Brrr Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Sal ,sunt relativ nou pe forum ,am si eu un cz sport 175cc din 61 si ma intereseaza ceva piese pentru el , cum ar fi anvelopele si alte maruntisuri , preturile dar si pe unde pot fi gasite .Multumesc si sper sa nu stresez prea multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Sal ,sunt relativ nou pe forum ,am si eu un cz sport 175cc din 61 si ma intereseaza ceva piese pentru el , cum ar fi anvelopele si alte maruntisuri , preturile dar si pe unde pot fi gasite .Multumesc si sper sa nu stresez prea multa lume Ai topic de cz mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) Sal ,sunt relativ nou pe forum ,am si eu un cz sport 175cc din 61 si ma intereseaza ceva piese pentru el , cum ar fi anvelopele si alte maruntisuri , preturile dar si pe unde pot fi gasite .Multumesc si sper sa nu stresez prea multa lume Am eu unul de vanzare il gasesti la " busa " , daca esti interesat suna 0740 376 555 , da nu e Sport si e din 1960 . Editat Mai 7, 2010 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 In anul 1960 nu se fabrica CZ Sport! Fabricarea CZ-ului Sport a inceput in anii '70...asa ca mai usor cu sportu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Mai 7, 2010 Autor Share Postat Mai 7, 2010 In anul 1960 nu se fabrica CZ Sport! Fabricarea CZ-ului Sport a inceput in anii '70...asa ca mai usor cu sportu'! Asa a zis mosul de la care l-am luat , 175 cc an 1961 i-am verificat de pe placuta , eu unul nu l-am luat pentru cuvantul sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 daca are roti de 19 toli si indicativul de model de pe placuta de identificare 473 atunci e Sport.daca nu atunci e pur si simplu CZ 453 Standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Cele fabricate in 1961 aveau indicativul 450 si erau negre de la mama lor, culoarea rosie era a mai mult a Jawelor, mai tirziu s-a fabricat si o Jawa-CZ neagra cu doua tobe, paremi-se de 125cmc.CZ-ul sport a aparut prin anii 70, diferit de modelul 61 si cu roti de 18 fata de cel vechi care le avea de 16.rotile de 19 erau la IJ si Mz 125ccm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Cele fabricate in 1961 aveau indicativul 450 si erau negre de la mama lor, culoarea rosie era a mai mult a Jawelor, mai tirziu s-a fabricat si o Jawa-CZ neagra cu doua tobe, paremi-se de 125cmc.CZ-ul sport a aparut prin anii 70, diferit de modelul 61 si cu roti de 18 fata de cel vechi care le avea de 16.rotile de 19 erau la IJ si Mz 125ccm. ......de ce nu il crezi pe @kyvaka........... cz sport 175 / model 477 a aparut in 1969, in rest......cautati pe aici : http://cezety175.webnode.cz/motocykly/ ..............apare si o sacurta fisa tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donici Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 S-ar putea sa imi mai ramana mine niste piese de la cz-ul meu ! dak ne spui si ce piese vrei la el , poate t6e ajutam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 ......de ce nu il crezi pe @kyvaka...........cz sport 175 / model 477 a aparut in 1969, in rest......cautati pe aici : http://cezety175.webnode.cz/motocykly/ ..............apare si o sacurta fisa tehnica. N-am ce sa cred prietene , eu le-am calarit la vremea lor! GOD ALWAYS LOVES STUPID ............!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 N-am ce sa cred prietene , eu le-am calarit la vremea lor! GOD ALWAYS LOVES STUPID ............!!!!! ai calarit fas "prietene"... I AGREE .......!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chuckyro Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 salut, am si eu o rugaminte ! ma puteti ajuta cu un model clar, relativ la motocicleta din poza de mai jos ? mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Pare a fi un CZ 453, de 175ccm, fabricat in anii '60, cu toba de CZ Sport. Cam putine se pot vedea in poza ca sa aduc detalii concrete si mai detaliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chuckyro Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 pai cam asta e 'toata' motocicleta vizibila. o sa caut pe net ..dar sunt multe modele ff asemanatoare ..adica CZuri, cu mici diferente, teoretic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 salut, am si eu o rugaminte ! ma puteti ajuta cu un model clar, relativ la motocicleta din poza de mai jos ? mersi. Cz 125 cm3.Numara aripioarele de racire a carterului, sunt 5.Daca erau 6 avea 175 cm3. Se poate observa si distanta chiuloasei fata de cadru, rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 25, 2014 Share Postat Februarie 25, 2014 (editat) E de 175 CZ-ul. Pe langa numarul aripioarelor de racire mai sunt si alte repere ce sustin spusele mele. Trebuie, doar, sa fi atent. ivan pedala are dreptate. @chuckyro - ti-am scris si pe celalalt forum ce motocicleta ai in poza. Doar trebuie sa verifici. GOOGLE e mare. Editat Februarie 25, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate