godeatgod Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 In spiritul intalnirilor "Meetcha halfway" adica Hai sa ne intalnim undeva la mijloc sa bem o bere propun data de 28.08.2010 undeva pe la mijlocul tarii, adica Brasov, Sibiu, mai multe detalii pe masura ce se maturizeaza ideea Primul rand de bere il dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 25, 2010 Share Postat Aprilie 25, 2010 Felicitari pentru initiativa, chiar vroiam sa propun si eu acest lucru cand am vazut intrunirea posesorilor de shadow . Eu 90% o sa vin ! Sper sa ne strangem cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 (editat) Hmm... Sibiu suna bine, cred ca e oarecum la mijloc pt toti. Ma bag in combinatie dar cu niste precizari: sa nu fie in iulie/august ca degeaba, nu pot veni. In rest cam in orice week-end sunt disponibil. L.E. Acum am citit ce scrie pe afis si sunt sanse 10% sa fiu in tara in week-endul ala... Editat Aprilie 26, 2010 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cercelush Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Frumos... sper sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Mari sanse sa mai vina un prieten vulcanolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Aprilie 26, 2010 Autor Share Postat Aprilie 26, 2010 Cati mai mult, atat mai bine. Pe cei care vor sa vina neaparat dar le este imposibil in data propusa de mine, ii rog sa vina cu sugestii, si supunem la vot, ca sa para ca avem un proces democratic. Interesul comun e sa ne intalnim, sa ne cunoastem (majoritatea ne stim deja de pe la intalniri) si sa ne simtim bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 hai sa o facem si pe asta; in mod sigur voi participa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3play3r Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 i`m in 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 m-as uni si eu dar numai cu....cratima! altfel, nu! p.s.-nu a fost o rautate insa limba noastra....cea de toate zilele....saraca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Mai 15, 2010 Autor Share Postat Mai 15, 2010 Noi sa fim sanatosi ca cratima e destula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danpos Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 (editat) Vin si eu cu siguranta...imi convine si data si zona, ramane sa se stabileasca locatia exacta si voi raspunde prezent... Editat Mai 16, 2010 de danpos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) Ramane intalnire de doar o zi?...sau ramanem peste noapte si campam ? Mai exista Campingul din Dumbrava Sibiului? Editat Mai 24, 2010 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Ramane intalnire de doar o zi?...sau ramanem peste noapte si campam ? Mai exista Campingul din Dumbrava Sibiului? pai eu zic ca ar trebui sa ramanem peste noapte. bem o bere doua 3 dupa aia nu mai numeri, unde pleci la drum? plus ca eu cred ca ar fi altii car vin de la 2-3sute km. senzatia e cam nasoala sa ii vezi pe colegi ca pleaca Editat Iunie 2, 2010 de anf_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Sunt de acord cu tine , Noi..vrem sa facem o excurie pe Transfagarasan, dupa care sa ajungem la Sibiu, deci ne-ar prinde bine sa prindem cel putin o zi de odihna in Sibiu inaite de intoarcerea spre Bucuresti. Mesaj completat gata...s-au terminat Vulcanisti din Romania ..doar 9 suntem ??? Editat Iunie 2, 2010 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 Sunt destule pensiuni in zona, asa ca nu cred ca e o problema. Altfel am impresia ca e si un camping unde putem sta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 La camping ar fi ideal ... Campingul din Dumbrava Sibiului a fost desfintat. Cica a mai ramas doar cel din Ocna Sibiului . http://www.sibiul.ro/sibiu-virtual-tour/oc...camping-73.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 asa zisul "camping" de la Ocna Sibiului,este inchis....ca si lacurile de altfel. sugerez camping Cisnadioara +cetatea. http://ananas7b.de/ro/camping.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 asa zisul "camping" de la Ocna Sibiului,este inchis....ca si lacurile de altfel.sugerez camping Cisnadioara +cetatea. http://ananas7b.de/ro/camping.htm Multumim pentru Info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Cum a ramas? Se unesc vulcanistii? Facem o numaratoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Nu garantez 100% c-o sa vin,da' ,totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat August 2, 2010 Autor Share Postat August 2, 2010 Eu unul vin, poate chiar mai multi. Propuneri pentru locatia de intalnire ? Un bar/restaurant/pensiune in sibiu sau imediata apropiere, usor de gasit si pentru cei care nu cunosc sibiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Eu astazi m-am intors in Rom. Daca imi rezolv problemele la motor pana la intalnire, o sa vin . Intr-o proportie destul de mare o sa vina si Danpos si inca un prieten shadow-ist, mare fan de vulcan-uri Mesaj completat http://www.hihostels-romania.ro/hostels_Th...stel_22_ro.html Hostel ieftin in Sibiu Editat August 9, 2010 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat August 13, 2010 Autor Share Postat August 13, 2010 Dormitul nu e asa important, locul unde bem este! Eu nu am fost prin sibiu decat de vreo 5-6 ori si nu cunosc zona asa bine incat sa sugerez meeting pointul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 va puteti intilnii la Fintinita Haiducului sau la Curmatura. ps:campare la RiulSadului la pensiune sau cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 Am putea sa ne intalnim pe Transfagarasan , nu neaparat in Sibiu . M-am uitat pe Google Earth si arata frumusel si Raul Sadului, insa din ce vad din poze drumul este cu pietris. Deci..cum ramane? Lasati si voi niste nr de telefon, in caz ca ratam, intalziem la punctul de intalnire . al meu ... 0766718613 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate