Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 mai bine baga creatina da o sa faci intinderi musculare Baga tu creatina si ai sa arati ca ala de il arata malasorte . Creatina doar pastreaza apa in muschi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 baga proteine cu multi carbohidrati poftim suplimente.ro Mesaj completat iti arat oameni care iau creatina si sunt stalpi si definiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Lasa ma ca stiu ce sa fac.Mai bine ne mutam pe off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujia Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 depinde de organism cum asimileaza cel mai bine un nutritionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Din RS125 a-ti dat-o in MUSCHI , SPORTURI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Tot ce ati vorbit era valabil la Rs a ? Daca bag niste steroizi in rezervor o lua 200 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Tot ce ati vorbit era valabil la Rs a ?Daca bag niste steroizi in rezervor o lua 200 ? Incearca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Era bine daca exista asa ceva , bagam si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Un moderator sa faca curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Toti suntem curati de aici . Nu are ce sa curete . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Esti moderator si nu stiam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Nu , nu sunt ... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Mutați-vă pe topicul ăla cu offtopic. @ALINU, să vii cu mine să faci sală.Să vezi ce acolo lucru serios. La sala de mese să vezi ce greutăti ridici, cârnați, mici, carne friptă, astea greutăți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Cel mai sanatos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 AM REDESCHIS TOPICUL, CINE MAI FACE OFFTOPIC PRIMESTE SUSPEND !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Mai postez 1 data intrebarea :Ce baterii aveti pe rs ? marca si model , am vazut ca e recomandat YB9-B dar cea care o am eu are bornele diferite fata de asta care este asa. : Bateria de pe RS-urile voastre arata in genu lu' varta asta , adica dimensiuni borne , sau este mai lata si mai ingusta ca varta funstart din dreapta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Coduri louis: 10036818 10036290 10036709 ai aici 3 baterii pentru rs , in functie de buget comanda-ti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Coduri louis: 10036818 10036290 10036709 ai aici 3 baterii pentru rs , in functie de buget comanda-ti... Zi-ne mă Âşi nouă părerea ta despre rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Rs e varza...un motor de unica folosinta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Rs e varza...un motor de unica folosinta . Doar atât ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Doar atât ? Nu mai am cuvinte ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Nu mai am cuvinte ma... Gata mah multzam mi-am luat Saito , da ajunge tocmai pe 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 As dori sa achizitionez un RS 125 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...999-270887.html Am vorbit cu acest tip si spune ca e ok motoreta . E din Mizil (Prahova) , daca o cunoaste cineva nu strica sa`mi spune`ti cam ce e de capul ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 As dori sa achizitionez un RS 125 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...999-270887.html Am vorbit cu acest tip si spune ca e ok motoreta . E din Mizil (Prahova) , daca o cunoaste cineva nu strica sa`mi spune`ti cam ce e de capul ei . "fuge cel putin 180... mie imi e frica sa ii dau" this is epic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 RS-u a fost luat din Bucuresti... ! Poate o stie careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate