Fanel27 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 (editat) Incearca intai sa cureti contactele, iar daca face la fel ideal ar fi sa imprumuti un releu de semnalizare si sa verifici daca asa functioneaza corect. La mine a puscat releul de tot, asa ca l-am schimbat. Asta a fost prin 2015 Codurile sunt: 1 x RELAY COMP., WINKER (MITSUBA) - 38301-KK9-952 1 x SUSPENSION, WINKER RELAY (MITSUBA) - 38306-KK4-000 213 RON releul + 12 lei suportul de cauciuc (asta imi lipsea si aveam ceva improvizat, poate de aceea s-a si dus releul, de la vibratii, socuri..) initial am banuit si eu releul, insa discutand cu un electrician zicea ca nu prea ar avea cum sa fie problema, din moment ce la semnal dreapta merge, tzacane inauntru, iar la semnal stanga nu se mai aude nimic. cred ca problema ar fi un fir intrerupt. danny: nu mai merge nici cu semnalizarea veche. am facut ceva intre demontarea celei vechi si montarea celei noi. cred ca am facut ceva cand am remontat codita, cand am bagat mufele mergea semnalizarea, dupa ce am pus tot la loc si am montat pentru prima data si suportul de top case am vazut ca nu mai merge Editat Iunie 29, 2018 de Fanel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Verifica sa nu fi gatuit firul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 (editat) initial am banuit si eu releul, insa discutand cu un electrician zicea ca nu prea ar avea cum sa fie problema, din moment ce la semnal dreapta merge, tzacane inauntru, iar la semnal stanga nu se mai aude nimic. cred ca problema ar fi un fir intrerupt. Exact asa a fost si la mine, nu mai functiona semnalizarea pe o parte. Releu defect. De aceea ziceam sa iei un releu de la alt Hornet sa faci un test. E o chestie de 2 min si macar elimini o posibila cauza inainte sa te apuci sa verifici traseul electric, ce o sa dureze mult mai mult timp. Editat Iulie 2, 2018 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 am inteles, astazi m-am ocupat de problema. daca scot ambele semnalizari din spate, la semnal dreapta clicane semnalizarea, la stanga nu clicane. am verificat siguranta e ok, acuma chestia ciudata e urmatoarea: am avut un bec de control cu doua fire, daca pun becul pe semnalizarea cu probleme, merge semnalizarea si functioneaza si releul. daca pun semnalizarea nu merge. deci curent vine, doar ca nu merge ledul. semnalizarea am verificat-o si functioneaza. Nu stiu ce sa fac mai departe...sa incerc totusi cu un releu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Sa fie semnalul de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 semnalul adica semnalizarea sau butonul de comanda? semnalizarea am verificat-o si functioneaza, butonul de comanda nu. Dar din moment ce cu un bec normal merge semnalizarea, de ce nu ar merge cu un led? O sa incerc astazi sa mai pun un bec in serie, sa fie consumul mai mare, poate pate merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Poate e consumul prea mic pe led si releul nu detecteaza...dar asta nu explica de ce pe dreapta merge si nici de ce nu mai merge cu semnalizarea veche, daca nu era pe led. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 am scaldat-o deocamdata. am pus in paralel cu semnalizarea un bec si acum functioneaza semnalizarea. pe viitor o sa cumpar o rezistenta sa o pun pe fir ca sa scot becul, dar pana fac itp-ul e ok. probabil consumul era prea mic si nu detecta, cum zice si danny mai sus. nu inteleg totusi de ce mergea inainte si nu mai merge acum, dar o las asa deocamdata. Multumesc tuturor pentru pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Cumva semnalizarea veche avea o rezistenta adaugata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 nu cred ca avea, pentru ca atunci cand am vazut ca nu merg cele noi, l-am pus pe cel vechi inapoi si tot nu mergea. Acu nu stiu ce sa zic, mi-am comandat azi 2 rezistente pentru semnalizari led de 10w, ca nu ma simt in siguranta cu becul ala sub sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 O fi releul tau cu bazdici. Si eu am pus semnalizari fara rezistente si merg putin mai repede... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 probabil, si la mine merg mai repede. acu o sa vad cum o sa mearga cand imi montez rezistentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cergutza Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Salutare, Am un hornet pc36 '06 si zic eu ca imi cam consuma ulei. In 4000km am completat cu 500ml. E mult , e ok ? Se merita sa desfac motorul sa schimb segmentii si simeringurile la supape ? Am o fobie cu motoarele desfacute ca nu o sa mai fie ca scoase din fabrica... Ulei motul 7100 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Nu, nu e ok. Eu nu completez deloc ulei, tot la motul 10w40. Ultimul schimb l-am facut la 11000 km (anul trecut). Motocicleta este hornet 06 si are 63000 km. Nu stiu daca sa desfaci motorul. Salutare,Am un hornet pc36 '06 si zic eu ca imi cam consuma ulei. In 4000km am completat cu 500ml.E mult , e ok ?Se merita sa desfac motorul sa schimb segmentii si simeringurile la supape ?Am o fobie cu motoarele desfacute ca nu o sa mai fie ca scoase din fabrica...Ulei motul 7100 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Salutare, Am un hornet pc36 '06 si zic eu ca imi cam consuma ulei. In 4000km am completat cu 500ml. E mult , e ok ? Se merita sa desfac motorul sa schimb segmentii si simeringurile la supape ? Am o fobie cu motoarele desfacute ca nu o sa mai fie ca scoase din fabrica... Ulei motul 7100 10w40. Cam multisor 500ml în 4000km. Eu as face încă un schimb de ulei în locul tău, de la alt producator, inainte de a merge la un mecanic. » Post actualizat in 17 Jul 2018 10:33 Nu, nu e ok. Eu nu completez deloc ulei, tot la motul 10w40. Ultimul schimb l-am facut la 11000 km (anul trecut). Motocicleta este hornet 06 si are 63000 km. Nu stiu daca sa desfaci motorul. Ca nu completezi e una, dar fii sigur ca ai un consum de ulei. Ca e irelevant, și asta e adevărat. Dar cam asa e normal, sa nu ai diferențe sesizabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cergutza Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 I as schimba uleiul si as baga 15w50 7100. Are totusi o varsta si la ce temperatura are si uzura daca a fost forjata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Boros Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Cam multisor 500ml în 4000km. Eu as face încă un schimb de ulei în locul tău, de la alt producator, inainte de a merge la un mecanic. » Post actualizat in 17 Jul 2018 10:33 Ca nu completezi e una, dar fii sigur ca ai un consum de ulei. Ca e irelevant, și asta e adevărat. Dar cam asa e normal, sa nu ai diferențe sesizabile. Pai, daca atunci cand am pus ulei aveam nivelul la jumatatea jojei... si inainte sa il schimb ... era nivelul la jumatatea jojei... cum poti justifica acel consum? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cergutza Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 O sa ii bag 15W50 si o sa tin sub ovservatie sa vad. » Post actualizat in 17 Jul 2018 12:25 O sa ii bag 15W50 si o sa tin sub ovservatie sa vad. O sa i fac si un test de compresie sa vad ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 17, 2018 Share Postat Iulie 17, 2018 Pai, daca atunci cand am pus ulei aveam nivelul la jumatatea jojei... si inainte sa il schimb ... era nivelul la jumatatea jojei... cum poti justifica acel consum? Multumesc. 50-100ml nu ii vei observa pe joja. Daca asta era ideea. Și știi și tu ca mai sunt alți factori. » Post actualizat in 17 Jul 2018 20:29 @cergutza:eu ziceam sa schimbi producătorul, nu tipul uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 In ce conditii ai facut schimbul si masuratoarea? Eu as zice sa mai faci un schimb si sa vezi atunci ce se intampla inainte sa desfaci motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Noroace, pentru hornet 600 PC 36 / 2006 ce becuri pentru far recomandați? În manual nu menționează soclul, doar 12v55W. Pe interneți am găsit mai multe variante ( H4 / H7 / H11) Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cergutza Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Eu inca le am pe ale ei... soclu 2xH11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florian Yfl Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 H11 am si eu, am luat un bec de la Philips +110% urmeaza sa il montez sa vad daca e mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cergutza Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Sa zici daca e diferenta ca as vrea sa le schimb si eu cu unele mai bune ca astea ale ei mi se par cam oarbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florian Yfl Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 Rectific, becul este OSRAM Night breaker +110%. Nu am iesit decat o tura mic prin parcare si pare mai ok decat cel vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate