Jump to content

MECANICA IN IMAGINI

Recommended Posts

Pentru cei care nu stiu,pentru cei care stiu si pentru cei care vor sa vada cum arata mecanica moto in imagini,m-am gindit ca ar fi bine sa fac un site

Asa ca,prin ajutorul unui prieten,(prin aceasta cale ii multumesc) am facut ceea ce se vede.

Din pacate aceasta idee cu imagini nu am pus-o in practica decit in urma cu 3 ani cind am inceput sa fac poze.

Site-ul este inca in constructie si modernizare, acum este doar in faza de proiect.

Va fi incarcat cu poze de la scutere si atv si multe moto!

Enjoy!

http://roger.forithosting.com/main.aspx

Pentru cei care nu stiu,pentru cei care stiu si pentru cei care vor sa vada cum arata mecanica moto in imagini,m-am gindit ca ar fi bine sa fac un site

Asa ca,prin ajutorul unui prieten,(prin aceasta cale ii multumesc) am facut ceea ce se vede.

Din pacate aceasta idee cu imagini nu am pus-o in practica decit in urma cu 3 ani cind am inceput sa fac poze.

Site-ul este inca in constructie si modernizare, acum este doar in faza de proiect.

Va fi incarcat cu poze de la scutere si atv si multe moto!

Enjoy!

http://roger.forithosting.com/main.aspx

Frumos.

Doar ca ar fi frumos pentru necunoscatori sa le explici pasi etc. :cheers: Asta daca vrei sa faci ceva constructiv.

Am trimis si eu un PM adminului, sa facem o sectiunde de tutoriale cu poze/filme si text, ordonate frumos si asa. Se pare ca exista deja sectiune de tutoriale pe forum, dar e nepopulata.

Salut, in ce consta "revizie sistem injectie" efectuata la 954'le asta? Multumesc.

Vad ca are ceasuri pe ea...ciudat...desi sunt afon in injectie - chiar se sincronizeaza si astea? :cheers:

Da, se sincronizeaza si astea - se sincronizeaza deschiderea clapetelor de acceleratie - iar masuratoarea se face tot asupra vacuumului creat pe galeria de admisie - chiar daca motorul este pe injectie.

Da, se sincronizeaza si astea - se sincronizeaza deschiderea clapetelor de acceleratie - iar masuratoarea se face tot asupra vacuumului creat pe galeria de admisie - chiar daca motorul este pe injectie.

Este fix acelasi procedeu si la carburatie :cheers: Tot de suruburi dai?