Sari la conținut

Honda Hornet

metaxa

Postări Recomandate

Mi s-a parut dubas pentru ca asa am avut primul bec pe motor de cand l-am cumparat si am vrut sa il schimb acuma intr-o zi si atunci am vazut ca este de 100w, si mie m-i se parea destul de mult 100w

» Post actualizat in 20 May 2015 10:28

Uite,astea sunt luate exact de pe spatele farului.

post-74908-0-81843600-1432117690_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

În unele cazuri se distruge oglinda și interiorul farului de la căldura becului de 100, nemaivorbind de cabluri și releu...

Editat de yoyo_man
Link spre comentariu

Stiti careva daca se poate sa modific evacuarea la hornet 2004 sa fie jos? a facut careva de aici de pe forum?

» Post actualizat in 20 May 2015 14:52

Inca ceva,ce placute de frana imi recomandati pt fata?placutele care le am acuma sunt ceva penale foarte moi si frana cam slabuta :)

Link spre comentariu

Stiti careva daca se poate sa modific evacuarea la hornet 2004 sa fie jos? a facut careva de aici de pe forum?

» Post actualizat in 20 May 2015 14:52

Inca ceva,ce placute de frana imi recomandati pt fata?placutele care le am acuma sunt ceva penale foarte moi si frana cam slabuta :)

Uite la mine in topic-ul rosu din semnatura, am schimbat traseul de evacuare.

Placute frana - Carbon Lorraine sau Brembo Sintered (rosii)

Link spre comentariu

Uite la mine in topic-ul rosu din semnatura, am schimbat traseul de evacuare.

Placute frana - Carbon Lorraine sau Brembo Sintered (rosii)

Imi place cum ti-a iesit. Bucata de teava din toba pana sub motor in mufa sau ce o fi acolo e greu de confectionat?

Link spre comentariu

? Post actualizat in 20 May 2015 14:52

Traseul de evacuare se poate schimba foarte usor daca ai pe cineva care confectioneaza evacuari,adica meseriasi.e de indoit teava doar,nimic mai mult.si eu am pus-o jos,cu prindere pe suportul scaritei pilotului(am anulat scaritele spate).cat despre placute,the best there is,CL xbk5.parerea mea!

» Post actualizat in 20 May 2015 16:48

Poate cineva recomanda un set de furtun frana racing?

Galfer.

» Post actualizat in 20 May 2015 16:49

CAUT RADIATOR SI ARIPA FATA PENTRU HORNET 600 DIN 2000

Ce-ai facut Bogdane?sper ca nu ai "infundat" roata in radiator:(

Link spre comentariu

ovidiu22: mi-am modificat eu traseul de evacuare si am scos toba pe sub scarita dreapta. nu ii greu, doar sa gasesti pe cineva cu "nervi" si maiestrie sa o faca.

george05: am avut accident anul trecut. coliziune laterala, iar radiatorul a cedat.

Link spre comentariu

Uita-te macar o pagina in urma!

Voi cititi macar 2-3 randuri inainte sa intrebati ceva?

Unii vor mura-n gura.am vazut cativa chiar pe aici care intrebau ceva,li se raspundea si apoi intrebau acelasi lucru 2 zile mai tarziu.interes minim!

Link spre comentariu

@zelotu17

Deci pe ebay am cautat e full de borduri si carcase pt modelu 2003+..dar in schimb am gasit aici http://www.aliexpress.com/item/For-HONDA-CB400-1992-1993-1994-CB400SF-Super-Four-NC31-CB-1-CB250-Hornet-250-Speedometer/1995026120.html

Personal inca nu l-am comandat,dar ochiometric seamana 90% cu bordu meu model 2002

Si inca ceva..la un moment dat un coleg de-al nostru spusese ca facuse ceva cu carcasa de hornet 250,i-am dat PM sa il intreb daca se potriveste dar n-a mai raspuns..

Editat de hypnotech24
Link spre comentariu

Partea inferioara am gasit la 215 lei da nu gasesc partea superioara.chinezari nu as cumpara.am gasit pe cineva care o vazut bordu si o zis ca poate sa il faca.maine daca reusesc sa il dau jos il duc sa il faca.

Link spre comentariu

Daca te ajuta cu ceva, PN-ul capacului superior original este 37610-MBZ-611, sunt si pe eBAY, insa peste 150 EUR/buc.

Trimite un mail la COC, vezi la ce pret ti-ar aduce unul original.

Editat de Vallach
Link spre comentariu

Bord OEM gasesti undeva la 300-350 Euro.

Ma poate lamuri careva la farul de hornet pc36 care dintre becuri este de faza scurta? sus sau jos? :)

Link spre comentariu