MTM Moto Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Știe cineva ce e asta? E lângă cdi la un hornet 600 din 1999. ?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) A da, poza. E pus pe motorul unui prieten, asa l-a cumpărat, am google it și nimic, nu știu ce e și ce face. » Post actualizat in 16 May 2015 09:43 . Editat Mai 16, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 alarma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 Nu. Are alarma și modulul e altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) Gutachten Vorschaltbox Motorradland BB43 http://hornet-home.de/forum/viewtopic.php?f=15&t=11217 "Hello, the following history: I had already obtained from the manufacturer of the ballast box, but on the phone said Motorrland they had submitted the entire "power variation rail" on Alpha technology;where dethrottling for Hornet (PC34) via ballast box, however, is completely alien. Long red short: If someone so has an opinion, I would be happy if I (if necessary even fax) could get a copy via email, mail." Nu ma pricep prea bine la electrica, insa pare ceva pt instalatia Xenon sau.. pt limitarea puterii motorului. WTF? » Post actualizat in 16 May 2015 14:49Aparent, jucaria respectiva e produsa de Alpha Technik: http://www.alphatechnik.de Pare sa fie parte dintr-un kit fie de limitare fie de marire a puterii motorului. Editat Mai 16, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus1182 Postat Mai 16, 2015 Share Postat Mai 16, 2015 (editat) . Editat Mai 16, 2015 de maryus1182 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Intrebare pt colegii cu PC34/36: cam cati km reusiti sa faceti cu un plin (16/17L) si de regula cam dupa ce distanta alimentati asa pentru a fi siguri? Mi se pare foarte enervant sa schimb pe rezerva din mers, adica sa te trezesti cand iti e lumea mai draga ca motorul a ramas fara benzina (intr-o depasire, intr-un viraj samd). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 La aprox 250 km alimentez ,dar depinde cum tragi de motor ,daca ai pasager ,bagaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 In medie cam 250km dar nu e obligatoriu sa schimbi pe res cand se aprinde becul.mie daca mi se aprinde becul in curba sau depasire la urmatoarea linie dreapta trec pe res.pot face km buni in pozitia on la robinet cu becul aprins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Dupa 200 de km ar fi util sa te uiti dupa un peco. Eu asa fac la Transalp, nu difera mult consumul, stiu ca pot merge si peste 300 de km cu un plin, dar nu ma joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 pc 34/36 nu au bec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Kilometraj jurnalier are, nu? Dupa fiecare alimentare resetat la 0 si cand ajunge la 200 ochii la usa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Pc34 poate nu are, nu stiu. Pc36 iti garantez eu ca are.nu cred ca a mea este unica, singura pc36 varianta 1 an 2004 care are bec de benzina montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Ok,gresala mea.Pc 34 nu are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Sa gasesc niste kituri care se monteaza in rezervor si se pune un ceas separat care iti arata nivelul combustibilului din rezervor. Ma batea si pe mine gandul sa imi montez sa vad exact cata benzina mai am, sa nu mai desfac mereu capacul de la rezervor inainte de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 (editat) Eu am patit-o in mers si am fost nevoit sa schimb pe RES asa de urgenta, desigur, acum gasesc robinetul ala cu ochii inchisi insa tot ma dispera PC34 are cel mai mic rezervor, nu are indicator de nivel benzina si nici macar LED de avertizare, asa ca.. km pe 0 la fiecare alimentare si Go Planet! Din acest motiv am devenit cam paranoic cu benzinariile, pe oriunde ma duc caut sa am statie de alimentare la maxim 200km. Consumul zic eu ca e normal, cu pasager, insa fara bagaje, asa mai light.. 5.6/100, in ritmul asta estimez ca un plin m-ar duce 280+ Btw, pentru cei din zona si nu numai, portiunea asta de drum a fost recent asfaltata si e o placere sa te dai: Alesd - Simleu Editat Mai 17, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Am bagat in Hornet ulei 15w50. Cineva a zis ca ii prea gros si ca ii mai mare uzura in el. Ii adevarat? PC41 Editat Mai 18, 2015 de cristirus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altieri Constantin Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salut, are cineva montat radiator de racire din China? Costa aproximativ 130 eur cu tot cu transport dar am auzit tot felul de povesti ca nu ar fi ok si nu stiu daca il comand sau nu. Am o Honda Hornet PC34 (2001) si radiatorul meu e stramb, a cazut pe partea dreapta, nu curge. Second hand am tot cautat dar nu are nimeni si la pret e aproximativ 100 eur unul in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zelotu17 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Cauta pe forum la vanzari/piese second hand/dezmembrari honda hornet Editat Mai 18, 2015 de zelotu17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altieri Constantin Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Cauta pe forum la vanzari/piese second hand/dezmembrari honda hornet Am facut deja asta, altfel nu cautam in China Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Poti incerca si pe la service-uri, de regula au piese ramase de la diverse motoare, iar in plus baietii nu prea stau pe forum: http://cocmotors.ro/contact/ Editat Mai 18, 2015 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Cristea Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Salut, are cineva montat radiator de racire din China? Costa aproximativ 130 eur cu tot cu transport dar am auzit tot felul de povesti ca nu ar fi ok si nu stiu daca il comand sau nu. Am o Honda Hornet PC34 (2001) si radiatorul meu e stramb, a cazut pe partea dreapta, nu curge. Second hand am tot cautat dar nu are nimeni si la pret e aproximativ 100 eur unul in stare buna. Vorbește cu userul @doua.roti . E imposibil sa nu găsești unul in stare perfecta . Se ocupa in special cu Hornet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Eu nu mai am Nici eu nu mai am Lipsa stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altieri Constantin Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 cum spuneam si mai sus, nu am gasit in tara, sunt interesat sa cumpar din China, stie cineva daca sunt bune? Are cineva montat unul, au randament ok, rezista in timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sandu Marian Silviu Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Daca tot nu curge eu unu as astepta pana gasesc unu in stare perfecta si as merge cu acela indoit. Deobicei radiatoarele chinezesti sau turcesti tin cam un sezon.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate