Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

Salutare,aveti ideea cat ar costa un bord pt hornet din 2001? Sau carcasa?

pentru mine la hornet 2004 second e undeva in jur la 700 lei DACA se gaseste :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare,aveti ideea cat ar costa un bord pt hornet din 2001? Sau carcasa?

care parte a carcasei?

aia de jos:

http://www.ebay.de/itm/Tachogehause-Cockpit-Honda-Hornet-CB-600-PC34-98-02-CB-600-F-CB750-/121654472632?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item1c532befb8

» Post actualizat in 19 May 2015 20:29

asta e de sus. e de 900 posibil sa fie compatibil cu 600

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-HORNET-900-CLOCKS-CASE-COVER-EBP48-/390794733026?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5afd2e65e2

» Post actualizat in 19 May 2015 20:30

Ba nu merge..

Link spre comentariu

Cineva de aici de pe forum mi-a facut o oferta de carcasa cu 270 lei. Spunea ca poate sa aduca pe comanda. Pe net gasesti la 130 dolari complet.

Editat de MirceaB
Link spre comentariu

Eu am o copie (CHINA). In loc de temperatura am benzina. (tre sa pui o rezistenta de 33ohmi sa il aduci in plaja. Inca nu stiu daca indica viteza reala, si acul de turatie oscileaza cam 2000 de ture... :(

Link spre comentariu

Am scapat motoru pe partea stanga si so crapat bordu maine ma duc cu ea la mecanic sa vedem daca trebuie tot bordu sau doar carcasa.ceasurile merg nu au nimic doar ii crapat in spate si din ce am observat nu se aprinde becul rosu cand ii pun contactul

Editat de zelotu17
Link spre comentariu

Am scapat motoru pe partea stanga si so crapat bordu maine ma duc cu ea la mecanic sa vedem daca trebuie tot bordu sau doar carcasa.ceasurile merg nu au nimic doar ii crapat in spate si din ce am observat nu se aprinde becul rosu cand ii pun contactul

Te pot ajuta in 2 variante:

1. Bord digital - am montat si pe Hornet-ul personal, il recomand cu incredere. Saptamana viitoare voi monta si pe alt Hornet. Vezi link aici: BORD si video cu bordul aici:

2. Daca tii neaparat sa pui tot bord original mai asteapta aprox. 1 luna si o sa am eu unul de vanzare.

Stima

Editat de replici
Link spre comentariu

M am gandit si la un bord digital, am urmarit si topicul tau cu viespea,ii frumos bordul digital dar parca tot mai mult imi place cel original:D maine o sa vad ce variante am

» Post actualizat in 19 May 2015 21:32

M am gandit si la un bord digital, am urmarit si topicul tau cu viespea,ii frumos bordul digital dar parca tot mai mult imi place cel original:D maine o sa vad ce variante am

Link spre comentariu

Sincer decat sa dai 500 - 600 RON pe un bord original SH mai bine iti iei un bord si un far de streetfighter si schimbi si look-ul clasic si "cuminte" al mobrei. Uite model de far: CLICK

Ai si poze in anunt cu el pus "la misto" pe Hornet-ul meu ca sa-ti faci o idee de cum ar arata.

Link spre comentariu

imi zice cineva ce becuri sunt in farul pentru hornet 2004? am 2 faruri identice,in unul am 55w pe ambele faze si in al doilea am unul de 50w, unul de 100W.

Link spre comentariu

Mi s-a parut dubas pentru ca asa am avut primul bec pe motor de cand l-am cumparat si am vrut sa il schimb acuma intr-o zi si atunci am vazut ca este de 100w, si mie m-i se parea destul de mult 100w

» Post actualizat in 20 May 2015 10:28

Uite,astea sunt luate exact de pe spatele farului.

post-74908-0-81843600-1432117690_thumb.jpg

Link spre comentariu

În unele cazuri se distruge oglinda și interiorul farului de la căldura becului de 100, nemaivorbind de cabluri și releu...

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu

Stiti careva daca se poate sa modific evacuarea la hornet 2004 sa fie jos? a facut careva de aici de pe forum?

» Post actualizat in 20 May 2015 14:52

Inca ceva,ce placute de frana imi recomandati pt fata?placutele care le am acuma sunt ceva penale foarte moi si frana cam slabuta :)

Link spre comentariu

Stiti careva daca se poate sa modific evacuarea la hornet 2004 sa fie jos? a facut careva de aici de pe forum?

» Post actualizat in 20 May 2015 14:52

Inca ceva,ce placute de frana imi recomandati pt fata?placutele care le am acuma sunt ceva penale foarte moi si frana cam slabuta :)

Uite la mine in topic-ul rosu din semnatura, am schimbat traseul de evacuare.

Placute frana - Carbon Lorraine sau Brembo Sintered (rosii)

Link spre comentariu

Uite la mine in topic-ul rosu din semnatura, am schimbat traseul de evacuare.

Placute frana - Carbon Lorraine sau Brembo Sintered (rosii)

Imi place cum ti-a iesit. Bucata de teava din toba pana sub motor in mufa sau ce o fi acolo e greu de confectionat?

Link spre comentariu