alin_zbr Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 La 29.08.2023 la 13:21, RazvanH a spus: Salutare colegi! Cu al meu Hornet pc41 intampin aceeasi situatie de care s-a lovit si @alin_zbr prin 2015 si era descrisa intr-o postare veche de la momentul respectiv: Intrebarea mea este: are cineva idee de unde pot face rost de garnitura de la pompa de benzina? Momentan nu reusesc sa gasesc nimic concret pe site-uri de la noi din RO fiindca pompa e un singur corp, are un singur part number si garnitura nu se vinde separat. Poate are cineva idee de un magazin de piese catre care sa ma indrept pentru o garnitura asemanatoare. Am uitat să scriu rezolvarea la momentul respectiv, Nu mai am modelul acela de motocicletă, însă îmi aduc aminte că am găsit același tip de garnitură tot în pompă, dar parcă în altă parte. Și l-am folosit pe acela, care nu avea un rol important. Așa îmi aduc aminte, pentru că am făcut-o să meargă. Și, tot așa, dacă îmi aduc bine aminte, am aflat la momentul respectiv că pompa de benzină are foarte multe părți comune cu cea de Suzuki Vitara (da, mașina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gmx4speed Postat ieri la 03:14 Share Postat ieri la 03:14 Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat ieri la 05:02 Moderatori Share Postat ieri la 05:02 Acum 1 oră, gmx4speed a spus: Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Salut. Crezi ca iti poti completa datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, gmx4speed a spus: Va salut, tocmai mi-am achizitionat o Honda Hornet pc41 2007 si am o problema, undeva in jurul zonei de 5000 rpm vibreaza destul de tare si zornaie bordul. Ma puteti ajuta cu pareri, sfaturi? Multumsc Salut, Iti sugerez sa desfaci partea superioara a bordului (capacul argintiu prins in cele 3 suruburi) si sa montezi o banda subtire de cauciuc intre el si partea inferioara a bordului. Montezi totul la loc si in proportie de 90% asta este rezolvarea. Editat 23 ore în urmă de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gmx4speed Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 11 ore, SONYC a spus: Salut, Iti sugerez sa desfaci partea superioara a bordului (capacul argintiu prins in cele 3 suruburi) si sa montezi o banda subtire de cauciuc intre el si partea inferioara a bordului. Montezi totul la loc si in proportie de 90% asta este rezolvarea. Multumesc frumos. Legat de vibratie, ai idee este normal ca nu prea ma pricep sunt incepator. Legat de vibratie in sine pot sa fac ceva sa scap de ea?ms Acum 13 ore, Kristian a spus: Salut. Crezi ca iti poti completa datele de la avatar sa stim cu cine stam de vorba? Am rezolvat. Poza nu am putut pune doarece este dimensiunea prea mare. Las o poza aici.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 1 oră, gmx4speed a spus: Legat de vibratie in sine pot sa fac ceva sa scap de ea? Horneturile au o vibratie pe la 4000 de ture, incearca sa nu stai in acele turatii si cam atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 11 minute în urmă Share Postat 11 minute în urmă Acum 11 ore, gmx4speed a spus: Multumesc frumos. Legat de vibratie, ai idee este normal ca nu prea ma pricep sunt incepator. Legat de vibratie in sine pot sa fac ceva sa scap de ea?ms Depinde de intensitatea vibratiei. Un anumit grad e absolut normal, nu e ca pe bicicleta. In acelasi timp daca vibratia e foarte puternica inseamna ca exista o problema undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate