650

Link spre comentariu

Incearca la aia de la Cotroceni.. MyMoto parca se numesc.... In acelasi magazin cu cei de la MotoAdventure...

Am incercat la aia din Cotroceni. 120 RON x 2 fata si 100 RON spatele. Ma gandeam ca e totusi mult dar cele originale de la Suzuki costa mai mult decat dublu :blink:

Poi cam astea sunt preturile... Mai ieftin de atat ma indoiesc ca vei gasi :blink:

Eu am luat la un moment dat un set de Ferodo (care sunt printre cele ieftine totusi) pt o enuroaica de 125 (11 cai) si au fost vreo 70 de roni... Asa ca 50 de roni in plus pt o miara, e bine :kick:

Link spre comentariu

Salut!! M-am trezit si eu akum sa intru pe forum si imi pare rau ca nu am intrat pana akum :blink: sunt posesor de sv 650 s, '99, nu stiu daca mai este cineva in zona cj cu sv-u?

<small>--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 18:28 -------------</small><br/>mai mult de 220 nu merge. eu i-am dat blana pe un drum liber da 220 nu se mai tura era la 10.000.

eu zik ca e numa buna pentru inceput.

<small>--- Mesaj completat în 02 Oct 2007 18:41 -------------</small><br/>imi zice cineva unde as putea gasi componente carena pt sv 650

Inca un sv aici din 2001, ne vedem cand mergem la negreni daca nu intervine ceva. :blink:

Link spre comentariu