Trotinel Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Mda, si eu am auzit asta des, ca se duce ambreiaju repede la RS-uri. In 9000 km nu s-a stricat nimic la mine. Decat lantul e pe moarte... s-a dus... de la mers intr-o roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jd3rul Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Mda, si eu am auzit asta des, ca se duce ambreiaju repede la RS-uri. In 9000 km nu s-a stricat nimic la mine. Decat lantul e pe moarte... s-a dus... de la mers intr-o roata Trotinel va minte . . . I-am aflat identitatea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Trotinel va minte . . . I-am aflat identitatea uuuuuauuuuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Mi-ai aflat identitatea? Era secret... Acum va trebui sa te ucid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Salz...allz......Am shi yo o rugaminte la voi... as vrea sa imi vopsesc motoru pt k are kteva zgarieturi.. nimic crapat dar k sa arate mai klumea A meu e negru shi cu cateva scrisuri pe el... sa va pun shi kteva poze........... Yo as vrea sa am culoarea de baza tot negru k astia de la R.A.R. sa nu ma mai tot "cuvant vulgar" k sa ii skimb datele in certificat As dori de la voi dak avetzi nijte poze cu Rs`uri tunate... in care sa fie culoarea predominanta NEGRU...... nijte desene.... hai k voi le stitzi pe astea .... Shi aku nijte poze cu bibiu meu pe 2a cercuri ..............P.S...... dak vedetzi cask are un fel de verzui k fostu meu runner ......as vrea ceva de genu de combinatzie.. ...negru & verzuiu` ala Editat Septembrie 3, 2007 de zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 salut tuturor!am si eu o intrb:cat ajung carenele unei aprilia rs de 125 2007 spain no 1??pt k am gasit un rs cu carenele sparte(90%) cu 3000 de euro! http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto as vrea si io sa stiu cat m-ar ajunge!multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Ce rau imi pare de motocicleta .Mi se rupe sufletul cand o vad asa. Intreaba la United Motors dar cred ca au un pret de ramai masca. Cel mai bine te interesezi in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Vazui ca nu are acte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) Salz...allz......Am shi yo o rugaminte la voi... as vrea sa imi vopsesc motoru pt k are kteva zgarieturi.. nimic crapat dar k sa arate mai klumea A meu e negru shi cu cateva scrisuri pe el... sa va pun shi kteva poze........... Yo as vrea sa am culoarea de baza tot negru k astia de la R.A.R. sa nu ma mai tot "cuvant vulgar" k sa ii skimb datele in certificat As dori de la voi dak avetzi nijte poze cu Rs`uri tunate... in care sa fie culoarea predominanta NEGRU...... nijte desene.... hai k voi le stitzi pe astea .... Shi aku nijte poze cu bibiu meu pe 2a cercuri ..............P.S...... dak vedetzi cask are un fel de verzui k fostu meu runner ......as vrea ceva de genu de combinatzie.. ...negru & verzuiu` ala POze pe pagina 13 la sf Editat Septembrie 6, 2007 de zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 In primul rand renunta la scrisul mIRC. In al doilea rand pune pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) In primul rand renunta la scrisul mIRC. In al doilea rand pune pozele. O sa renuntz... dak o sa pot... ma rog.... shi nuj dak ai citit cu atentzie akolo undeva sub gramada aia de litere este un rand micutz in care scrie.... LA SFARSITUL PAGINII 13 P.S. s-a uitat de mult de mIRC... aku in epoca moderna se foloseste messu` din kte stiu yo --- Mesaj completat în 12 Sep 2007 09:09 ------------- De unde pot gasi shi yo un set de semanel subtziri... adik 2a m-ar interesa... shi la ce pretz le gasesc... sau nuj cum vin ele.,. set de 4 sau set de 2a... datzi-mi va rog yo nijte pretzuri.... shi nmijte poze cu rs`uri tunate k tot nu atzi pus Editat Septembrie 6, 2007 de zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_54 Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 vreau sa-mi schimb toba de pe rs-ul meu...unde pot gasi asa ceva si care ar fi un pret? noua sau sh...cu tot cu galerie sau doar finala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Aprilia Rs 125, 2001, 11KW pe certificat, Full Power, 21000 km --- Mesaj completat în 21 Jan 2008 18:27 -------------Exista un spray ceva ca sa fac geamul fumuriu? Cu folie nu cred ca merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 (editat) merge, am vazut la cineva pe un kawasaki da tre sa o incalzesti cu feonu(cred) a fost cazut motoru ? ca se vede levieru de la schimbator stramb..asa ai luat-o ? Editat Ianuarie 21, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 merge, am vazut la cineva pe un kawasaki da tre sa o incalzesti cu feonu(cred) a fost cazut motoru ? ca se vede levieru de la schimbator stramb..asa ai luat-o ? A cazut tata cu ea ...Maine incep eu sa conduc si ma duc sa il cumpar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 A cazut tata cu ea ...Maine incep eu sa conduc si ma duc sa il cumpar... sa nu ai incredere in nimeni la chestii de imprumuturi, REGULA: femeia, masina, mobra nu se imprumuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 sa nu ai incredere in nimeni la chestii de imprumuturi, REGULA: femeia, masina, mobra nu se imprumuta Stiam deja regula da am zis nah, o tura mik...20 de metri si jos ) De acum gata Doar a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Lume.. mie mi s-a dus amibelaju.. mai exact rola cu ace de pe biela. Nu e asta problema k se rezolva la o centrare ep banc.. A mea merge maxim 130 shi cu 1 shi cu 2 pe ea... limitata nuj dak este pentru k sare in ture adik in jur de 12000..... ce sa ii fac spunetzi-mi k sunt in pana de idei.. k shi asha e demontata P.S. In toba nu are nici otzeava sudata la capat k la cagiva mito.. a unui prieten... va rog yo spunetzi-mi de unde ar putea sa fie... k v-am spus in ture merge deci nu e limitata din turometru --- Mesaj completat în 27 Jan 2008 00:27 -------------E dat de pe ea tot jos.. motorul cilindrul cu piston .. de la cdi poate sa fie..?? sau am citit in cartea ei despre .. rave exaust rave.. nuj ce naiba.. va rog spunetzi-mi ce ar fii sau unde este limitata k mor mergand cu 130 la ora.. stiind k poate mai mult... Editat Ianuarie 26, 2008 de zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) Lume.. mie mi s-a dus amibelaju.. mai exact rola cu ace de pe biela. Nu e asta problema k se rezolva la o centrare ep banc.. A mea merge maxim 130 shi cu 1 shi cu 2 pe ea... limitata nuj dak este pentru k sare in ture adik in jur de 12000..... ce sa ii fac spunetzi-mi k sunt in pana de idei.. k shi asha e demontata P.S. In toba nu are nici otzeava sudata la capat k la cagiva mito.. a unui prieten... va rog yo spunetzi-mi de unde ar putea sa fie... k v-am spus in ture merge deci nu e limitata din turometru <small>--- Mesaj completat în 27 Jan 2008 00:27 -------------</small><br/>E dat de pe ea tot jos.. motorul cilindrul cu piston .. de la cdi poate sa fie..?? sau am citit in cartea ei despre .. rave exaust rave.. nuj ce naiba.. va rog spunetzi-mi ce ar fii sau unde este limitata k mor mergand cu 130 la ora.. stiind k poate mai mult... Deci sa incepem...Are limitator in teava care nu poate fi scos,deci tre sa schimbi teava...CDI-ul dak zici ca urca la turatii tre sa fie ok...Valve Rave trebuie schimbata ca sa iti mearga mai bn...Si carburatorul de cat e? 28 de serie? Editat Ianuarie 28, 2008 de RS125Lucio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 sal.. frate am rotax 123 pe el.. cdi am intzeles k nu e limitat k urca in ture .. yo am vz k nu am power valve, desi comanderu de sub sha il am .. deci nu am numai bobina shi limba..?? kre vinde vreouna shi ce pretz.. urgent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ala e power valve - rotax ajustable variable exhaust (rave valve) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 An 2001 ,11kw in talon,dar e full power:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nsrhonda Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 sa nu sariti cu pietre,dar face vreo diferenta la sunet(ca din putere cred ca defapt chiar pierd) daca ii pun la rs de 125 finala de rs de 250 sau poate chiar mai mare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 (editat) ii pui degeaba..mai bine pui una de carbon care e facuta ptr ea..de ce sa faci tiganie cu vreo toba mai mare Editat Februarie 8, 2008 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 An 2001 ,11kw in talon,dar e full power:D Frumos Rs-ul!! Ne vedem la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate