torqu3 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 @radu86 te invidiez pt culoarea neagra,al meu e rosu in acte si i.am tras eu o vopsea neagra peste codita si aripa de fata (dar asa ilegal ) cred ca o sa.l fac negru complet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 @RADU86 frumoasa motoreta foc! Vreau si eu una S(o sa cam bag autostrada).. ma intreb: or fi scumpe carenele/farurile daca le mai sparg din cand in cand(hopefully not)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Tara faina mobra ai Radule. Daca si a mea arata asa nu cred ca o mai vopseam si cu rosu. S-o stapanest sanatos! @torqu3 : mi-e mai naspa de drumul pana in Sibiu, decat din Sibiu incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Se mai poate vota ? Incercati...bagati mare. Daca nu se mai strange niciun vot, o sa-l inchid si vedem rezultatele Da, frumos Sv negru, probabil toti ne dorim unul. Dar pana una-alta Svu e frumos oricum . Editat Martie 13, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Arata bine SV 650 N pe negru ... sunt curios cum arata pe alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Se mai poate vota ? Incercati...bagati mare. Daca nu se mai strange niciun vot, o sa-l inchid si vedem rezultatele Da, frumos Sv negru, probabil toti ne dorim unul. Dar pana una-alta Svu e frumos oricum . ha ha ...nu esti singurul "special". negru am vrut sa-mi iau si eu motorul dar daca n-a fost sa fie...oricum am cel mai frumos sv carenat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 SV 650 N alb imi doream eu. Insa cum nu aveau la oferta decat un ultim SV 650 N negru am zis ca pot trece si in extrema cealalta. Asa ca acum ma plimb cu o bruneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) dar totusi..dintre cei care au semicarenate..cam cat costa un set de carene in caz ca le faci bardaf? dar farurile? Editat Martie 13, 2009 de hardKnot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Pai cred ca ajunge 350-400 euro . se poate si mai scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Pai cred ca ajunge 350-400 euro . se poate si mai scump aOloooo.. am dat de dreaq.. scump domne scump Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 si alea sunt doar carenele simple, nevopsite. daca vrei un set de carene racing, vospite si sitckerite, ajungi la peste 1000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 si alea sunt doar carenele simple, nevopsite. daca vrei un set de carene racing, vospite si sitckerite, ajungi la peste 1000 euro da, oricum ma refer la carena micuta de pe S, nu la carenajul full pentru pista. Si farurile de S? cam la cat se duc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Da nenica. Pe "ibei" gasesti , aceleasi carene de pe un S normal la pretul asta . Dar cum zice aoleksm nevopsite. Farurile cred ca te pot duce pana in 150-200 e, parca . . . In orice caz, plasticele astea sunt foarte foarte scumpe. Intra aici si vezi : LINK Editat Martie 13, 2009 de Redpik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 carenele se pot si repara daca nu is f grav avariate si iesi mai ieftin, oricum sa nu crezi ca o la alte mobre carenele is mai ieftine ha ha ...nu esti singurul "special". negru am vrut sa-mi iau si eu motorul dar daca n-a fost sa fie...oricum am cel mai frumos sv carenat crezi tu ca ai cel mai frumos SV carenat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Multumesc de aprecieri . Si mie imi place naked negru dar daca e carenat full parca merge alta culoare mai bine. I-am facut azi schimbul de ulei maine ung lantu si astept vreme frumoasa apoi... sper sa vina repede cat de cat @ pepsi: tu vii la sighisoara? sunt foarte curios cum arata culoarea ta pe sv. pare deosebita (din poze, banuiesc ca pe viu e si mai misto) Editat Martie 13, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 da ma duc poate apuc si sa o revopsesc ca am picat cu ea vinera trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Pai ziceai ca doar la carena e problema, si in mare parte culoare e tot acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 pai as dori sa o revopsesc complet, ca mai avea cateva zgarieturi si s-ar putea sa nu mai iasa culoarea aceasta dar si daca o vopsesc doar pe locurile avariate si atunci ar putea sa arate naspa... inca nu stiu ce sa fac oricum mai e pana la intrunire, mai am vreme sa pregatesc CEA MAI FRUMOASA CARENATA din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Pai votam cea mai frumoasa carenata din tara la intrunire ... Parerea mea e ca daca tot faci o treaba sa o faci complet... acuma daca vrei sa o faci singur trebuie ceva rabdare si putin exercitiu. mie personal mi se pare dificil vopsitul desi mi-ar placea sa pot face asta . Spor la lucru, si sa vedem cel mai frumos rezultat din tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 nu chiar singur o fac, sper sa primesc ajutor de la un coleg care are vopsitorie oricum vreau sa invat meseria, pentru vitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Mie mi se pare o adevarata arta, mai ales daca inveti sa faci si modele (nu cu aerograf, ci cu mai multe straturi de vopsea de culori diferite) imi plac tare alea.. ma gandeam ca poate candva voi incerca si eu, cu toate ca nu am nici cea mai mica idee despre vopsit :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 asigurari v-ati facut ? unde si cat ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Asigurarea de anu trecut e inca valabila la mine.. dar cu cateva pagini in spate mai ziceau unii pe unde si-au facut Editat Martie 13, 2009 de radu86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi.B Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Am gasit un site foarte interesant ... www.asigur.com/rca-online.php . Cea mai ieftina asigurare pare sa fie la BCR si apoi la EUROINS ( se poate face in CORA asigurare la ei :D ) . Mi-am luat si baterie noua , ma duc maine dupa asigurare si apoi la plimbare daca e frumos . Editat Martie 13, 2009 de Cristi.B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Yo maine ma duc la snow si nu dati cu pietre, bolovani sau ulei de motor, dar SVu (pentru je) e una din cele mai frumoase asiatice dezbracate, n-are rost sa o umplii de plastic, but hey, this is me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate