NVS Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Pun si eu poze noi cu Amantul meu: Varianta beta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
divizia Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Becurile de far la Hornetul nou ce tip sunt? H cat? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a inviat! Macar atata va pot da (deocamdata) in schimbul ajutorului dat: o urare de Paste fericit! In curand, o sa ne si vedem la fata  si o sa dau berile (macar simbolistic), eventual ciocnit un ou... One kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Intalniri de Hornetisti din lume... http://picasaweb.google.nl/belgianhornetclub http://www.motorcyclenews.com/Administrati...etswarmgallery/ Mesaj completat Cine are de vanzare Bujii CR9EH-9 NGK de vanzare ?! Dati un PM Aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Salut stiu ca pe aici sunt hornetisti care au crash pads (sliders) de la T-REX am si eu o intrebare ... sunt oare la fel cele pu Hornetu din 2006 cu cele din 2003 Pc36,fiindca pe ebay vad ca sunt doar pentru Hornet 2004-2006 ? Multumesc mult de ajutor. Mesaj completat Becurile de far la Hornetul nou ce tip sunt? H cat? Merci la pc36 2003 H11 sunt cam scumpe. Editat Aprilie 5, 2010 de ebdesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Salut stiu ca pe aici sunt hornetisti care au crash pads (sliders) de la T-REX am si eu o intrebare ... sunt oare la fel cele pu Hornetu din 2006 cu cele din 2003 Pc36,fiindca pe ebay vad ca sunt doar pentru Hornet 2004-2006 ? Multumesc mult de ajutor.Mesaj completat se potrivesc astea de 2003-2006.exact asa am luat si eu de hornet 2006,eu am 2000.deci,cumpara linistit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ebdesign Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 se potrivesc astea de 2003-2006.exact asa am luat si eu de hornet 2006,eu am 2000.deci,cumpara linistit Oooo multumesc, apropo cit a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Intalniri de Hornetisti din lume... http://picasaweb.google.nl/belgianhornetclub http://www.motorcyclenews.com/Administrati...etswarmgallery/ Mesaj completat Cine are de vanzare Bujii CR9EH-9 NGK de vanzare ?! Dati un PM Aici iridium http://www.louis.de/_40a7082c6a62826a1d399...tnr_gr=10035100 sau normale http://www.louis.de/_40a7082c6a62826a1d399...tnr_gr=10035000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Oooo multumesc, apropo cit a costat ? 100 ron am dat eu pe ele cu tot cu transport din US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caniggia Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Acum cateva saptamani am mi s-a rupt cablul de acceleratie in mers. M-am orientat catre cel mai apropiat service, "la Trancanici" pe Energeticienilor, acolo unde mi-au pus un cablu de acceleratie nou, dar nu de Honda. Baiatul de acolo mi-a recomandat sa imi fac comanda de unul original Honda cat mai curand, pentru ca ala pe care mi l-a pus nu o sa ma tine toata vara. Intrebarea mea este: de unde as putea sa imi cumpar un cablu de acceleratie Honda? Aveti idee si cat costa? Multumiri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Salutare tuturor! Dupa ce am calarit ultimele 3 sezoane un Hornet 900 (2002), de o luna am schimbat motocicleta. Acum am un Hornet 600 (2002). Nu intentionam sa-l schimb, nu l-am bagat la vanzare, am facut cu el 27 mii km fara nicio problema. Insa un prieten, care cumparase hornetul de 600 de la mine, m-a tot batut la cap sa i-l dau, el fiind ceva mai inalt de statura, statea mai bine pe cel de 900. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i pun un ghidon mai lat (LSL), tot din otel. Pe cel de 900 pusesem unul de aluminiu (Valter moto) si am vazut avantajele si dezavantajele aluminiu vs otel (aluminiul transmite vibratii). Pe cel de otel poti pune atat contragreutatile din cel original, cat si capetele de ghidon, care sunt mai solide decat orice solutie aftermarket. Am 500 de km cu cel mic si e ca si cum m-as fi intalnit cu un vechi prieten. Imi lipseste cuplul celui mare insa ma bucur de manevrabilitatea celui mic. Sa ne vedm sanatosi pe sosele. Aaa, dar uitasem de ce intrasem pe forum. Motorul asta, desi e fabricat in 2002, este un model PC 36. Cum vine asta? Editat Aprilie 6, 2010 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Mereu am avut curiozitatea asta, sa vad cum arata (in realitate) un hornet de 900, sa vad diferenta intre cele 2 clase...Dar am observat ca sunt destul de putine la numar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) Salutare tuturor!Dupa ce am calarit ultimele 3 sezoane un Hornet 900 (2002), de o luna am schimbat motocicleta. Acum am un Hornet 600 (2002). Nu intentionam sa-l schimb, nu l-am bagat la vanzare, am facut cu el 27 mii km fara nicio problema. Insa un prieten, care cumparase hornetul de 600 de la mine, m-a tot batut la cap sa i-l dau, el fiind ceva mai inalt de statura, statea mai bine pe cel de 900. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i pun un ghidon mai lat (LSL), tot din otel. Pe cel de 900 pusesem unul de aluminiu (Valter moto) si am vazut avantajele si dezavantajele aluminiu vs otel (aluminiul transmite vibratii). Pe cel de otel poti pune atat contragreutatile din cel original, cat si capetele de ghidon, care sunt mai solide decat orice solutie aftermarket. Am 500 de km cu cel mic si e ca si cum m-as fi intalnit cu un vechi prieten. Imi lipseste cuplul celui mare insa ma bucur de manevrabilitatea celui mic. Sa ne vedm sanatosi pe sosele. Aaa, dar uitasem de ce intrasem pe forum. Motorul asta, desi e fabricat in 2002, este un model PC 36. Cum vine asta? Partizane! Multe salutari din Bucuresti ! Long time no seen! Mesaj completat @model PC36: este PC36 varianta modelului sau tipul motorului? (vezi in talon) Spre expl la al meu (pecare-l cunosti f bine) modelul este PC36 iar motorul e PC25. Editat Aprilie 6, 2010 de vladdygo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pe unde ati bazait de paste? Eu am incalecat cu un prieten pe motoare si am luato spre Galati pe faleza. si cateva pozici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Salutare tuturor!Dupa ce am calarit ultimele 3 sezoane un Hornet 900 (2002), de o luna am schimbat motocicleta. Acum am un Hornet 600 (2002). Nu intentionam sa-l schimb, nu l-am bagat la vanzare, am facut cu el 27 mii km fara nicio problema. Insa un prieten, care cumparase hornetul de 600 de la mine, m-a tot batut la cap sa i-l dau, el fiind ceva mai inalt de statura, statea mai bine pe cel de 900. Primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i pun un ghidon mai lat (LSL), tot din otel. Pe cel de 900 pusesem unul de aluminiu (Valter moto) si am vazut avantajele si dezavantajele aluminiu vs otel (aluminiul transmite vibratii). Pe cel de otel poti pune atat contragreutatile din cel original, cat si capetele de ghidon, care sunt mai solide decat orice solutie aftermarket. Am 500 de km cu cel mic si e ca si cum m-as fi intalnit cu un vechi prieten. Imi lipseste cuplul celui mare insa ma bucur de manevrabilitatea celui mic. Sa ne vedm sanatosi pe sosele. Aaa, dar uitasem de ce intrasem pe forum. Motorul asta, desi e fabricat in 2002, este un model PC 36. Cum vine asta? welcome back .....anul trecut pe sfarsit era sa fac trecerea,cel mic de 600 era aproape vandut....cel care mi-a adus mie motorul avea unul de 900 si am mers la un test mic prin oras.si atunci am zis ca nu e de mine:manevrabilitate mult mai slaba,greutate prea mare...singurul lucru de care am fost incantat a fost mega cuplul ala de vapor(fata de cel mic).inca odata,bine ai revenit printre cei mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 @george te "deranjeaza" 18Kg în plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Pe unde ati bazait de paste? Eu am incalecat cu un prieten pe motoare si am luato spre Galati pe faleza. si cateva pozici Vai cum poate sa arate viespea ta..impecabila , felicitari..sa ai grija de ea si sa te plimbe sanatos Eu de paste am bazait pe la tara , undeva pe langa Buzau..singur , pun si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Vai cum poate sa arate viespea ta..impecabila , felicitari..sa ai grija de ea si sa te plimbe sanatos Eu de paste am bazait pe la tara , undeva pe langa Buzau..singur , pun si eu cateva poze Mda, frumoase poze mai copii Daca aveam si eu liber de Paste... Eu credeam ca eu ma plimb singura mult, dar vad ca tu ma depasesti atatia km singurel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 (editat) @george te "deranjeaza" 18Kg în plus nush exact diferenta de greutate...dar da,m-a deranjat foarte tare.in oras ceva ceva,iar pe serpentine pe la noi eram in paguba mare de tot fata de "micutza 600" Mesaj completat Vai cum poate sa arate viespea ta..impecabila , felicitari..sa ai grija de ea si sa te plimbe sanatos Eu de paste am bazait pe la tara , undeva pe langa Buzau..singur , pun si eu cateva poze mamaaaaaaaaa ce poze ..bravo,frumoase foc!le-a adus "iepurasul"? ps:sa stii ca toba de pe motorul tau a plecat de la mine,asa ca trebuie sa ne intalnim sa o revad...dau o palinca Editat Aprilie 7, 2010 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 6, 2010 Share Postat Aprilie 6, 2010 Vai cum poate sa arate viespea ta..impecabila , felicitari..sa ai grija de ea si sa te plimbe sanatos Eu de paste am bazait pe la tara , undeva pe langa Buzau..singur , pun si eu cateva poze multumesc o sa avem grija impreuna , si a ta arata foarte bine, daca stiam ca esti la BZ te invitam la o plimbare , de acuma cand mai ajungi pe la tara da un semn poate dau e o fuga pina la BZ sau ne intilnim la jumatea drumului la Rimnicu Sarat sa stam la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orcul Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Va salut dragi "barzauni" ! Daca mai are cineva nevoie de baterie, am gasit, cautatand pentru mine, o varianta convenabila si prompta...asa ca daca vreti contactati-ma. Maine intru in posesia ei, o montez si revin cu amanunte si pareri personale Razvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 ps:sa stii ca toba de pe motorul tau a plecat de la mine,asa ca trebuie sa ne intalnim sa o revad...dau o palinca Mi`a zis marius.. Cam greu asta cu intalnitu` ca nu stiu daca ajung la baia mare in mai.. multumesc o sa avem grija impreuna , si a ta arata foarte bine, daca stiam ca esti la BZ te invitam la o plimbare , de acuma cand mai ajungi pe la tara da un semn poate dau e o fuga pina la BZ sau ne intilnim la jumatea drumului la Rimnicu Sarat sa stam la un pahar de vorba E bine de stiut next time..o sa te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Mi`a zis marius.. Cam greu asta cu intalnitu` ca nu stiu daca ajung la baia mare in mai.. las` ca vin eu la SMAEB si ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_IS90CID Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 (editat) salutare, tocmai am montat 2 proiectoare pe moto..nu ca ar da f bine e tipul asta de moto...dar....diferenta de atentie acordata de catre soferi in trafic a crescut exponential...pt cei care nu tin neaparat ca hornetul sa arate foarte fency cred ca este un lucru bun sa ai ceva lumini in plus pt a fi mai bine observat in trafic Editat Aprilie 7, 2010 de bogdan_IS90CID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marlyin Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Vai cum poate sa arate viespea ta..impecabila , felicitari..sa ai grija de ea si sa te plimbe sanatos Eu de paste am bazait pe la tara , undeva pe langa Buzau..singur , pun si eu cateva poze ffff tari pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate