Robi Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Un manual pentru un RS modelu 97 are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 am eu da nu imi merge uploaderu sa il pun pe forum da-mi pm cu id tau si ti-l dau pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 am eu da nu imi merge uploaderu sa il pun pe forum da-mi pm cu id tau si ti-l dau pe mess am gasit pana la urma manual. si nici mie nu imi merge sa il uploadez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) RS 125 2004 Replica Poggiali .... 21 kW ... Nici Un Fel De Problema Cu Ea Editat Aprilie 13, 2008 de Jock3r69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) Salut Aprilia RS 125 '98 11KW 180 km/h cel mai mult Si caut scarite si nu am gasit pe nicaieri......so pls help Editat Aprilie 15, 2008 de bagabondboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 180? Mai scade ... Sau poate ai dreptate si iti indica 180, dar repet, iti indica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bagabondboy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 180 sigur nu stiu daca doar imi indica sau nu .... am sa fac o proba cu altcineva chiar sunt surios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 ce pinioane ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nsrhonda Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 am o aprilie din 98 unde sa aiba limitatoarele ? merge cu greu un pic peste 100 ,poate mai mult da ia prea greu si nu am unde ii da,se tureaza pana pe la 9-10 mii da nu sare dupa 7-8 mii cum ar trebui sa sara.sub sa(a pilotului) am doar recipientu de ulei din cate am observat. Toba arata ca una din carbon dar cica astea ar veni asa din fabrica,sa fie in toba sau carburator ? Idei, cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 am o aprilie din 98 unde sa aiba limitatoarele ? merge cu greu un pic peste 100 ,poate mai mult da ia prea greu si nu am unde ii da,se tureaza pana pe la 9-10 mii da nu sare dupa 7-8 mii cum ar trebui sa sara.sub sa(a pilotului) am doar recipientu de ulei din cate am observat. Toba arata ca una din carbon dar cica astea ar veni asa din fabrica,sa fie in toba sau carburator ? Idei, cineva? Salut . RS`ul are 3 limitatoare . Unul e in toba , al 2`lea e in carburator , si al 3`lea nu mai stiu exact unde dar daca imi amintesc te anunt . Daca iei toba finala , si are un filtru , inseamna ca e limitat . Asf uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 al 3-lea in CDI cea mai buna solutie e sa cauti unu nelimitat sau unu racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 imi poate spune si mie unde anume se gaseste inscris pe talon chestia cu 11kw?sau ce e scris langa?sau o poza cu talonu si aratat locul unde scrie?scz de offtopic dar nu am gasit alt loc mai bun de a ma adresa....e ptentru un rs 125 din 2003.multumesc anticipat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce intrebare idioata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 imi poate spune si mie unde anume se gaseste inscris pe talon chestia cu 11kw?sau ce e scris langa?sau o poza cu talonu si aratat locul unde scrie?scz de offtopic dar nu am gasit alt loc mai bun de a ma adresa....e ptentru un rs 125 din 2003.multumesc anticipat.... Asta as vrea si eu... o poza cu talonul! Nu ma intereseaza numele proprietarului ci doar poza cu datele! Mai precis cartea de identitate. Daca gasesc una care sa fie cu 11kw in talon... reusesc sa o pun si eu pe a mea cu 11! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce intrebare idioata si ma rog de ce ti se pare tie o intrebare idioata?am intrebat pentru ca nu stiu.daca as fii stiut nu as mai fii intrebat!nu tiam cerut ajutorul in mod direct.vreio sa imi raspunzi bine .nu vrei tot bine este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Am devenit si eu detinator de rs. Este un rs125 Spain`s No.1 din 2007 Euro3, 2980km , impecabila. Sa o stapanesc sanatos. Cateva poze de cand era noua si acum una de acum pe seara si pe ploaie. Editat Aprilie 24, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am devenit si eu detinator de rs. Este un rs125 Spain`s No.1 din 2007 Euro3, 2980km , impecabila. Sa o stapanesc sanatos. Cateva poze de cand era noua si acum una de acum pe seara si pe ploaie. Sa o stapanesti sanatos,daca vi cu ea de 1 mai la mare trebuie sa o uzi. Multi km cu ea fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sa o stapanesti sanatos,daca vi cu ea de 1 mai la mare trebuie sa o uzi.Multi km cu ea fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am devenit si eu detinator de rs. Este un rs125 Spain`s No.1 din 2007 Euro3, 2980km , impecabila. Sa o stapanesc sanatos. Cateva poze de cand era noua si acum una de acum pe seara si pe ploaie. Sa o stapanesti sanatos INCONSTIENTULE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sa o stapanesti sanatos,daca vi cu ea de 1 mai la mare trebuie sa o uzi.Multi km cu ea fara incidente Incerc ...incerc dar nu cred ca reusesc ptr ca plec din Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 te dai la fund=))glumeam.....inca odata so stapanesti sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am devenit si eu detinator de rs. Este un rs125 Spain`s No.1 din 2007 Euro3, 2980km , impecabila. Sa o stapanesc sanatos. Cateva poze de cand era noua si acum una de acum pe seara si pe ploaie. Sa o stapanesti sanatos , si cat mai multi km fara incidente . Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) salut tutotot.azi am intrat si eu in posesia un rs 125 din 2003! asta e singura poza facuta cu el.momentan nu e inmatriculat astept sa treca Pastele si apoi....dar asa o tura prin cartier merge...!asflat uscat tuturor...si salutari cu faru.... P.S. cea din stanga e surioara mai mica...:D:D Editat Aprilie 26, 2008 de Tomek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Multumesc tuturor! Si tu TOMEK sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 salut tutotot.azi am intrat si eu in posesia un rs 125 din 2003! :moto: asta e singura poza facuta cu el.momentan nu e inmatriculat astept sa treca Pastele si apoi....dar asa o tura prin cartier merge...!asflat uscat tuturor...si salutari cu faru.... P.S. cea din stanga e surioara mai mica...:D:D E frumoasa . Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate