Tinta Nicky Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 nu conteaza cum se numeste atata timp cat stii sa il folosesti corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 nu conteaza cum se numeste atata timp cat stii sa il folosesti corect! Numarul tau BKL vine de la becali ? Cat despre noul RS , pot spune ca are un design super pentru un 125 , cat despre motor , daca ar avea si varianta 4t ar fi super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 9, 2006 Autor Share Postat August 9, 2006 Aku am nr provizorii dar o sa mi-l comand B 69 DIH!am pus bkl la misto nu imi venea altceva in minte!DIH pun ca asa are si fratemiu!! ! astia la UM cika imi trebe dovada de la pol ca am 18 ani pt delimitare!voi stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 Am auzit ca a murit un baiat pe rs aku cativa ani!este adevarat?eu nu prea as crede?un rs poate intra in voblaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 in voblaj poate intra si o bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Am auzit ca a murit un baiat pe rs aku cativa ani!este adevarat?eu nu prea as crede?un rs poate intra in voblaj? poate ma sa moara pe rs....intra cineva in tine....intri in pom...pur si simplu cazi ...aveti niste intrebari in voi ....de ma doare capu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Aku am nr provizorii dar o sa mi-l comand B 69 DIH!am pus bkl la misto nu imi venea altceva in minte!DIH pun ca asa are si fratemiu!! ! astia la UM cika imi trebe dovada de la pol ca am 18 ani pt delimitare!voi stiti ceva? Au inceput deja cu tot felul de scuze?!...oare de ce au "omis" acest "amanunt" de la inceput!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 10, 2006 Autor Share Postat August 10, 2006 pey nici nu stiu ce sa fac!eu vreau sa o delimitez neaparat dar dak o fac in alta parte....imi pierd garantia!!da ma duk si scot o dovada de la pol si aia e pe numele lu fratemiu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 12, 2006 Autor Share Postat August 12, 2006 Am vazut un rsv si am auzit cum se aude,cum merge de fapt o mica prezentare!si nu am fost incantat deloc mai ales de sunetul tobelor!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 aprilia rsv are motor V2 are sunet diferit de 4 linie uite sii cate ceva despre motor http://www.me.unm.edu/~starr/moto/aprilia_engine.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 14, 2006 Autor Share Postat August 14, 2006 Ati mai vazut asa ceva?motorul cika e de yamaha fabricat!dupa toba e in 4 timpi........!orikum RS RULLEZZZZ!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 se poate pune nos foarte simplu pe rs eu stiu ca nu se poate pune nos pe motor in 2t, daca i-ai baga nos i-ai pulveriza tot amestecul benzina-aer direct in toba/camera de expansiune, pt ca momentul admisiei (contrar motoarelor in 4t) este comun cu cel al evacuarii, destul de simplu de inteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Ati mai vazut asa ceva?motorul cika e de yamaha fabricat!dupa toba e in 4 timpi........!orikum RS RULLEZZZZ!! Le-am vazut la SMEAB si nu mi s-au parut cine stie ce. eu stiu ca nu se poate pune nos pe motor in 2t, daca i-ai baga nos i-ai pulveriza tot amestecul benzina-aer direct in toba/camera de expansiune, pt ca momentul admisiei (contrar motoarelor in 4t) este comun cu cel al evacuarii, destul de simplu de inteles... Da se poate pune NOS pe motor in 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 pozele cu rieju sunt la tomina in curte:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Se poate pune foarte simplu si eu debia astept sa imi vina un asemenea sistem si o sa va spun si voua efectele si daca o sa functioneze bine poate o sa mai fac rost de cateva. Nu e obligatoriu sa ii injectezi in benzina sau in amescul benzina-aer. Poti f bine sa injectezi in tubul dupa filtrul de aer inainte de a intra in carburator , nu e chiar acelasi lucru dar sigur trebuie sa functioneze.O sa va dau de veste ce am rezolvat. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate