TNG Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Pentru cei care nu stiu,pentru cei care stiu si pentru cei care vor sa vada cum arata mecanica moto in imagini,m-am gindit ca ar fi bine sa fac un site Asa ca,prin ajutorul unui prieten,(prin aceasta cale ii multumesc) am facut ceea ce se vede. Din pacate aceasta idee cu imagini nu am pus-o in practica decit in urma cu 3 ani cind am inceput sa fac poze. Site-ul este inca in constructie si modernizare, acum este doar in faza de proiect. Va fi incarcat cu poze de la scutere si atv si multe moto! Enjoy! http://roger.forithosting.com/main.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Pentru cei care nu stiu,pentru cei care stiu si pentru cei care vor sa vada cum arata mecanica moto in imagini,m-am gindit ca ar fi bine sa fac un site Asa ca,prin ajutorul unui prieten,(prin aceasta cale ii multumesc) am facut ceea ce se vede. Din pacate aceasta idee cu imagini nu am pus-o in practica decit in urma cu 3 ani cind am inceput sa fac poze. Site-ul este inca in constructie si modernizare, acum este doar in faza de proiect. Va fi incarcat cu poze de la scutere si atv si multe moto! Enjoy! http://roger.forithosting.com/main.aspx Frumos. Doar ca ar fi frumos pentru necunoscatori sa le explici pasi etc. Asta daca vrei sa faci ceva constructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Am trimis si eu un PM adminului, sa facem o sectiunde de tutoriale cu poze/filme si text, ordonate frumos si asa. Se pare ca exista deja sectiune de tutoriale pe forum, dar e nepopulata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 abia astept sa mai adaugi niste imagini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Super tare! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 4, 2010 Autor Share Postat Mai 4, 2010 Multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Cred ca nebunia lui Tytus ar face furori pe aici Mai trebuie sa pui poze si cu R6le si cu stopul lui Andu si aia e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Intradevar buna initiativa. Ar fi binevenite si niste explicatii la unele interventii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salut, in ce consta "revizie sistem injectie" efectuata la 954'le asta? Multumesc. Vad ca are ceasuri pe ea...ciudat...desi sunt afon in injectie - chiar se sincronizeaza si astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Da, se sincronizeaza si astea - se sincronizeaza deschiderea clapetelor de acceleratie - iar masuratoarea se face tot asupra vacuumului creat pe galeria de admisie - chiar daca motorul este pe injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Da, se sincronizeaza si astea - se sincronizeaza deschiderea clapetelor de acceleratie - iar masuratoarea se face tot asupra vacuumului creat pe galeria de admisie - chiar daca motorul este pe injectie. Este fix acelasi procedeu si la carburatie Tot de suruburi dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Da, probabil ca da. Mesaj completat uite aici: first goagle result: http://www.fireblades.org/forums/articles-...29rr-954rr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate