CostinALN Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 E greu sa aduci din state , am incercat si eu .. Pai oricum nu aduceam 1 singura, aduceam cate incap intr-un container...ca din ce am inteles containeru il platesti chiar daca ai o motocicleta chiar daca ai 4 sau cat incap. Ideea e ca eu am pe cineva in USA si am cine sa se ocupe cu hartogaraia...Oricum ultima varianta e sa o aduc din germania care imi este o varianta foarte usoara ca deh...mai umblu si eu pacolo... In fine, important e ca vreau un k4 600/750 impecabil...(exclus galben) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 Pai oricum nu aduceam 1 singura, aduceam cate incap intr-un container...ca din ce am inteles containeru il platesti chiar daca ai o motocicleta chiar daca ai 4 sau cat incap. Ideea e ca eu am pe cineva in USA si am cine sa se ocupe cu hartogaraia...Oricum ultima varianta e sa o aduc din germania care imi este o varianta foarte usoara ca deh...mai umblu si eu pacolo... In fine, important e ca vreau un k4 600/750 impecabil...(exclus galben) da , asa e sau poti sa te cuplezi cu cineva la container.. Dar stii cat e vama si taxele nu ? 1. Daca aveti certificat EUR1, vama = 0 lei. 2. Daca NU aveti certificat, vama = 30% din valoarea de catalog - care este reglementata prin codul vamal, deci nu conteaza cat ati platit efectiv pe motor. In plus, mai platiti TVA! Adica inca 19%, peste vama. TVA se aplica de 2 ori, si la vama. Poate stiai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) da , asa e sau poti sa te cuplezi cu cineva la container.. Dar stii cat e vama si taxele nu ? 1. Daca aveti certificat EUR1, vama = 0 lei. 2. Daca NU aveti certificat, vama = 30% din valoarea de catalog - care este reglementata prin codul vamal, deci nu conteaza cat ati platit efectiv pe motor. In plus, mai platiti TVA! Adica inca 19%, peste vama. TVA se aplica de 2 ori, si la vama. Poate stiai.. Da ma da cum iti spuneam, motocicleta o pot cumpara din sua pe numele unui neamt (multe masini sunt aduse asa) , neamtu ala o tine o zi pe numele lui si dupa mi-o vinde mie, ca nu au taxele pulii ca la noi. Cert e ca la vara o sa te invit la o cheia ) Crede-ma ca daca ai aduce o masina din SUA cumparata de un roman, ajunge la o valoare propiata de una din germania ... Plm bag pwla in ele pana una alta voiam sa aduc mai multe asa , ca pentru una nu ma complic... Editat Decembrie 27, 2009 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 (editat) http://argocycles.com/main.php motoare cu defecte optice la preturi de nimic (State) Editat Decembrie 27, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Da ma da cum iti spuneam, motocicleta o pot cumpara din sua pe numele unui neamt (multe masini sunt aduse asa) , neamtu ala o tine o zi pe numele lui si dupa mi-o vinde mie, ca nu au taxele pulii ca la noi. Cert e ca la vara o sa te invit la o cheia ) Crede-ma ca daca ai aduce o masina din SUA cumparata de un roman, ajunge la o valoare propiata de una din germania ... Plm bag pwla in ele pana una alta voiam sa aduc mai multe asa , ca pentru una nu ma complic... Da..vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Da..vin Ai inceput scoala ma? Stii ceva cand incep scolile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ai inceput scoala ma? Stii ceva cand incep scolile? In martie cand se deschide sezonu de examinari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 In martie cand se deschide sezonu de examinari Ti-ai luat trotineta ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ai inceput scoala ma? Stii ceva cand incep scolile? Deocamdata fac doar pentru B , in februarie ma inscriu pentru A.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ti-ai luat trotineta ma? Nu ca nu prea mai sunt bani, la primavara sper sa imi iau si eu tot un k4 sau k5 ... depinde de bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 WOAA si cum rezisti cu rr-ul in garaj ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 WOAA si cum rezisti cu rr-ul in garaj ?? ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Fereasca Dumnezeu... E ca si cum te-ai mutila singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Fereasca Dumnezeu... E ca si cum te-ai mutila singur... ai dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ia ziceti, RR '04 sau K4? sunt cam 60% RR 40% K4. chiar nu stiu. App, am de gand dupa bac sa incep sa modific la ea destul de mult pt st@nt :"> Si am auzit ca rr e ok ca are cadrul rezistent :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 (editat) )) sageata asta cu cadrul i-ai aruncat-o lui CostinALN ?? Pt stunt n-as da atatia bani pe un motor... sau mai bine zis n-as baga un 600rr sau k4 la stunt ! Un f3 e ok... si asa il faci c@c@t .. macar sa nu iti para rau parerea mea... Editat Decembrie 28, 2009 de bau-bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ia ziceti, RR '04 sau K4? sunt cam 60% RR 40% K4. chiar nu stiu. App, am de gand dupa bac sa incep sa modific la ea destul de mult pt st@nt :"> Si am auzit ca rr e ok ca are cadrul rezistent :-? Stai ma dreacu cuminte ca iti rupi gatu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Ia ziceti, RR '04 sau K4? sunt cam 60% RR 40% K4. chiar nu stiu. App, am de gand dupa bac sa incep sa modific la ea destul de mult pt st@nt :"> Si am auzit ca rr e ok ca are cadrul rezistent :-? Mai bine renunti la k4, nu-i de asa ceva. rr vs. f4(i) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 f4i clar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 f4i clar.. cu ce cunostiinte ai ajuns tu la o decizie atat de clara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 cu ce cunostiinte ai ajuns tu la o decizie atat de clara? Pentru ca toti recomanda f4i si pentru ca multi fac stunt cu f4i.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 stuntride.com zice f4i :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 Nici eu nu stiu ce sa imi iau... Omor sau bataie?! In alta ordine de ideei... leuo, potoleste-te cu St@ntU ... sa macar ia-ti un Ier Shasa (cai frumosh) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 ma gandeam ca mai bine imi iau o singura motocicleta si mai buna decat sa imi iau un f4 din 2000 ceva si dup'aia ceva mai nou si mai usor, performant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 si deja dupa ce ai invatat sa faci wheelie pe bune (long & boring) ai crapat un motor ... Nu imi spune ca ai de gand sa te rezumi la wheelie si stoppie si deci toate celelalte cascadorii presupun picioare puse pe rezervor (adio rezervor frumos) , wheelie bar (sau cum se zice) => codita gaurita si astea sunt doar cateva lucruri minore Intrebare : Merita sa chinui in halul asta un 600rr sau un k4 sau orice alt motor de generatie noua ? Raspuns : Da daca te dau banii afar` din casa sau daca nu te doare "imina" ! Cum ar spune un prieten : " Ce `reacu ma nu mai stim valoarea banului??? " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate